Askerden gelince ne gibi hazırlıklar yapıyorsunuz.?

ylz78

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2010
119
1
68
Zonguldak
Merhaba kızlar eşiniz ,nişanlınız, sevdiginiz akerden gelince yapmış oldugunuz bir hazırlık var mı düşünüyor musunuz? mesela gelecek olan misafirlerinize ikramlarınız nasıl ağırlarsınız yada onlara süpriz bir hediye vermeyi falan düşünüyor musunuz.Ben mesala gelenlere çikolata yada küçük heidye kalabiliecek birşey istiyorum adımız yazılı ama özlemekten kafamı toparlayıp düşünemiyorum.Gelenlerede börek pasta gibi ikramlar düşünüyorum ama çalışırken zor olacak.Bana fikir verin ne olur .Hep birlikte birşeyler üretebiliriz hatunlar.Haydi desteklerinizi bekliyorum.:32:

sanırım bu topikte asker bekleyip süpriz yapmak isteyen yok yada bana cevap yazan yok neyse yazmayında zaten ben de burda kendimi arkamda destekli olarak görüyordum. (mümkünse açtığım konular silinebilir mi )

kızlar alınganlık yapıyor demenyin ama ya bern yazmayı bilmiyorum galiba. anlatamıyorum derdimi. neyse cevap verenlere teşekkürler. bakıp gidenlerede bir daha da konu açmam zaten tırnagım varsa başımı kaşırım. Belki toplu olarak fikir üretiriz diye yazmıştım ama bana degilmiş .hoşçakalın.

Merhaba kızlar eşiniz ,nişanlınız, sevdiginiz akerden gelince yapmış oldugunuz bir hazırlık var mı düşünüyor musunuz? mesela gelecek olan misafirlerinize ikramlarınız nasıl ağırlarsınız yada onlara süpriz bir hediye vermeyi falan düşünüyor musunuz.Ben mesala gelenlere çikolata yada küçük heidye kalabiliecek birşey istiyorum adımız yazılı ama özlemekten kafamı toparlayıp düşünemiyorum.Gelenlerede börek pasta gibi ikramlar düşünüyorum ama çalışırken zor olacak.Bana fikir verin ne olur .Hep birlikte birşeyler üretebiliriz hatunlar.Haydi desteklerinizi bekliyorum.:32:

kızlar alınganlık yapıyor demenyin ama ya bern yazmayı bilmiyorum galiba. anlatamıyorum derdimi. neyse cevap verenlere teşekkürler. bakıp gidenlerede bir daha da konu açmam zaten tırnagım varsa başımı kaşırım. Belki toplu olarak fikir üretiriz diye yazmıştım ama bana degilmiş .hoşçakalın.

Canım benim ben yeni gördüm topiği iyi ki bu satte güncellemişsin.... :34:

Benim de eşim askerde temmuz sonu gelecek maalesef... elbette aklımda güzel fikirler var ama ben misafir ağırlamak filan düşünmedim hiç... Açıkçası eşime yönelik hazırlık yapmayı düşünüyorum... Evimize geldiğinde ilk gün yalnız olalım istiyorum zira öyle olacak sanırım... Ben şeker hamuru kurabiye yapıyorum, onlardan yapacağım eşime, yine şeker hamuryla süslenmiş hoşgeldin pastası, mumlar tabiii vazgeçilmezlerimiz... :9: Eşimin sevdiği yemekleri yapmayı planlıyorum... Odalarımzı süslemeyi düşünüyorum... Özel bir kaç hediye de düşünülebilir... Ben tatil parası biriktiriyorum eşimle başbaşa romantik bir tatil yapalım hem de ona ödül olsun istiyorum... Onca vakit vatanı beklemiş oluyor değil mi bir ödülü hak ediyor... ama bunları dediğin gibi konuşa konuşa çeşitlendirebiliriz...

Bu arada bizim diğer asker topiklerimize de gelsene canım orada çok samimi sıcak muhabbetlerimiz oluyor... :34:

çok güzel bi konuya değinmişsin canım ...benim askerimin gelmesine de az kaldı ben de süpriz olarak bi kaç şey düşündüm ...atkı örüyorum mesela şubatta gelecek geldiğinde boynuna saracağım atkıyı bi ucunun sağ köşesine baş harflerimizi işleyeceğim incecik... tatlıyla arası yoktur ama pasta sever meyveli pasta yapmayı düşünüyorum haricinde evli olmadığımız için yapabilecek çok fazla şeyim yok :1: ama sevdiği yemekleri yaparım bize geldiğinde sürpriz olur... günlük tutuyordum ondan ayrı geçen her güne mektup yazıyordum onları hediye paketi yapabilirim :1: aklıma geldikçe yapabileceğim şeyler arttıkça paylaşabilirim

Back
X