Asker yarenlerine bi sorum varr..

missnichole

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2015
6
2
36
31
Merhabalar oncelikle. Nisanlim hakkari semdinlide askerlik yapicak, su an Van ktm de semdinlide askeri olan varsa bir sorum olucak.
Ona gondermek istedigim seyler var kargo gider mi malum ohal bolgesi ama ptt kargo askeriyeye ulastirir mi cevaplarsaniz sevinirim.

Ben fikrimi söyleyeyim Canım ama yardımcı olur mu bilemem..

Ben nişanlıma Ankara ya paket yaptım gönderdim. Ama Bi komutanı ile anlaştı Komutanın adına gönderdim böylece hem içi aranmadı hemde sağ salim ulaşmış oldu. Sende Bi bekle biraz Zaman geçsin Bi komutanı ile arayı kursun o şekilde gönder. Oralarda daha sıkıntı olabilir. Ama PTT her yerde çalışır bence.

Benimde öyle bi planım var.. As pos diye bi olay varmış yani askeri posta ama nerden nasıl hiç bilmiyorum bakındım internetten lakin alakalı bişey bulamadım..yardımcı olamadım ama bide sen araştır istersen

Bi köy karakolunda olsa dahi kargoyu herhangi bi kargo sirketiyle en yakın sehir merkezine gonderiyorsunuz ordan köy koruyucusu teslim alıp askere goturuyor yani nerde olursa olsun kargoları bir sekilde askerlere ulastırıyorlar Allah kavustursun sag salim donmeyi nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…