Asker yarii

Huzurkokulu

Gün gelir sabır rahmete dönüşür.
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2016
1.804
8.369
158
Kızlar merhaba..
Bütün asker yarenlerine ses olmak istiyorum hadi gelin sizde benimle ses olun..
Sözlümu dun usta birligine gönderdim o kadar değişik o kadar farklı bi duygu ki 1 hafta sürekli birlikteyken bi an ayrilip boşluğa düşmek cok zor oldu, 4 senedir birlikteyiz ve hic bu kadar uzun ayrilmamistik ama mecburduk insallah Allah kismet ederse sene bu zaman yuvamizi kuracagiz birlikte cok guzel hayallerimiz var ve biz her zorluga cok sabir ettik insallah mukafatini alacagiz. Ama yine de her zaman bi tedirgin bi korku bi farkli hisseler icerisindeyim suan cok yeni asker oldugu icin gorusemiyoruz cok fazla o yanimdayken bile cok tedirgin oluyodum ve doğu da asker suanda Allah herkese kolaylik versin bütün askerlerimize yarenlerine. Siz neler hissediyosunuz kizlar cok merak ediyorum.

Son düzenleme:
Bende dün sözlümü askere gonderdim cok zormus bizde hic ayri kalmamistik ikimize de cok koydu. Her şey bana onu hatirlatiyo hirkasini kazaklarini birakti kokusu sinmis mis fibi.. Aglayip duruyorum insallahcabuk gecer 1 sene

Bende dün sözlümü askere gonderdim cok zormus bizde hic ayri kalmamistik ikimize de cok koydu. Her şey bana onu hatirlatiyo hirkasini kazaklarini birakti kokusu sinmis mis fibi.. Aglayip duruyorum insallahcabuk gecer 1 sene
Canimm ya gecer merak etme bizin safak 161 cok sukur sevdigim yanimda ama ayrilcaz yinee gecer kotu dusunmee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…