Askerden izne gelen nişanlım,

meraklitursucu

Guru
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2014
351
111
323
34
Tüm bölümlere baktım, size fikir danışabilmem için en uygun yer burası sanırım kızlar :) Nişanlım asker. 7 Şubat' ta izne gelecek, aylardır görmüyorum, özlediğimi her zaman belirtiyorum ama izne geldiği günün ertesi sabahı ona, kayınvalideme ve kayınpederime kahvaltı hazırlamak istiyorum. Bu kahvaltıda da geldiği için ona kendini özel hissettirecek, onun için tüm detayları düşündüğümden mutlu olmasını sağlayacak bir kaç sürpriz yapmak istiyorum. Yeşil peçete alıp üzerine kişiye özel peçetelik yaptırıp Evine Hoşgeldin yazdıracağım, Yine kürdanların üzerine minik bayrak gibi Evine Hoşgeldin yazan stickerlar yapıştırıp kahvaltıda masada olacak kanepelerin üstüne batıracağım, vazo gibi birşeyin içine 3 adet konuşma pankartı koyacağım, üzerinde Ayy Resmen Sivil, Evine Hoşgeldin ve 182 günü bitirdik! yazacak... Biraz uzun yazdım biliyorum ama farklı fikirlere de ihtiyacım var, lütfen yardımcı olun :/

ne şeker :) ama bencede ailesinin yanında fazla tepki veremeyebilir.tabii ilişkileriniz nasıl bilmiyorum ama.sen daha iyi bilirsin.

Ben olsam bas basa gecirecegim zamanda yapardim surprizlerimi.
Ailesi yaninizda olacagindan istedigi gibi tepki bile veremez :KK30:

çok bi tepki vermesine gerek yok sevinsin, şaşırsın, mutlu olsun yeter. Aynı zamanda ailesinin de oğullarının benim için ne kadar önemli olduğunu ve sevdiğimi görmesini istiyorum :)

ne şeker :) ama bencede ailesinin yanında fazla tepki veremeyebilir.tabii ilişkileriniz nasıl bilmiyorum ama.sen daha iyi bilirsin.

sağol canım :) kayınvalidem ve kayınpederim oldukça genç insanlar, yanında saygı sınırlarını aşmamak kaydıyla rahat edebiliyoruz tabii. Şöyle ki çoğu zaman oğlum siz tuğbayla dışarı çıksanıza biz hep beraberiz sen onunla vakit geçir falan gibi öğütlerde bulunuyorlar :)))

çok bi tepki vermesine gerek yok sevinsin, şaşırsın, mutlu olsun yeter. Aynı zamanda ailesinin de oğullarının benim için ne kadar önemli olduğunu ve sevdiğimi görmesini istiyorum :)

bence bunu göstermeyin.
insanlar sonra kendini bişey sanıyor.
başbaşa bir yere gidin kahvaltı edin orda yapın bunları.

bence bunu göstermeyin.
bencede
ne kadar sevdiğini önemsediğin gösterirsen o kadar şımarıyorlar malesef kim olursa olsun

ama biz şimdi ne dersek diyelim arkadaşa bir kulağından girip öbüründen çıkacaktır :)

bence bunu göstermeyin.

Sansın, biri eşim diğeri annem babam, ne sanabilir ki ? Ay bak bize ne kadar değer veriyor, oğlumuz için ölüp bitiyor mu diyecekler? Desinler, ayıp değil ya :) Saygısız, terbiyesiz, askerdeyken oğullarının arkasından iş çeviren bir gelin olmamdan iyidir :)
Ama eminim sen de böyle düşündürtecek birşey yaşamışsındır yada şahit olmuşsundur ki tecrübenle söylüyorsundur canım. O zamanki duruma göre hareket edeceğim, eğer senin dediğin gibi birşey sezersem yapmam tabii :)

Bence her şeyi bu kadar göz önünde yaşama...
Ailesinin görmesi önemli değil, kendi görse yeterli bence.

Evet aslına bakarsan değil, ama geldiği günün sabahı birlikte kahvaltı hazırlayacağımız için ve nişanlım o kahvaltıyı benim hazırlamamı istediği için bende minik sürprizler yapmak istedim :)

Kesinlikle katılıyorum o bilsin yeter Onun size verdiği değerden ailesi zaten sizin srvginizi anlayacaktır. Uzun zaman görmemişsiniz bencede baş başa vakit geçirin özlem giderin ne kadar özel konular birikmiştir bi düşünsenize

Evet aslına bakarsan değil, ama geldiği günün sabahı birlikte kahvaltı hazırlayacağımız için ve nişanlım o kahvaltıyı benim hazırlamamı istediği için bende minik sürprizler yapmak istedim :)

Kendilerini bulunmaz Hint kumaşı zannetmelerine zemin hazırlama derim.
Sonuçlarına sen katlanmak zorunda kalıyorsun sonra :)

Bence askerliği hatırlatan şeyler yapma. eşim 5 ay önce askerden geldi ve ilk zamanlar askerliğe dair hiçbir şey duymak istemiyordu. Sen bilirsin tabi ama bari izinde askerliği hayatından tamamen silsin :)

burada hep kayınvalidesinden şikayetçi gelinler yorum yapmış,yakışık almaz ya da fazla şımartma kafana çıkarlar diye.bir kayınvalide olarak yorum yapayım.oğlum nişanlı,nişanlısı sizin gibi davransa hiç gocunmam, hoşuma bile gider.ne güzel oğlumu seviyor ,değer veriyor. diye.üstelik,siz kv ve kp iyi anlaştığınızı belirtmişsiniz.yani klasik,dedikoducu,insanlar yokmuş karşınızda.bence içinizden geldiği gibi davranın.daha güzel oluyor.

Bence askerliği hatırlatan şeyler yapma. eşim 5 ay önce askerden geldi ve ilk zamanlar askerliğe dair hiçbir şey duymak istemiyordu. Sen bilirsin tabi ama bari izinde askerliği hayatından tamamen silsin :)

Aslında bu da aklımdan geçmedi değil ya yeşillerden arınıp daha farklı renklerde birşeyler mi yapsam :/

Back
X