arkadaşlar daha öncede asker psikolojisi mi başlıklı bir konu açmıştım yine o konuyla alakalı fikirlerinize ihtiyacım var.ben her şeyi bir kenara bırakıp askerden dönen sevgilime daha doğrusu eski sevgilime yardım etmek istiyorum.Askerliğini doğuda yaptı benim sevdiğim beklediğim insan bambaşka biri olarak döndü..iyi olmadığının o da farkında hiç bişeyden zevk almadığını söylüyor hayata dair hiç bir beklentisi yok hiç birşey istemiyor(beni bilee!!!)ben mesaj atarsam yada konuşmak istersem öyle görüşüyoruz yoksa onu da istemiyor..kendi halnde sus pus oturuyomuş bugün ona sana yardım edebilirim yanında olabilirim heryere gideriz dedim(psikolog,psikiyatri gibi) neden olmasın olabilir dedi bu cevaba sevindim çünkü ben iyiyim deyip kestirip atmasını bekliyordum..kızlar bunu karşılıksız yapmak istiyorum ilişkimi kurtarmak için değil yani zaten o konu da hiç umudum kalmadı...herşeyi bir kenara bırakıp elimden geleni yapmak istiyorum şu aralar tek düşüncem bu yorumlarınıza çok ihtiyacım var ne olur bişeyler yazın ne yapabilirim?ilişkimizle ilgili konuşmamayı düşünüyorum sorulardan sıkılıyor çünkü hiç o konulara girmicem arkadaşca yaklaşım daha iyi olur gibime geliyor..:26::26