• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Askere giden eski sevgiliden nasıl kurtulurum?

eyeshot34

Guru
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2010
212
3
318
İstanbul
çok gerginim çok..
daha önce yine onun ilgili konu acmıstım buraya ve karar verip terketmiştim onu

benim derdim eski sevgilim
kendisini neredeyse 5 yıldır tanırım 3.5 yıllık bi ilişkimiz olmuştu ve sadece 2 yılı güzel diğer kalan zamnlardan sadece kavga
ayrılmamızda açık söylüyorum kendimde tek bir hata bile göremiyorum.cünkü ayrıldıktan snra cok derin derin bi depresyon yaşadım hemde 1 yıl kadar.hayatıma kimsenin girmesne izn vermedim
onun ise üzüntüsü 6 gün sürmüş.6 gün baska kadınlarla gününü gün etmiş. hadi yine bişey demiyorum sonuçta ayrılmışız ama bana utanmadan birde üstüne sen benim pskolojimi bozdun deyip durdu okadın bana mutlu zamnalar yasattı dedi.:50:
benim dediğim tek şey -senin pskolojini düzelmesine yardımcı olan insanlar olmus kendinde diyosun sen gününü gün etmişsin ben tektim hep benim piskolojm nasılmıs hangi pskolojiden bahsediyosun sen demek oldu o da sustu zaten sonrasnda
bir daha görüşmek istemediğimi herseyin bittiğini söyledim yüzyüze tamam dedi.beni hiç bişekilde arayıp sormamasını söyledim(kandil gibi bahanelerle hep yapar ) ne yani arkdasdamı kalamıcaz dedi benim için bittiyse bitmiştir dedim illa kanlı bıcaklı mı bitmesi gerekiyo hiç bir şekilde arama beni dedim.peki dedi.

gelgelelim ki yine kandl msjları falan basladı
dunde askere gideceğini belirten bi msj atmış.
normalde cvp vermezdim ama askerde basına bişey gelir vicdan azabı duyarm diye cvp verdim
sadece hakkında hayırlısı olsun dedim biliyorum bu msj biraz acıtasyon yapmak içindi.bu gece gideceği yer belli olucakmış ve muhtemelen bildirmek için msj atıcak

ve biliyorumki bni bekle diycek ama kesinlikle böyle bi niyetim yok!
benden uzak dursun istiyorum artık çok yıprandım çok üzüldüm
bende mutlu olmak istiyorum
bu kişiyi nasıl uzak tutarım kendimden:51:

cevap vermeyerek... askerlik bahane. erkeklerin askerlik pskilojisine sıgınmasına sinir oluyorum...cevap vermedikce bikicaktir...

tatlım genellıkle uzun gıden beraberlıgın ayrılgın da kadınlar,acının en dıbıne gırene kadar acı ceker tek baslarına o acıyı yasarlar,mutluyken mutlulugu ayrılıktada acıyı yasayabılecek kadar cesurlardır .ama erkekler ne yazıkkı kadınlar kadar guclu ve cesur olamazlar.ayrılır ayrılmaz hemen kendını baska kollara atarlar kı ayrılık acısıyla yuzlesmek ıstemezler bnu kadar korkak varlıklardır kendılerı .ama sonra ne olur bılıyor musun ? kadın artık tamamen acısından sıyrılmıstır hakkıyla yasamıstır o acıyı cunku ,ama erkek kaldıgı yerde aynıdır ve hoop kaldıgı yere donmek ıster ama kaldıgı yerde bıraktıgı kısı ne yazık kı bulamaz artık .
ve son olarak canım senın sevgılın askere gıtmek uzere senı arıyorsa eger,ondan tamamen uzak durmalısın ,cunku o ınsan pısman bıle olmamıs.onun tek amacı askerde onu bekleyen dondugunde de cok afadersın ama ıhtıyaclarını gıderen bırının olmasını bılmektır .

Birşey olursa da olur hiçte vicdan azabı çekmem valla
Ama sen bunları düşündüğüne göre kırıntı da olsa kalmış birşeyler içinde

Bak canım eğer onu kendinden uzak tutmak istiyorsan hiçbir şekilde görüşmeyeceksin, o da zamanla senden umudunu keser zaten

Unutma erkeklerin en hoşlarına giden şeylerden biri askerdeyken kendilerini bekleyen bir kızdır
Ve eminim askere gidince de arayacak seni
Ama sakın cevao verme tabi gerçekten bağını kesmek istiyorsan

uzatmaları oynamanın anlamı yok bence..o askerde avunacak bir oyuncak peşinde, sizin de giderayak gönlünüzü almaya çalışıyor..duygusal davranıp açık kapı bırakmayın..

madem seninle sürekli tel yoluyla iletişim halinde
hiç mi aklına gelmedi numaranı değiştirip yeni aldigin hatti rehbere kaydettirmemek?

tatlım genellıkle uzun gıden beraberlıgın ayrılgın da kadınlar,acının en dıbıne gırene kadar acı ceker tek baslarına o acıyı yasarlar,mutluyken mutlulugu ayrılıktada acıyı yasayabılecek kadar cesurlardır .ama erkekler ne yazıkkı kadınlar kadar guclu ve cesur olamazlar.ayrılır ayrılmaz hemen kendını baska kollara atarlar kı ayrılık acısıyla yuzlesmek ıstemezler bnu kadar korkak varlıklardır kendılerı .ama sonra ne olur bılıyor musun ? kadın artık tamamen acısından sıyrılmıstır hakkıyla yasamıstır o acıyı cunku ,ama erkek kaldıgı yerde aynıdır ve hoop kaldıgı yere donmek ıster ama kaldıgı yerde bıraktıgı kısı ne yazık kı bulamaz artık .
ve son olarak canım senın sevgılın askere gıtmek uzere senı arıyorsa eger,ondan tamamen uzak durmalısın ,cunku o ınsan pısman bıle olmamıs.onun tek amacı askerde onu bekleyen dondugunde de cok afadersın ama ıhtıyaclarını gıderen bırının olmasını bılmektır .

aynen dediğin gibi ama kimseyi beklemeye niyetim yok
okdar cok üzüdüm ki
kimse bu saaten snra belimi bükemez o bile
sorun ben uzak durmaya calıstıkca onun yaklaşması

Birşey olursa da olur hiçte vicdan azabı çekmem valla
Ama sen bunları düşündüğüne göre kırıntı da olsa kalmış birşeyler içinde

Bak canım eğer onu kendinden uzak tutmak istiyorsan hiçbir şekilde görüşmeyeceksin, o da zamanla senden umudunu keser zaten

Unutma erkeklerin en hoşlarına giden şeylerden biri askerdeyken kendilerini bekleyen bir kızdır
Ve eminim askere gidince de arayacak seni
Ama sakın cevao verme tabi gerçekten bağını kesmek istiyorsan

zaten yüzyüze gelmeyi uzun zamn önce bıraktık içimde tabiki ufakta olsa bişeyler var ama asla geri dönmeme yetmez.

samsungun en dandik telefonlarinda bile soyle bi ozellik var. mesaj ve aramalari engelleyebiliyosun istedigin numaraya. ben bikac kisiye yaptim cok da guzel oldu. ne arama var ne mesaj mis gibi.

tacize varacak kadar rahatsız etmiyor anladığım kadarıyla.
ya cevap vermeyeceksin ya hattını değiştireceksin o kadar
herşey senin elinde o kadar da zor değil aslında.

Back
X