Askerde sevgilim var yardım edin

melekcendik

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2016
26
0
1
30
Arkadaşlar askerde sevgilim var 43 günü kaldı. Biz 6 yıllık sevgiliyiz. Aramızda baya sorunlar yaşandı o arkadaşlarına uydu erkek ortamı falan bnde üstüne gttim ayrıldık ve bu konuların ortaya çıkması askerlik zamanında ortaya çıktı. Askerdeyken ayrıldık. Şimdi barıştık ama ikimizde yorgunuz. Düzeltip düzelmeyeceğini bilmiyoruz. Bunun için ne yapmalıyım nasıl kendime tekrar ısındırabilirim. İstediğimi yaptırabilirm.

Bnm dediklermi yaptinmi cnm hani konusucaktin

Sen niye kendine ısındıracakmışsın pardon niye ezdiriyosun kendini?
Erkek ortamı karı kız falan mı böyle hatalar yaptıysa, adamsa yapmasaymış. Adker pskolojisi falan faso fiso. Sürgünde olsun isterde, yapmayan yapmıyor. Zor bi pskoloji ama bunu yapmayı olumlu hale getirmez.

Askerdeyken yapmadı. Daha önce iki üç sene önce yapmış arkadas ortamında. Kendim isteyerek bilerek yapmadım yemin etti kuzeninin üstğne daha küçük. Bir daha başkasının aklına uymıcam yapmıcam dedi. sosyal hesap sitelernde olmuş bire bir görüşme yok.

Ne mesela bundan sonra boyle seyler olmasin sen bana inanmaya calis ben elimden geleni yapicam flan gibi seyler demiyormu

Diyor konuştuk olmıcak bundan sonra böyle şeyler makarasına yaptık uymamam gerekti. Zamanla herşey güzel olucak sen kendini üzme. Askerdeyken birşey yapamam zamanla düzelecek falan

Nikahlı kocan mı ayrıl demekki olmuyo.

Nikahlı kocam değil ama ben onu eş olarak gördüm kendime altı yıldır. Birlikte büyüdük neredeyse çok zamanımız geçti bu yüzden birşeyleri kestirip atamıyorum. Çok üzülüyorum haddinden fazla hemde ama seviyorum. Yediremiyorum da kendime haketmedim çünkü. Aklım karma karışık. Düzelecek diye bir ümitle yola çıktık bakalım

Diyor konuştuk olmıcak bundan sonra böyle şeyler makarasına yaptık uymamam gerekti. Zamanla herşey güzel olucak sen kendini üzme. Askerdeyken birşey yapamam zamanla düzelecek falan
Hah tamam iste sen de her konusmada basina kakma her konusma da bu konuyu acma acipta skma cocugu.yapar m.etme seviyo seni sevmeyen ugrasmaz bile nelr goruyoruz.uzulme cnm duzelir sabret bu smnda uzun iliski zor bulunuyo:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…