Askerden izne gelen nişanlım,

ben okuyunca bir sakınca göremedim ama bu anlattıkların yeterli bir de kahvaltı hazaırlarsın yanına kahvaltıdan sonra d a beraber çıkar bir şeyler yaparsınız ama dediğim gibi bu kadar yeter ekstrasını erkekler anlamıyo zaten bizim gibi :D

bende bu anlattıklarımda karar kıldım, sadece konuşma balonlarından vazgeççtim, peçeteler ve kürdanlar olacak ismi yazan, umarım güzel olur canım

ben okuyunca bir sakınca göremedim ama bu anlattıkların yeterli bir de kahvaltı hazaırlarsın yanına kahvaltıdan sonra d a beraber çıkar bir şeyler yaparsınız ama dediğim gibi bu kadar yeter ekstrasını erkekler anlamıyo zaten bizim gibi :D

bende bu anlattıklarımda karar kıldım, sadece konuşma balonlarından vazgeççtim, peçeteler ve kürdanlar olacak ismi yazan, umarım güzel olur canım

Ay boşa yapma erkekler o kadar ayrıntıya takılmıyor ki hatta bazılarına itici bil geliyor ne yazıkkı biz kızlar gibi değiller :( Bence kendi ellerinle sofra hazırlaman pasta yapman ve bir yemek düzenlemen yeterli diğerleri ona saçma gelebilir

Bence düşünceniz çok güzel ailesininde nisanlininda çok hoşuna gider zaten geldiği günün ertesi gün kahvaltı olucak.başbaşa vakit geçirmek içinde zamanınız olacaktır aileyi dışarda bırakmamak güzel fikir:KK39:

Bence düşünceniz çok güzel ailesininde nisanlininda çok hoşuna gider zaten geldiği günün ertesi gün kahvaltı olucak.başbaşa vakit geçirmek içinde zamanınız olacaktır aileyi dışarda bırakmamak güzel fikir:KK39:

teşekkür ederim, bende öyle düşünüyorum :) Sonuçta nişanlıyım ve kendi ailemle geçirdiğim zamandan daha fazla zaman geçireceğim onlarla, ömürlük evlilik yapıyoruz sonuçta. Ben onları ne kadar önemsersem onlar da beni o kadar önemser, ki bu zamana kadar da öyle oldu, herşey karşılıklı neticede...

Düşünceleriniz çok güzel ben de başbaşa yapilmasi taraftariyim..

Anne babamin önünde bir bayan olarak dahi bu şekilde pek mutlu olamazdim yani kasilirdim.. Keşke tek olsaydik ne gerek vardi vs diye düşünürdüm...

Bu yüzden bu güzel suprizi bu şekilde harcamayin.

güzel düşünceler benimde eşim cumartesi izine geliyo allah izin verirse :) bizimde kaldı 100 günümüz :)

adam zaten özgür free zamana cıkmış ona askeriyeyi andırmakmı?
bilmiyorum bence basbasa daha rmantık bısey olmalı
boyle seyler yapmaya ben utanırım senı bılememde odunum galıba

teşekkür ederim, bende öyle düşünüyorum :) Sonuçta nişanlıyım ve kendi ailemle geçirdiğim zamandan daha fazla zaman geçireceğim onlarla, ömürlük evlilik yapıyoruz sonuçta. Ben onları ne kadar önemsersem onlar da beni o kadar önemser, ki bu zamana kadar da öyle oldu, herşey karşılıklı neticede...
Aynen öyle katılıyorum benim kayınvalidemlerde bana çok değer verirler bende onlara ayni şekilde ve asla kendi anne babamdan ayırmam ve bir tek esle değil aileyle de evleniliyor.he baktın değişirler ayni kalmadılar sonrasında sana kalmis bisey

Tuttuğu takımın maçına iki bilet alıp onunla maça
gitseniz daha mutlu olur bence.:KK54:

çok sevimli ama erkekler bu kadar şımartılmaya gelmiyor malesef :) bir de ailesinin yanında hoş karşılamayabilir. bilemedimmm :)

Back
X