Askerdeyken size değişmiş gibi geliyor mu?

8 aydır canım.çok uzun bi zaman değil ama gayet ciddiydik,izne geldiğinde söz olcaktı falan hepsi bitti gitti..

ya inanamıorum. bisde izne geldiğinde 1 kez buluştuyduk.ama aramızdaki soğukluk sadece maddiyatdan oluyor. we 2.5 yıllık bir birlikdeliğim war. ama inşallahhh ilerde daha fazla sogukluk girmez:( senin adına cok üzüldümmmafoldumben

herşey olcağına varır tatlım hiç bozma moralini bak bn hep öle derm üzülürüm ama herşeyde bi hayır vardır derm üzülcen elbet ama kmlerrr unutuluyo salla gitsn:D gül gez toz gülücük saç her tarafa hep gül kız belki gülücüklernle daha iisini kandırırsın:Daklinialirimsmile

evet canım goncanın dediği doğru.. güll geç ama zoR... sonucda 8 ayını ona ayırmışsın :( gecirdiğin zamaana YazıK..!!

arkadaşlar cok mutluyum bugün carşı izniydi ve süper güzel konuştuk moraller güzeldi anlıcağınız:) piyade çavuş olmuş:) bi komutanını ikna etmiş siirte giderken içeri tel sokucakmış ona vercekmiş lazım oldugunda ondan alıcakmış :) yaa düşünsenize herşey olumlu.. şafakdan bugün 2 kez indim. beraber hesapladım güzel sözlerde söyledik:) ayh cok mutluyummmmmmmmmmmkaydirigubbakcemile2

arkadaşlar cok mutluyum bugün carşı izniydi ve süper güzel konuştuk moraller güzeldi anlıcağınız:) piyade çavuş olmuş:) bi komutanını ikna etmiş siirte giderken içeri tel sokucakmış ona vercekmiş lazım oldugunda ondan alıcakmış :) yaa düşünsenize herşey olumlu.. şafakdan bugün 2 kez indim. beraber hesapladım güzel sözlerde söyledik:) ayh cok mutluyummmmmmmmmmmkaydirigubbakcemile2

hadi gözün aydın canım.bak herşey yoluna giriyor ne güzel..

gene olan oldu ya :( telefonun şarj yeri bozulmuş ewine göndermiş :( off ya bigün yüzüm gülsün nolur

Canım bnm sevgilimde ıspartada acemi birliğini bitirdi geçen hafta bitti işte ıspartanın çok farklı olduğunu söylüyor baya çok kötü olaylar yaşamış tamamen psikolojisi altüst olmuş aynı senin dediğin gibi ilk askeriyeye girdiğinde arıyodu sonra haftada 1 e indi sonra 2 haftada 1 sonrada bn aramaya başladım öle konuştuk ıspartayla alakalı bi durum bu galiba bana çok şey anlattı o yaşadıklarını unutamıyo o yüzdn bizde 7 günlük dağıtım izninde sadece 1 gün oda 4 saat buluştuk konuştuk ertesi günde bindirdik gitti şuan yolda konuşunca aramız düzeldi ama zor yha o yüzden böyleler nese hepimiz için hayırlısı olsn cnm. :).

aynı kaderii yaşamamızz cok şaşırtıcı :)) inşlah hayırlısı olur canım benimkide izne gelmişdi bugün 6da binip gidio :/

Back
X