"Aska inancini kaybetmis her kadinin , arkasinda basarili bir erkek vardir" :D

ofisimbulmakzor

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2011
325
2
46
Diğer
Hepimiz biliriz her basarili erkegin arkasinda bir kadin vardir sozunu. Gecenlerde basliktaki sozu okudum cok hosuma gitti siz ne dersiniz kizlar sizcede aska inancini kaybetmis her kadinin arkasinda basarili bir erkek var mi?!

ya da Gore Vidal (sozun sahibi) basarisiz!!! bir erkek mi demeliydi :)

vardır kesinlikle ve ne yazık ki
bende artık aşka inanmıyorum aşktan çok tahammül edebilmek var edemez olduğunda herşey bitiyor keşke birbirimiz sevebilseydik...

Merhaba ben aranıza yenı katıldım:) Bu saatten sonra aşka olan ınancımı kesınlıkle kaybettım 2,5 senenın ardından eskı sevgılımle tekrar basladık benı cok sevmstı zamanında bende sımdı sevmeye baslamstım cesıtlı ımkansızlar yuzunden bir ay sonra bulustuk cok guzeel bırgun gecırdık ertesı gunde buluscaktık aama telefonlarımacevap vermedı sonradan msj attı bana buutn herşeyın gecmıste ona yaptıklarınn ıntıkamı oldgunu soyledı ve o an öldügümü hissettim ve aşka olan buutn ınancımı kaybettım Ne kadar basarılı bır erkek dimi?

oldukca basarisiz bir erkekmis canim

Öncelikle senin adına üzüldüm canım ama bir yandan da kızdım.Eski sevgiliye tekrardan dönmek yaptığın büyük hatalardan biri.Sonuçta senin için hayırlı birisi değilmiş ki bitmiş ayrılmışsınız peki ya tekrardan barışmak ne diyee? Aynı şeyi bende yapmıştım ve 1.sinde nasılsa 2.sinde de aynısıydı ne kadar değiştim deseler boş hep bir amaç için tekrardan bizimle olmak isterler..Ve gördük intikamını erkekler boyle intikam alırlar ama eğer biz intikam almak istersek felekleri şaşar.. Aşk diye bir şey ne arar bu devirde canım benim geçmişte kaldı o geçmişte..

Evet hata yaptım 3. barstık o benı hep cok sevmsstı bu sefer bende severım dedım ve sevdımde o arada gecen zamanda bana olan nefretını artırmıs ben anlayamadım cok kötü oldu napalım iyi bir ders oldu bu bana

Ee boyle şeylerle tecrübe kazanıyoruz ve bir daha aynı şeyleri tekrarlıycagımızı zannetmiyorum.Bir müsibet bin nasihattan iyidir lafı cuk oturuyor sanırım =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…