Asker sevgilileri ve esleri bir ses verin?

Hemsire Hanim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2018
11
2
1
26
Merhaba. Deniz subayi bir erkek arkadasim var. Suan SAS Komandolugu egitiminde. Ayri sehirlerdeyiz ve daha cok yeni iliskimiz gorusemiyoruz ve ben onu cok ozluyorum. Hersey yolunda giderse egitim bitince evlilik dusunuyoruz Allah nasip ederse. Askerlerin yasantisi hakkinda pek bilgim yok zaman olmadigi icin onunlada konusamiyorum. Bir suru kotu seyler okuyorum ve duyuyorum. Askerin aile hayati olmaz psikolojiyi bozarlar .. gibi ama ben onu cok seviyorum bu meslegin onu degistirmesinden korkuyorum. Oda bana destek hep uzulme egitimden sonra bitecek zorluk diyor. Sizce bosa mi endiseleniyorum lutfen yardimci olun
Kimse neden cevap yazmiyor

Son düzenleme:
Valla uzun donem bir askerlik sureci oldu erkek arkadasimin. Hala da askerdedir kendisi.
Bazi yerlerde cok zorlandik, ki bu ozlemden kaynaklandi genel olarak. Tartismada oyle aman aman yasamadik. Kucuk ufak tefek seyler hakkinda tartistik. Bizim sayili.oldugundan bitecegini biliyoruz hedeflerimiz buna gore. Allah yardimciniz olsun.

Aldırış etmemeni öneririm. Yaklaşık 2 yıl önce kara havacı bir pilotla sevgiliydim evliliğe giden bir ilişkimiz vardı benim gördüğüm kadarıyla askerler ailelerine çok bağlılar. Onun ailesi ile aran iyiyse sorun yaşamazsın. İşlerinin yorgunluğu sıkıntısını huzurlu bir yuvada unutmak istiyorlar. Kaldı ki denizciler (sasçı istanbuldan bir arkadasım vardı astsubay) çok rahatlar. Doğuya sadece arada bir göreve gidiyorlar :) bol bol dalış, spor imkanın olur hem kendileri bunlara hevesli oluyorlar hem de eşlerine imkan sunuyorlar.

Aldırış etmemeni öneririm. Yaklaşık 2 yıl önce kara havacı bir pilotla sevgiliydim evliliğe giden bir ilişkimiz vardı benim gördüğüm kadarıyla askerler ailelerine çok bağlılar. Onun ailesi ile aran iyiyse sorun yaşamazsın. İşlerinin yorgunluğu sıkıntısını huzurlu bir yuvada unutmak istiyorlar. Kaldı ki denizciler (sasçı istanbuldan bir arkadasım vardı astsubay) çok rahatlar. Doğuya sadece arada bir göreve gidiyorlar :) bol bol dalış, spor imkanın olur hem kendileri bunlara hevesli oluyorlar hem de eşlerine imkan sunuyorlar.
Cok tesekkurler yorumunuz icin icim ferahladi haklisiniz onlar huzurlu bir yuvaya aileye daha duskun oluyorlar

20 senelik Dnz.kk subayi esim askerler hakkinda ne duydunuz bilmiyorum ama hepsinin gozu mesai bitiminde evimize huzura dogru kosalim haftasonu ailemizle gecsin modu olur genelde.. ailesine duskun olurlar dogu gorevi diye bisey olmaz ancak tatbikat yada egitim amacli gittiklerinde unutun haber almayi :) benim esimin boyle bir sikintisi yok cok sukur meslek durumu itibariyle hep karargahta gorevlendiriliyor.

20 senelik Dnz.kk subayi esim askerler hakkinda ne duydunuz bilmiyorum ama hepsinin gozu mesai bitiminde evimize huzura dogru kosalim haftasonu ailemizle gecsin modu olur genelde.. ailesine duskun olurlar dogu gorevi diye bisey olmaz ancak tatbikat yada egitim amacli gittiklerinde unutun haber almayi :) benim esimin boyle bir sikintisi yok cok sukur meslek durumu itibariyle hep karargahta gorevlendiriliyor.
Insallah ilerde bizimde iyi bir yasantimiz olur duydugum seyler gercek olacak diye birsey yok ama insan endiseleniyor iste suan SAS kursunda o bitince rahatlycaz Allah izin verirse

Mesleğe ilk başladığında gemide seyirxe mi oluyorlar sürekli ? Ben böyle duydum açıkçası biraz korktum. Zorunlu hizmet 10 yıl sonra karada olacaklarmis ne kadar doğru sizce

Bence mesleğinden çok karakteriyle alakalı bazı şeyler. Şuan flört ettiğim kişi kara havacı. Pek işiyle ilgili bir şeyler yansıtmıyor, gayet neşeli,eğlenceli bir tip. Tabi evlilikte vs nasıl olur bilmiyorum ama değişeceğini sanmıyorum sevgilinizin.

Bence mesleğinden çok karakteriyle alakalı bazı şeyler. Şuan flört ettiğim kişi kara havacı. Pek işiyle ilgili bir şeyler yansıtmıyor, gayet neşeli,eğlenceli bir tip. Tabi evlilikte vs nasıl olur bilmiyorum ama değişeceğini sanmıyorum sevgilinizin.
Haklisiniz benim erkek arkadasimda isiyle ilgili stresini yansitmaz yorgunsa veya simirliyse az konusur o kadar herseye ragmen neselidir ben bazen endiselerimi dile getiririm evlenince bu yogunlugun gececegini soyler benim yerime o beni teselli eder aile yasantisina duskun tabi huy kisilik onemli

Back
X