askerlik nasil bisey yahu :(

gamzenk

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2011
2.347
56
113
kizlar sevgilimi askere yolladim. tüm gün kötüydü. ayrilcamiz zaman ben agladim. o da agladi hemde nasil. kocaman adam hungur hungur agladi. ilk defa agladigini gordum. cok kotu oldum gercekten :(

nasil gecicek bu surec ona nasil destek
olmaliyim ?

İlk bir kaç hafta zor geçer. Kötü bir yere düşmediyse sonra alışırsınız ve göz açıp kapayana kadar geçer.
Tek bildiğim; kan kussanız kızılcık şerbeti içtim demeniz gerektiği.

kizlar sevgilimi askere yolladim. tüm gün kötüydü. ayrilcamiz zaman ben agladim. o da agladi hemde nasil. kocaman adam hungur hungur agladi. ilk defa agladigini gordum. cok kotu oldum gercekten :KK43:

olmaliyim ?
Benm aglamaktan gozlerim morarmisti oda aglamisti, cok zor. Arayabildigin kadar arayacaksin alttan almaya calisacaksn bisey olursa. Nerede asker canim?

Allah kavuştursun eşini askere yollayanlar var, inan onlardan daha kolay geçer sizinki.

Son düzenleme:
Sayıli gun cabuk gecer derlerdi,uyuz olurdum gecmiyo iste diye. Geciyomus ama gerçektende :)

İlk bir kaç hafta zor geçer. Kötü bir yere düşmediyse sonra alışırsınız ve göz açıp kapayana kadar geçer.
Tek bildiğim; kan kussanız kızılcık şerbeti içtim demeniz gerektiği.
Benm aglamaktan gozlerim morarmisti oda aglamisti, cok zor. Arayabildigin kadar arayacaksin alttan almaya calisacaksn bisey olursa. Nerede asker canim?

acemiligi amasya. usta birligi kibris. kisa donem yapicak :)

icim bi tuhaf oldu. arayip gel diycektim dedim daha zor olur ayrilmasi. diyo iyiki demedin daha da gidemezdim :/

kizlar sevgilimi askere yolladim. tüm gün kötüydü. ayrilcamiz zaman ben agladim. o da agladi hemde nasil. kocaman adam hungur hungur agladi. ilk defa agladigini gordum. cok kotu oldum gercekten :(

olmaliyim ?
allah kavustursun oncelikle beklemek cor ama sabretmek lazim benimde sozlum tuncelide polis aylardir gormuyorum allah nasip ederse bi on gune gelcek nisan yapicaz sonra yine bekle allah bekle ama allah yardimcilari olsun onlara birsey olmasin tek ben beklemeye raziyim :(

sürekli erkeklerle muhatap olmanın getirisi olarak bir süre sonra çok küfretmeye başlayacaktır muhtemelen, duymayın. askerden sonra konuşun bunu.

ama çok uzun süre aramadığında trip atıyorsanız eğer normalde, sırf asker diye "hiç önemli değil aşkım" moduna girmeyin. yine "ama bekledim ya" falan gibi şeyler söyleyin ne bileyim.

hani normalde kızdığınız şeylere asker diye aşırı hoşgörü göstermeyin ki "noldu lan bu kadına" diye kafası karışmasın.

orda herkes asker ve birçoğu aldatılıyor. ve dertleşiyorlar haliyle. birbirlerinden etkilenip kendi başlarına gelmesinden de endişe ediyorlar. o yüzden her zaman verdiğiniz tepkileri verin, adamın kafası yok yere karışmasın.

365 gün şafak saydım da. tezkeresini pazartesi aldı daha.

allah kavustursun oncelikle beklemek cor ama sabretmek lazim benimde sozlum tuncelide polis aylardir gormuyorum allah nasip ederse bi on gune gelcek nisan yapicaz sonra yine bekle allah bekle ama allah yardimcilari olsun onlara birsey olmasin tek ben beklemeye raziyim :KK43:

bizim ilk uzun ayriligimiz olcak. kisa kisa ayriliklarimiz olmustu onlar bile zordu. bakali bu nasil olcak. Yeter ki iyi olsunlar rahatta olsunlar beklemek bisey degil :/

Allah kavuştursun .

kısa dönem olması iyi aslında ve düştüğü yerlerde gayet iyi yerler hiç sıkmayın canınızı tabi onun canı biraz sıkılacak erkekler askerde törpülenirler biraz ama siz alttan almaya bakın :KK14:

şunun şurası 5ay gerçekten birşey değil :KK52:

allah kavustursun oncelikle beklemek cor ama sabretmek lazim benimde sozlum tuncelide polis aylardir gormuyorum allah nasip ederse bi on gune gelcek nisan yapicaz sonra yine bekle allah bekle ama allah yardimcilari olsun onlara birsey olmasin tek ben beklemeye raziyim :KK43:
mrb cnm anliyorum seni bnim askerimde tuncelide:(

kizlar sevgilimi askere yolladim. tüm gün kötüydü. ayrilcamiz zaman ben agladim. o da agladi hemde nasil. kocaman adam hungur hungur agladi. ilk defa agladigini gordum. cok kotu oldum gercekten :KK43:

olmaliyim ?
acemiliği neresi

sürekli erkeklerle muhatap olmanın getirisi olarak bir süre sonra çok küfretmeye başlayacaktır muhtemelen, duymayın. askerden sonra konuşun bunu.

ama çok uzun süre aramadığında trip atıyorsanız eğer normalde, sırf asker diye "hiç önemli değil aşkım" moduna girmeyin. yine "ama bekledim ya" falan gibi şeyler söyleyin ne bileyim.

hani normalde kızdığınız şeylere asker diye aşırı hoşgörü göstermeyin ki "noldu lan bu kadına" diye kafası karışmasın.

orda herkes asker ve birçoğu aldatılıyor. ve dertleşiyorlar haliyle. birbirlerinden etkilenip kendi başlarına gelmesinden de endişe ediyorlar. o yüzden her zaman verdiğiniz tepkileri verin, adamın kafası yok yere karışmasın.

365 gün şafak saydım da. tezkeresini pazartesi aldı daha.

güzel tavsiyeler tesekkur ederim canim... bizimki kisa donem 165 gun sayicam ben o bile zor geliyor cok. gozunuz aydin darisi bizim basimizaaa.....

acemiligi amasya. usta birligi kibris. kisa donem yapicak :)

icim bi tuhaf oldu. arayip gel diycektim dedim daha zor olur ayrilmasi. diyo iyiki demedin daha da gidemezdim :/
amasya için bilemem ama kıbrıs birlikleri çok gevşek için rahat olsun hatta belki olmasın kıbrıs sokakları muhteşemdir gidene kadar ağlar sonrası lokum işin şakası hayat güzel askerlikte öcü değil ;)
Allah kavuştursun

amasya için bilemem ama kıbrıs birlikleri çok gevşek için rahat olsun hatta belki olmasın kıbrıs sokakları muhteşemdir gidene kadar ağlar sonrası lokum işin şakası hayat güzel askerlikte öcü değil :KK66:
Allah kavuştursun

Konu sahibini korkutmak gibi olmasın ama benim eşim Kıbrıs'ta yapmis ve cok zordu diyor. Benim yerim rahat olmasina ragmen zordu diyor.
Inşallah degismistir tabi ;-)

Back
X