Askerlik sonrası değişim ??

Damlasdr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2014
29
2
1
Antalya
Kızlar benim erkek arkadasım askere gidicek hayırlısıyla bir ay sonra ama benim merak ettigim konu aranızda erkek arkadaşı askere gidip geldikten sonra değişen varmı mesala bu karakter olabilir önceden alınmış kararları tekrar gözden geçirmek istemesi terk etme veya ne biliyim olumlu veya olumsuz değişim yaşayan kendinizde degil onda varmıı???

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar benim erkek arkadasım askere gidicek hayırlısıyla bir ay sonra ama benim merak ettigim konu aranızda erkek arkadaşı askere gidip geldikten sonra değişen varmı mesala bu karakter olabilir önceden alınmış kararları tekrar gözden geçirmek istemesi terk etme veya ne biliyim olumlu veya olumsuz değişim yaşayan kendinizde degil onda varmıı???

Bu sizin ilişkinize verdiğiniz değerle ilgili bir durum.
Askerde evet zorlanıyorlar. Emir almak, başkalarına göre yaşamak, özgürlüklerini kaybetmek vs. çok zor.
Bu dönemde biraz daha anlayışlı olmaları gerekiyor bizden bunu bekliyorlar.
Ancak bu her şeyi alttan al, ne derse tamam de demek değil.
eşim 1.5 ay sonra dönüyor, göreceğiz bakalım ne yönde değişti. :34:
şunu söyleyebilirim, biz birbirimizi o kadar özledik ki bana daha düşkün oldu, daha anlayışlı olduk birbirimize karşı.

Bu sizin ilişkinize verdiğiniz değerle ilgili bir durum.
Askerde evet zorlanıyorlar. Emir almak, başkalarına göre yaşamak, özgürlüklerini kaybetmek vs. çok zor.
Bu dönemde biraz daha anlayışlı olmaları gerekiyor bizden bunu bekliyorlar.
Ancak bu her şeyi alttan al, ne derse tamam de demek değil.
eşim 1.5 ay sonra dönüyor, göreceğiz bakalım ne yönde değişti. :34:
şunu söyleyebilirim, biz birbirimizi o kadar özledik ki bana daha düşkün oldu, daha anlayışlı olduk birbirimize karşı.

Evt Cnm anlayış cok önemli olsa gerek bide benimki sevmez gelemez emir almalara falan hayirlisi orda susup susup bana patlamaz umarim ..ayyyy ne guzelmiss sevindim sizin adiniza insallah bizde sizinki gibi øZlem ve düşkünlük olur inşallah soguklukk girmez araya cvp için tessekür ederim

arkadaşın dediği gibi erkek arkadaşınızın karakterine ve ilişkinize de bağlı bir durum. bizimkinde ne askerlik anında ne de döndükten sonra herhangi bir değişiklik olmadı. evet ilgisi ve kıymet bilmesi biraz daha arttı diyebilirim ama çok şükür olumsuz hiç bir değişiklik olmadı. geleli 3 hafta oldu neredeyse hiç gitmemiş gibi geliyor.

canım etraftan çok duyarsın askerde ayrılan çok oluyo,çok değişiyorlar falan diye önyargılı olma sakın ve ilişkini en iyi sen biliyosun,benim erkek arkadaşım 1 yıl uzun dönem yaptı ve en sevmediği şey emir almak ama tamda siyasetin göbeğinde yaptı askerliğini ama benimkinin zekiliği sayesinde dereceye girip benim olduğum şehri seçmişti o nedenle her hafta sonu görüşüyoduk bende o zaman kpssye hazılanıyodum ikimizinde farklı stresleri vardı kısacası ama birbirimizin yanında olmaya çalıştık hep ve değişen bir şey olmadı hala eskiden neyse öyle:)

Back
X