Simdi kuzum, sevemediğin ısınamadığın elemanı geç zaten.
Diğer çocukla ilgil ayrıntı yazar mısın , ne kadar zamandır arkadaşsınız, birlikte vakit geçiriyor musunuz , ne sıklıkta nerde görüşüyorsunuz , okuldan arkadaşın mı? Ona göre taktik versin insanlar
yaşın kaç canım ? bi de sevmiyorsan sınırlarını koy ki sonradan bunalma :)sizden yardım isteyeceğim. geçen açtığım konuda ders çalış falan yazanlar oldu. ben zaten fen lisesindeyim ve okul birincisiyim o yüzden ders çalış demezseniz sevinirim .
hayatıma 3 hafta falan önce bir çocuk girdi çocukla normal bir şekilde konuşuyoruz. arkadaşız falan anlaşıyoruz .
bu haftada ortaokuldan tanıdığım bir arkadaımla karşılaştım dersanede işte cumartesi yani bugun sabah dersane falan beraber yürüdük. eve dönerken de elimi tutup benden hoşlandığını söyledi fakat ben diğer çocuğa ilk görüşte tutuldum . galiba o beni sevmiyor ama. her neyse ne yapmam lazım sizce . siz olsanız ne apardınız
3 hafta falan oldu tanışalı. hafta sonraları dersanede konuşuyoruz arada öyle sevgili olma yolunda bir konusşma değil ama ben seviyorum işte . kalp bu. cumartesi pazar sürekli görüyorum.
aşk bu. hangi seçenekle daha mutlu olucağına inanıyosan onu seç. biri seni sevdiği için onunla beraber olursan bi süre sonra hem kendini hem de onu üzersin zaten.sizden yardım isteyeceğim. geçen açtığım konuda ders çalış falan yazanlar oldu. ben zaten fen lisesindeyim ve okul birincisiyim o yüzden ders çalış demezseniz sevinirim .
hayatıma 3 hafta falan önce bir çocuk girdi çocukla normal bir şekilde konuşuyoruz. arkadaşız falan anlaşıyoruz .
bu haftada ortaokuldan tanıdığım bir arkadaımla karşılaştım dersanede işte cumartesi yani bugun sabah dersane falan beraber yürüdük. eve dönerken de elimi tutup benden hoşlandığını söyledi fakat ben diğer çocuğa ilk görüşte tutuldum . galiba o beni sevmiyor ama. her neyse ne yapmam lazım sizce . siz olsanız ne apardınız
17yaşın kaç canım ? bi de sevmiyorsan sınırlarını koy ki sonradan bunalma :)
bilgisayarda yazmada biraz kötüyüm çünkü bilgisayara sık girmiyorumOkul birincisisin ama sanırım Türkçe dersi tüm okulun 1 senin 2, dersine çalış çocuğum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?