aska inandırmak

Halo4

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2015
3
0
1
28
merhaba kızlar, iyi geceler herkese oncelikle.

bu yazin basindan beri siteyi takip ediyorum. uye olmustum ve simdi kullanmak nasip oldu ilk kez. 19 yasindayim istedigim bolum olmadi diye henuz universiteye yerlesmedim. 10 gün önce biriyle tanıstim (internet ortami). cok guzel anlasiyoruz. o calisiyor 23 yasinda. her gun arayip soruyor guzel seyler soyluyor. 1 2 aya benim oldugum sehre de gelecek. daha fol yok yumurta yok aslinda. ama tanidigim kadariyla o kadar naif biri ki. onu cok sevdim. onunla bir seyler paylasmak cok hosuma gidiyor. aradigina gore surekli onun da oyle. dusuncelerimiz de benziyor. bi kıza asik olmus. kiz onu birakmis 1,5 sene once. o onu cok yipratmis ve biraz kendini kapatmis sanirim. onu mutlu etmek istiyorum ve o etkiden tamamen kurtulmasini. yanima gelene kadar yavas yavas tanimak istiyorum. bu surecte nasil davranmaliyim? tekrar sevebilir mi acaba? simdiden tesekkur ederim yorumlar icin.

Ya Ablacim, siz burdaki konuları okumuyor musunuz. Çoğu kadın ekonomik özgürlüğü yok diye neler çekiyor. Kazanamadim diye kendini yiyeceğine milleti aşka inandır abla tavsiyesi bir erkek aşka meske inanmak isterse kimse birsey yapmadan inanır. Noluyor bu yeni nesile anlamıyorum. Biri servis şoförüne aşık olur, biri kendi geleceğini değil netten tanıştığı adamın gönül geleceğini düşünür. Kendinize yazık edersiniz

ben tıp istiyorum. bu sene sınavda hastalandıgım icin olmadi yetecek puanlar alabilmeme ragmen normalde. kendimi tehlikeye atmam hayatimin temeline koymuyorum ki. fakat okul konusunda da boyle bir hayal kırıklıgı yasamisken artık biraz mutlu olmak istiyorum.

Bu arada hayatına senı mutlu edecek bırı tabıı kı gırecek olmalı da öss senesi de olsa baska zaman da olsa. Sadece cok etkılenmemeye calıs biri girdiği zaman hayatına. Krıtık cunku bu sene.

Tıp okuyacak zeka bu adamın yaşı gerçek mi ismi gerçek mi evli mi bekar mi hapci mi cepci mi tüm bunları düşünür hayatım. Boşluktan bunlar, derslerine sarıl, illa birini istiyorsan hayatında yaşıtin gördüğün tanıdığın biri olsun.

bence onunla ugrasacagina sinavina hazirlanman daha dogru olmazmi? en azindan bu sene kazan da yerles bir yere.. onu mutlu edecem diye kendi geleceginden olma.
Neden? Sevgili sahibi olunca ders çalışılamaz mı? Bunu başarabilen binlerce insan var.
Genç kızlarımızı bu şekilde "ya sevgili / ya ders" tercihi yapmak zorunda bırakmak son birkaç yüzyılın en büyük hatalarından biridir, yanlış bir yönlendirmedir.

Konu sahibi, kendisiyle yüz yüze gelene kadar çok da fazla tanıma olanağın yok zaten, internet insanların kimliklerini çok kolayca kamufle edebildiği bir platform.
Yüz yüze geldiğinde mutlaka senin tanıyıp bildiğin, güvende hissettiğin bir mekanda buluş ve yüz yüze görüşmeleri mümkün mertebe arttırarak tanımaya çalış.
Eski sevgiliyi gereğinden fazla unutamayan insanlar tehlikeli derecede saplantılıdır, bunu unutma ve onu gözlemle.

Son düzenleme:
Canım bak simdi sen sınava eğer tekrar hazırlanıyorsan elinden gelenin ENNN iyisini yapmaya odaklanmalisin. Dedin ki tıp olurdu normalde he simdi sen mesela hacettepeyi, cerrahpasayi, çapayı hedefle, hedefini yüksek tut, derslerine odaklan.

Sana demeyeceğim ki bu çocuktan uzak dur. Ama bana kalırsa her şeyini onunla paylaşma sonra tadsiz seyler yaşayabilirsin!

Hayatının merkezine onu koymayacagini söylemişsin ama çoktan koymuşsun, aşka inandirmaktan bahsediyorsun, bence o zaten buna inanıyor ki seni görmeye geliyor. Bence sen her şeyi akışına bırak, asıl hedefin iyi bir okul olsun. Gönül işlerine kafa yorma derim.

tesekkur ederim oncelikle. tanıstığımız ortam arkadaslik sitesi degil o yuzden cok bir kamufle olayi olcagini sanmiyorum. zaten dedigim gibi yuz yuze gorusmeden cok bir sey istemiyorum. sorum bu zaten. bu surecte nasil davranmaliyim ? facebook twitter vs kullanmiyorum o da ayni sekilde. sey demisti hoslancagim insanla disarda karsilasmak isterim ama gel gor ki seninle tanistim dedi. o da gercek ortami tercih eder benim gibi. biraz zaman gecsin gelecek iste.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…