Asker ailesi olmak

shekerkizcandy

Guru
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2009
5.561
5
356
İstanbul
Merhaba Kk'lılar

Kardeşim Salı günü askere gidecek (acemi birliği Çanakkale)inşallah 15 ay sonra sağ salim geri evimize dönecek:sinifsinif:
Annem sürekli ağlıyor.Birine birşey anlatsa ağlıyor.Yatıyor ağlıyor,kalıyor ağlıyor.Bu durum benim de sinirlerimi bozuyor.Ben üzülmüyorum ya da kendimi öyle avutuyorum.Ağlayıp da kardeşimi üzmek hiç istemiyorum.Ama son gün nasıl dayanacağım hiç bilmiyorum o kadar ağlayanın yanında.Zorrrr:gitme:
Sizin de anneleriniz böyle miydi?Ya da oğlunu askere gönderen var mı?

Yorumlar için teşekkürler...

Allah hayırlı teskereler versin canım
kolay bir şey değil tabiki
annenin öyle bir ruh hali içinde olması çok normal
ama sen kendini sağlam tut
eşim ve kardeşi aynı dönemde askere gitmişti
onlar kısa dönemdi ama kayınvalidem ikisini birden gönderince çok kötü olmuştu
başlarda çok zor geldi özellikle benim için dayanılmazdı ama inan sayılı gün çabuk geçiyor
15 ay ile 5 ay bir değil tabiki ama arada izinlere gelir, hasret giderirsiniz
Allah tez zamanda vuslatı yaşatsın sizlere inşaallah

belli bi sureden sonra alısılır ilk zamanlarda uzuntu yasanıyor ama 15 ayın hergununu uzulerek gecirmek mumkunmu tabiki degil zamanla gecer

askere gidecek insanın yanında ağlamak o gençleri ne duruma sokuyor hiç düşünmüyor bu büyükler.

askere gidecek diye bir sürü misafir gelir gider eve, her gelen askere gidecek adamı sarılır ve bu sarılma esnasında da ağlar alsanaalsanasmile

ne bu ya ölüsü mü geldiakannehir

ağlamayın o çocukların yanında. büyükler ağlasa bile siz sakin olun, tutun kendinizi. zaten askere gidicem ne olacak diye onların içinde dışa aktarmadıkları ne yangınlar var bir de üstüne bu gereksiz ağlamalar gerçekten onların psikolojisini alt üst ediyorguclubacismile

Canım gel de ağlama o zaman.Son ana kadar kendimi tuttum ama işte bu gece bıraktık geldik otogara orada patladım zaten.Mümkün mü gözlerin dolmaması,ağlamamak?15 ay az mı ayrı kalmak için??Seni çok seviyorummm canım kardeşim:gitme:

benimde amcamın oğlu gitti askere amcam yani babası çok küçükken öldü.Hep babam baktı onlara kardeş gibi büyüdük aklıma geldikçe ağlıyprum yngemde asker lafını duyunca bile ağlar.

Abim çok üzülüyodu böyle herkez ağlıyınca hatta otobüse binerken kimse sarılmadan kaçar gibi gitti ağlamayalım diye.mafoldumben
Çok özledik onu

Back
X