Askerde Ayrılma ... :(

Asli49

Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2015
134
16
13
33
herkese öncelikle merhaba ..
bu sene evleneceğim insanın yaptıklalrını paylaşmak istedim.
Bu sene askerden gelince yüzük takmak istedi kabul ettim. Daha öncesinde beni sebep yokken bırakıp başka bir kızla 1 ay çıktığını görüştüğünü öğrendim ve bunu affedemedim ayrıldım ondan. ve düzelir diye beklemedim böyle adamlar düzelmez . Sadece nasıl böyle mükemmel gözüküp benim 4 senemi çaldı bilmiyorum.Saftım inandım ona .. Nasıl gececek bilmiyorum . gecen gün aekadaşı aradı x kişi çok kötü hastaneye kaldırdık çatışma oldu instagramına girdim askerde nasıl diye merak ettim tel kullamadığı için oradan yazmıştır diye düşündüm. girmez olaydım önüne gelen kıza çok güzelsin .. sen gerçekmisin.. gibi ve benim bunları okuduğumu farkedip anlamlı sözler paylaşıyor. Ben hattımı bugün değiştirdim szce canımın yanması gececek mi?? kimseyle konuşamıyorum aylar oldu yapamıyorum.. onu affetmekten korkuyorum ilerde aldatılan belki çocukşarıyla ortda kalan mutsuz bir bayan olmak istemiyorum

Öyle Ada'mdan hayır gelme yol yakınken bırak gördüm bakalım el mi yaman bey mi..

affetme. hayır gelmez öylesinden. hele öyle birinden çocuk hiç düşünme. daha neler.

ve emin ol; geçecek. insanlar burda 20 yıllık kocası tarafından aldatılıyo ve bağları koparıyo.

hattını değiştirmen iyi olmuş; ve mümkün olduğunca kendini frenle onu merak ederken

bence en iyisini yapmışsın...yol yakınken geri dönmek herzaman daha iyidir..neler unutuluyor hayatta inan buda unutulur..kendine zaman tanı ve asosyal olma...

Elbette affetme, acin zamanla iyilesir, karsina insallah cook daha iyi biri cikar ve unutturur onu. Anlasilan o ki yeterince sap atmiyorlar yemeklere :hamarat:

hayatına bak affetme ... yok çatışma çıktı yok intihar ettı gıbı şeylere asla ınanma erkekler yanı gerçek anlamda sevmemış olanlar çabuk unutur... sensiz yaşayamam der 3 gun geçmeden bırını bulur... gerçekten sevseydı aldatmazdı kendını kandırma affetme yolun açık olsun guzel duşun guzel olsun...

herkese öncelikle merhaba ..
bu sene evleneceğim insanın yaptıklalrını paylaşmak istedim.
Bu sene askerden gelince yüzük takmak istedi kabul ettim. Daha öncesinde beni sebep yokken bırakıp başka bir kızla 1 ay çıktığını görüştüğünü öğrendim ve bunu affedemedim ayrıldım ondan. ve düzelir diye beklemedim böyle adamlar düzelmez . Sadece nasıl böyle mükemmel gözüküp benim 4 senemi çaldı bilmiyorum.Saftım inandım ona .. Nasıl gececek bilmiyorum . gecen gün aekadaşı aradı x kişi çok kötü hastaneye kaldırdık çatışma oldu instagramına girdim askerde nasıl diye merak ettim tel kullamadığı için oradan yazmıştır diye düşündüm. girmez olaydım önüne gelen kıza çok güzelsin .. sen gerçekmisin.. gibi ve benim bunları okuduğumu farkedip anlamlı sözler paylaşıyor. Ben hattımı bugün değiştirdim szce canımın yanması gececek mi?? kimseyle konuşamıyorum aylar oldu yapamıyorum.. onu affetmekten korkuyorum ilerde aldatılan belki çocukşarıyla ortda kalan mutsuz bir bayan olmak istemiyorum
çapkın ve sızı sevıyor bence

Gercekten hastanede mi peki? Yoksa kizlara yazilan mesajlari gorunce hastanede oldugunu es mi gectin?

büyüklerimizin bi lafı varya "zararın neresinden dönersen kardır diye" ?? hah işte ondan ;)

Gercekten hastanede mi peki? Yoksa kizlara yazilan mesajlari gorunce hastanede oldugunu es mi gectin?
gerçekten hastahanede olmadığını instagrama girince anladım beni aldattığını kabul etmiyor düzelir diye askere gitmesine gönlüm razı oldu. Karşınızda mükemmel bir insan düşünün sizi sürekli mutlu eden başkasıyla görüştüğünü öğrendim pişman olup bana döndüğünü öğrendim. hem ondan nefret ediyorum hem özlüyorum özlediğim için kendimden nefret ediyorum .

gerçekten hastahanede olmadığını instagrama girince anladım beni aldattığını kabul etmiyor düzelir diye askere gitmesine gönlüm razı oldu. Karşınızda mükemmel bir insan düşünün sizi sürekli mutlu eden başkasıyla görüştüğünü öğrendim pişman olup bana döndüğünü öğrendim. hem ondan nefret ediyorum hem özlüyorum özlediğim için kendimden nefret ediyorum .
büyüklerimizin bi lafı varya "zararın neresinden dönersen kardır diye" ?? hah işte ondan :KK66:
evet 4senelik bir zarar ben üzülüyorum başkasıyla konuşamıyorum olmuyor yapamıyorım. O kızlarla mesjlaşırken ben yapamıyorum aynısını . Nefret ediyorum ondan ama özlemektende kendimi alıkoyamıyorum

Back
X