Askere hediye kutu için ?

bOniTO

Yak hayallerini,ısıt evini. Cezmi Ersöz
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2008
1.173
221
323
2 gün sonra sevdiceğimin yanına gideceğim taaaa şubata kadar oralardayım yani her haftasonu inşallah bir sorun olmazsa görüşebileceğiz :ssz:

şimdi ben en son 2 ay önce yanına gittiğimde piknik sürprizi hazırlamıştım.bu defa yine elim boş gitmek istemiyorum

minik bir kutu yapsam içine jelibonlar çikolatalar falan doldursam bir de 'seni seviyorum çünkü' ile başlayan notlar koysam minik renkli kağıtlara bir de fotoğraflarımızı karta bastırsam onu da koysam içine hem yılbaşı hemde sevgililer günü hediyesi olsa nasıl olur sizce

başka ne koyabilirim içine sizce ? :40::44::26:

sevgiliniz nerede askerlik yapıyor bilmiyorum ama bir asker ablası olarak söyleyebilirim ki, ona en büyük hediye, onu sıcak tutacak birşeyler olacaktır :D yani bizim minik kuş için o en büyük hediye oluyor da :D

bir de mp3 player falan olabilir belki, yasak değilse..

içine lazım olabilecek şeylerden birer tane koy ben öyle yapmıştım mesela ekinezya çayı koydum üstünede kalpli postit yapıştırdım paket çayın mesela ben yokken hasta olursan bunu iç gibi biseyler yazabilirsin tabi romantik bi şekilde :) ağrı kesici koşmuştum bi kase ceviz koymuştum bide ufak tefek hediyeler :)

kendi ellerinle bi atkı ya da bere örebilirsin
hafta sonları ona kek poğaça falan yaparsın mesela yaptığın kurabiyelerin içine kağıtlar koyup notlar yazabilirsin(ama dikkat et yutmasın:9:)
işte ne bileyim hiç anlamıyorum bu hediye işlerinden:31:

hafta sonları ona kek poğaça falan yaparsın mesela yaptığın kurabiyelerin içine kağıtlar koyup notlar yazabilirsin(ama dikkat et yutmasın:9:)

iyi de kağıt da pişer, tadı kurabiyeye falan çıkar mürekkebin :D dediğiniz fortune cookies gibi bişi mi?

iyi de kağıt da pişer, tadı kurabiyeye falan çıkar mürekkebin :D dediğiniz fortune cookies gibi bişi mi?

:9::9::9:ay ne bileyim cnm kendi yazdığıma kendim güldüm
daha önce hiç yapmadım da bi yerlerde görmüştüm nasıl yapıldığını bilmem pek becerikli değilim zaten:9:

sevgiliniz nerede askerlik yapıyor bilmiyorum ama bir asker ablası olarak söyleyebilirim ki, ona en büyük hediye, onu sıcak tutacak birşeyler olacaktır :D yani bizim minik kuş için o en büyük hediye oluyor da :D

bir de mp3 player falan olabilir belki, yasak değilse..

teşekkürler canım mp3 alacaktım ama şoför zaten arabada sürekli müzik dinleme şansı oluyor zaten .takım elbiseyle dolaşıyor zaten bir de örgü şeylere dokunamaz huysuzum :27:

içine lazım olabilecek şeylerden birer tane koy ben öyle yapmıştım mesela ekinezya çayı koydum üstünede kalpli postit yapıştırdım paket çayın mesela ben yokken hasta olursan bunu iç gibi biseyler yazabilirsin tabi romantik bi şekilde :) ağrı kesici koşmuştum bi kase ceviz koymuştum bide ufak tefek hediyeler :)

evett çok iyi fikir canım teşekkürler hemen gittim adaçayı kuşburnu bir de karışık bitki çaylarımdan bir kaç paket aldım kutumun içine koyacağım notla beraber :16:

ahh ahh örgü bilsem kendime öreceğim ondan önce huysuz sevgilim dokunamaz örgü şeylere atkı bere falan kullanamıyor ne yazık ki beni hediye arayışına sokuyor mecburen :ssz:

geçen sefer piknik yapmıştık parkta masa örtüsü aldım tabak ve bardak aldım o güne özel hala saklıyorum hatta şekiller çizmiştim üstüne sonra en sevdiği börek,poğaça,kurabiyeyle yaprak sarması ve pastayı yapmıştım kutuya koymuştum kocaman bir hediye paketi şeklindeydi tahmin edemedi içinden ne çıkacağını tabii :ssz:

Back
X