• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşk

olsun bakışma ne olmuş, ben de 11. sınıfa giderken aşık oldum, o aşık olduğum çocuk şu an nişanlım :) Eğer gidip söylemezsen, çabalamazsan olmaz. Git söyle, sana en fazla "hayır seninle konuşmam" der o kadar, hiç bi şey söylememenden iyidir. Ucunda ölüm yok. Yarın git söyle :KK54:
Yarın tatil :)) dalga geçerse diye korkmasam arkadaşlarım zaten sana bakmaz diyo gülüyolar ama ben umut ediyorum

Yarın tatil :)) dalga geçerse diye korkmasam arkadaşlarım zaten sana bakmaz diyo gülüyolar ama ben umut ediyorum
Amaaan ne korkçan kız, en fazla salak salak gülüp alay eder, ki yapacağını sanmam, arkadaşlarını da bence terket, insan arkadaşına "seni beğenmez" diyip dalga geçer mi ne ayıp.
Sen git söyle çocuğa kalmasın içinde. Ha eğer sana bakmam git falan derse de evet üzüleceksin ama sonra geçecek. Hemen geçmez bikaç ayı bulur ama söylediğin için rahatlamış olcaksın. Ve inan, üniversitede fıstık gibi çocuklar var :)))

Amaaan ne korkçan kız, en fazla salak salak gülüp alay eder, ki yapacağını sanmam, arkadaşlarını da bence terket, insan arkadaşına "seni beğenmez" diyip dalga geçer mi ne ayıp.
Sen git söyle çocuğa kalmasın içinde. Ha eğer sana bakmam git falan derse de evet üzüleceksin ama sonra geçecek. Hemen geçmez bikaç ayı bulur ama söylediğin için rahatlamış olcaksın. Ve inan, üniversitede fıstık gibi çocuklar var :)))
Elbette üzülcem ama sonuda belli önce baksam sadece faceden istek atsam belli etsem mi acaba :)

Back
X