Canım..iletişimimizi koparmak istemediğini söyledi. mesaj atıp yazıyorum ama senin önerdiğin tarzda değil..o yüzden yapmayı istiyorum dedimSeven insan evt bekler fakat bunlar ayrılmış kim kimi neden beklesin? kız sevdiği için beklerken, ya adam kız vazgeçti diye düşünüp hatta askerde bile yazmadığı için kırılıp başkasını bulursa? Neden beklesin ki, ben olsam ileride keşke dememek için yazardım. Tabi gerçekten seviyorsam ve hatalarımın farkına vardıysam, ve adam bunun için değerse...
Heee, ozaman ayrılmadınızCanım..iletişimimizi koparmak istemediğini söyledi. mesaj atıp yazıyorum ama senin önerdiğin tarzda değil..o yüzden yapmayı istiyorum dedim
Teşekkür ederim, inşaallah öyle olur :)Şu an askerliğin getirdiği psikolojide olacak.Ne kadar anlayışlı,tatlı dilli olursanız ve sizden destek görürse o kadar iyi olur sizin değiştiğinize inanır belki.Seviyorsanız ve sevildiğinizi düşünüyorsanız elinizden geleni yapın bence ki sonradam keşke şunuda yapsaydım diye içinizde kalmasın.Siz elinizden geleni yapın hayırlıysa olur zaten düzelir her türlü diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?