aşk ?

adanagulu

Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2014
13
1
8
26
sizden yardım isteyeceğim. geçen açtığım konuda ders çalış falan yazanlar oldu. ben zaten fen lisesindeyim ve okul birincisiyim o yüzden ders çalış demezseniz sevinirim .
hayatıma 3 hafta falan önce bir çocuk girdi çocukla normal bir şekilde konuşuyoruz. arkadaşız falan anlaşıyoruz .
bu haftada ortaokuldan tanıdığım bir arkadaımla karşılaştım dersanede işte cumartesi yani bugun sabah dersane falan beraber yürüdük. eve dönerken de elimi tutup benden hoşlandığını söyledi fakat ben diğer çocuğa ilk görüşte tutuldum . galiba o beni sevmiyor ama. her neyse ne yapmam lazım sizce . siz olsanız ne apardınız

Hiç birşey yapmazdim.
Sırf senden hoşlanıyor diye o çocuğu kandirip seviyormus gibi yapamazsın sonuçta.
Diğerine gelince de sadece arkadaş olmak istiyorsa öyle kalsın.
Merak Etme daha ne sevgiler yaşayacaksın bu aşk değil sadece hoslanti.
Aşk olduğunda asla ikinci seçeneğin olmaz aşk bir kişiye bakar diğerlerine kördür

Simdi kuzum, sevemediğin ısınamadığın elemanı geç zaten.

Diğer çocukla ilgil ayrıntı yazar mısın , ne kadar zamandır arkadaşsınız, birlikte vakit geçiriyor musunuz , ne sıklıkta nerde görüşüyorsunuz , okuldan arkadaşın mı? Ona göre taktik versin insanlar

3 hafta falan oldu tanışalı. hafta sonraları dersanede konuşuyoruz arada öyle sevgili olma yolunda bir konusşma değil ama ben seviyorum işte . kalp bu. cumartesi pazar sürekli görüyorum.

hiç hoşlanmadığın çocuğu boşver, için almıyorsa olmaz zaten. sonra zamanla seversin de diyemicem böyle şeyler başta oluyor çünkü, insanın içi kıpır kıpır oluyor. Bir de diğerine de bak zamanla olursa olur olmazsa elbet başka kimseler çıkıcak karşına.

Ders candır lise askiyla evlenen insan cok cok az bence bosuna ugrasma koyver gitsin

yaşın kaç canım ? bi de sevmiyorsan sınırlarını koy ki sonradan bunalma :)

3 hafta falan oldu tanışalı. hafta sonraları dersanede konuşuyoruz arada öyle sevgili olma yolunda bir konusşma değil ama ben seviyorum işte . kalp bu. cumartesi pazar sürekli görüyorum.

Kuzum 3 haftadır tanıyormuşsun, yani sen çarpılmışsın :)) ama çocuk seni tanımıyor ki.

Sabırlı ol derim be, hoşlandığını belli etme ama arkadaşlık yap, ders arasında muhabbet et, daha sonra muhabbet ilerleyince git sınıfta yanına otur.......yani bırak çocuk da seni tanısın. Sonra olacağı varsa olur. Hemen sihirli değnek değmiş gibi bu işin çaaaaaaat diye olmasını bekleme , yavaş yavaş çocukla yakınlık kur

Adana Fen Lisesinemi gidiyorsun canim ? Bak hemsehrim duygularindan eminsen seni seven elemani kirmadan yol ver. Sevdigin elemanla ilgilen. Olacagi varsa olur kimseye umit verme. Bak bende liseden beri birlikteyim sevgilmle

Okul birincisisin ama sanırım Türkçe dersi tüm okulun 1 senin 2, dersine çalış çocuğum.

aşk bu. hangi seçenekle daha mutlu olucağına inanıyosan onu seç. biri seni sevdiği için onunla beraber olursan bi süre sonra hem kendini hem de onu üzersin zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…