• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Askerdeki sevgili mızmızlığı

bogakizii

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2015
1.319
1.020
133
Hatunlar merhaba,
Dayanamıyorum artık daral geldi size yazıp içimi dökmek istedim.
Erkek arkadaşım kısa dönem askerde şafak 60. 10 gün önce de 14 gün izne gelmişti yeni döndü yani. Her gün modu düşük her gün enerji düşürücü ruh emici mesajlar atıyor artık bende de neşelendirecek bi hal kalmıyor. Artık arama saati geliyor diye önceden başlıyorum darlanmaya, konuşasım bile kalmadı soğuyackamışım gibi oluyor korkuyorum. O da zor durumda, ne yapsam ne etsem? :(

60 güncük kalmış...

Az daha sabredin...

Geldiğinde çok farklı olacak...

Şuanda psikolojisi değişik bir hal almış olmalı...

Normale döndürürsünüz siz onu;)

Benim de işlerim aşırı stresli ve bu stres de eklenince psikolojim bozuldu anksiyete bozukluğı yaşıyorum valla ilaç kullanmaya başladım :s bilmiyorum 60 gün daha patlamadan dayanabilecek miyim...

Ya bir sey diyeyim mi, zor olacak belki sizin icin ama sakin “vah vah, canim, cok mu kotusun, aman da aman” tarzi uzerine dusmeyin sakin.. daha ziyade “valla yerin cok rahat bak millet sinir otesine gidiyor, sunun surasinda iki ay hem ne guzel kafa dinle” tarzi yaklasin.. ne kadar alttan alirsaniz o kadar mizmizlasir..

Nerede yapiyor?
Erkekler askerdeyken kendini cok belli ediyor. Hayata bakislari, zorluklarla mucadele etme yontemleri ortaya cikiyor bence. İyice gozlemleyin. Eger cok rahat bir yerde cok fazla sikayet ediyorsa da ben pek hoslanmazdim bu durumdan. Biraz sabri, guclu olmayi, mucadele etmeyi ogrensin derdim.

Arkadaslara katiliyorum ya sinirda yapsaydi askerligi?
Bilmem kac senesinde millet askerligi 2 sene yapiyordu alt tarafi 6 ay yani.

Nerede yapiyor?
Erkekler askerdeyken kendini cok belli ediyor. Hayata bakislari, zorluklarla mucadele etme yontemleri ortaya cikiyor bence. İyice gozlemleyin. Eger cok rahat bir yerde cok fazla sikayet ediyorsa da ben pek hoslanmazdim bu durumdan. Biraz sabri, guclu olmayi, mucadele etmeyi ogrensin derdim.

Ağrı merkezde. Ama yazıcı olarak yapıyor zaten avukat olduğu için ve kısa dönem olduğu için temizlik vb işlerine bulaştırmıyorlar. Çarşı izinleri yok ama haftasonu yatıyorlar. Rahatça telefonla da konuşup mesajlaşabiliyoruz. ve izinden döneli daha 10 gün oldu yine hemen aynı moda girmesi beni cidden bunaltıyoer.

Back
X