Askerdeki sevgiliyi görmeye gitmek???

zebbra

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2009
668
1
96
İstanbul
Arkadaşlar çok yakın bi arkadaşımın sevgilisi askerde. Çocuk askerde çok zor zamanlar geçiriyormuş, arkadaşımı çok özlediğini söyleyip sürekli telefonda ağlıyormuş. Ailesine falan da hep söylüyormuş sevgilisiini özlediğini. Napın edin getirin onu diyormuş. Şimdi az bi zaman sonra yemin töreni var çocuğun ailesi gitcek orda 1 akşam kalcaklar. Arkadaşımda çok özlediğini söylüyor. Bu arada ailesini falan tanıyor çocuğun ama sözlü nişanlı falan değiller. Yani gitmek istiyor ama yakışık alır mı diye de düşünmeden edemiyor. Çocuğun aileside ısrarla gelmesini istiyorlar. Benm de başımdan böyle bişi geçmişti erkek arkadaşım askereyken ben günü birlik gidip gelmştim kimseciklerin haberi olmadan yakındı çünkü.Ama onların ki daha uzak mesefa o yzden ben pek yardımcı olamadım burada paylaşmaya karar verdim. Siz ne düşünüyorsunuz gitmeli mi gitmemeli mi?

bence gitsin eğer kızın ailesi de bişy demiyorsa tabi
mesela çocuğun kızkardeşi yada kuzeni falan varmı en azından onunla aynı odada kalırlar

Bence o şekilde onlarla gitmesin arada bişe yokken hiiç gerek yok.
Çarşı izninin olduğu bi gün atlasın gitsin görüşmeye sevgilisiyle.

Bencede gitmesin. Ne olur ne olmaz yol hali dünyanın ve insanların bin türlü hali var. Üstelik ailesinin de haberi yok. İlerde bu durum karşısına koz olarak bile çıka bilir.Yemin töreninden sonra ustabirliğinin nereye çıkacağı belli olur. Belki izinde kullanabilir kardeşim kullanmıştı ordan biliyorum. O zaman görüşürler.Ailesi duyarsa yada yolda bir durum olursa ailesinin durumu kötü olur.

Gitsin ya neresi yakısık almaz.
Görmeye istedigi gibi de gider.
Hiiiç kimseciğide ilgilendirmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…