Askerdeki Eski Sevgilime Nasıl Davranmalıyım?

blueishh

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2018
18
-13
36
Merhaba Arkadaşlarım,
Bir senelik bir ilişkim vardı, sevdiğim insanla ayrıldık.. Benden kaynaklanan nedenlerden dolayı karşı taraf ayrılma kararı aldı. Hatalarımı düzeltmek istememe rağmen bana çok şans verdiğini ama değişmediğimi söyleyerek kabul etmedi. Hatalarım derken bazı huylarımı kast ediyourm..Bir hafta önce Acemi Birliğine Bilecik'e gitti. Onu seviyorum, aklım başıma geldi, aynı hataları tekrarlamayacağımı biliyorum ama kendisi buna inanmıyor. Ne yapacağımı bilemedim. Biraz rahatlamak adına yazıyorum. Siz olsaydınız ne yapardınız?:110:

Merhaba.. Bekleyeceğim haklısın..Teşekkür ederim

Ben olsam, son bi şans ver diye değilde gayet normal bi arkadaş gibi hatta arkadaştan daha mesafeli bi şekilde mesaj atar nasıl olduğunu merak ettiğimi sorardım, önce güzel bi iletişim kurup arkadaş olarak sohbeti devam ettirirdim sonrasına muhabbetin gidişatına göre başka şeyler düşünürdüm =)

Hmmm.. Bu güzeel.. yapabilmeyi istiyorum bunu
Ben olsam, son bi şans ver diye değilde gayet normal bi arkadaş gibi hatta arkadaştan daha mesafeli bi şekilde mesaj atar nasıl olduğunu merak ettiğimi sorardım, önce güzel bi iletişim kurup arkadaş olarak sohbeti devam ettirirdim sonrasına muhabbetin gidişatına göre başka şeyler düşünürdüm =)
[/QUOTE]

Seven insan evt bekler fakat bunlar ayrılmış kim kimi neden beklesin? kız sevdiği için beklerken, ya adam kız vazgeçti diye düşünüp hatta askerde bile yazmadığı için kırılıp başkasını bulursa? Neden beklesin ki, ben olsam ileride keşke dememek için yazardım. Tabi gerçekten seviyorsam ve hatalarımın farkına vardıysam, ve adam bunun için değerse...

Seven insan evt bekler fakat bunlar ayrılmış kim kimi neden beklesin? kız sevdiği için beklerken, ya adam kız vazgeçti diye düşünüp hatta askerde bile yazmadığı için kırılıp başkasını bulursa? Neden beklesin ki, ben olsam ileride keşke dememek için yazardım. Tabi gerçekten seviyorsam ve hatalarımın farkına vardıysam, ve adam bunun için değerse...
Canım..iletişimimizi koparmak istemediğini söyledi. mesaj atıp yazıyorum ama senin önerdiğin tarzda değil..o yüzden yapmayı istiyorum dedim

Canım..iletişimimizi koparmak istemediğini söyledi. mesaj atıp yazıyorum ama senin önerdiğin tarzda değil..o yüzden yapmayı istiyorum dedim
Heee, ozaman ayrılmadınız 🤗
Eee ozaman sana gerekli olan sadece birqz zaman ve o zaman içerisinde sevdiğin adama kendini ispatlaman... 😊

Şu an askerliğin getirdiği psikolojide olacak.Ne kadar anlayışlı,tatlı dilli olursanız ve sizden destek görürse o kadar iyi olur sizin değiştiğinize inanır belki.Seviyorsanız ve sevildiğinizi düşünüyorsanız elinizden geleni yapın bence ki sonradam keşke şunuda yapsaydım diye içinizde kalmasın.Siz elinizden geleni yapın hayırlıysa olur zaten düzelir her türlü diye düşünüyorum. 😊

Eski sevgilin kafasinda bitirdi ise daha fazla ustelemen ters teper. Ben olsam hayatima kaldigim yerden devam ederdim.

Şu an askerliğin getirdiği psikolojide olacak.Ne kadar anlayışlı,tatlı dilli olursanız ve sizden destek görürse o kadar iyi olur sizin değiştiğinize inanır belki.Seviyorsanız ve sevildiğinizi düşünüyorsanız elinizden geleni yapın bence ki sonradam keşke şunuda yapsaydım diye içinizde kalmasın.Siz elinizden geleni yapın hayırlıysa olur zaten düzelir her türlü diye düşünüyorum. 😊
Teşekkür ederim, inşaallah öyle olur :)

Öncelikle ne hatası yapmış olabilirsin çok merak ettim. İkinci olarak da madem bir hata yaptın sevgiline uymadı bu yaptıkların insan ayrılır(sonra barışcak olsa bile, kendine yediremedi uymadıysa bitirir üzülerek) ama seninki ne yapıyor iletişimde kalalım hatanı düzelt. Bu da böyle bir bakış olsun: içgüdülerime göre samimi gelmedi askerdeyken seni hazırda tutacak işte ve süründürecek.

E hatamı düzeltcem demişsin daha ne şimdi ona da mesafesini ver güzelce kafasını dinlesin işine baksın isterse çok aklına düşerse kendisi yazsın bari.

Canim iletisimi kopartma surekli konusmaya ve yazismaya bak musait oldugu zaman arkadaşin. Anlayişli ol ve ona guven wer. Ona her zaman yaninda olduğunu hissettir. 😘😘

Back
X