Arkdaslar bir derdim var lütfen yardım edin. konuyu nereye açacagımı bulamadım. erkek kardeşim uyusturucu kullanıyordu tedavi ettirdik sonra askere gitti kendisi fakat onu bütün madde kullanıcıların içine vermişler çocuk daha çok alışacak. bu askeriye de telefon bıle kullanmak yasak ken nasıl bu kadar rahat uyuştrucu içebiliyorlar. Ben askeriyeye dava açmak istiyorum bu knuda nasıl bir yol izlemeliyim lütfen bilgisi olan bna hyardım etsin çok kötü birşey madde bagımlısı biriyle aynı evde yasamak Allah kimseyi böyle birşeyle sınamasın :'cry:
Askeriyeye uyusturucu sokmak imkan dahilinde birsey degil ya. Madde kullananlar olabilir orda ama, oraya madde sokamazlar. Ayrica askere gondermek bir tedavi yontemi degil.
Askeriyeye uyusturucu sokmak imkan dahilinde birsey degil ya. Madde kullananlar olabilir orda ama, oraya madde sokamazlar. Ayrica askere gondermek bir tedavi yontemi degil.
Olur mu ya. Askeriyenin ahı gitmis vahı kalmış utanmasalar kadın falan sokacaklar yakında.
Komutanlarla görüşülebilir değişim için ama kardesinin ispiyonladigini ogrenirlerse baya dayak yer emin ol
İyi de kardeşiniz askere gittiğine göre, erişkin bir insan.
Kalkıp nizamiyede dağıtmıyorlar ya.
Ayrıca dediğiniz gibi madde kullanan ve psikolojik tedavi görenler ayrı kategoride değerlendirilip, belirli bir gözetime tabi tutulurlar.
Yani ayrım yerine aksine, beraber tutularak daha fazla dikkat edilen, 'sıkıntılı' olarak adlandırılan askerlerden olurlar.
Siz erişkin olarak bunu reddedemeyen kardeşinize kızmak yerine, sanki zorla içiyormuş gibi askeriyeye dava açmayı ve onları suçlamayı hangi buhranla düşündünüz acaba?