• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

askerlik sonrası kriz

nilmil

Nirvana
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2009
2.561
4.478
658
35
Çanakkale
merhaba arkadaşlar.benim bir derdim var dersem abes olmaz sanırım :1: konu şu ki erkek arkadaşımla yaklaşık 3.5 yıldır beraberdik.beraberdik diyorum zira 3 ay önce askerden döndüğünden beri görüşmedik.önce iş bulma,ev bulma yerleşme problemleri nedeniyle üzerine gitmedim,sıkboğaz etmiyeyim dedim.telefonla haberleşiyorduk.kendisi görüşemedik falan diyordu hatta.bende anlayışlı olma adına sen işlerini hallet elbet görüşürüz diyordum ama baktım 1.5 ay falan geçti tık yok.görüşelim dedim artık.gün belirledik.ama görüşme günü gelip çattığında arayıp hastalandığını söyledi.sesi gerçekten kötü geliyordu.bende geçmiş olsun deyip iyileşince görüşürüz dedim.ama sonrası bulanık :37: aramadı görüşme talebinde bulunmadı.bende 1 hafta kadar sonra teline "hala askerde olma ihtimalin var mı?"diye kinayeli msj attım.cvp vermedi.bende bir daha ne aradım sordum.hatta doğumgününde dahi kutlamadım.yani iletişimimiz yok artık.iyileştiğini yaşadığını biliyorum :27:facebook sağolsun.askerdeyken daha sık görüşürdük aramız gayet iyiydi.şimdi anlamakta güçlük çekiyorum bu nedir?ve hala mücadele etmem gereken bir ilişkim var mı sizce merak ediyorum.

tatlım boşver bence insan hiç arayıp sormazmı ya tabi bu benim fikrim sende onu arama sorma ayrı şehirlerdemi yaşıyorsunuz

Askerden sonra erkeklerde bi sendrom oluyor bu gayet normal ama size gelince empati yapmak lazım bence.

hiç canını sıkma arkadaşım erkekler askerde kendilerini bekletmelerini biliyorlar ama normal yaşama döndükleri zaman verdikleri bütün sözler unutuluyo sevgiliyi falan tanımıyorlar hemen farklı arayış içerisine giriyorlar,hani bittiya askerlik kurtuldularya o açıdan bu durum kanıtlanmış bişey...

benimde derdim var seninki kadar vahim değil ama genede beni çok üzdü :5: askerden geleli 1 ay oldu ve bana başladı çevrem nezaman nişan falan demeye bi arkadasımın annesı bu yaz yapn artık adını koyun 2 yıl oldu falan dedi bende acelemiz yok bakıcaz diyodum bugun msj attım aşkım geleceğimiz hakkında biraz düşüncelerini öğrenmek ıstıyorum diye ne gibi dedi mesela söz nişan hakkında ne düşünüyosun aklında bi fikir vardır heralde dedim daha işim yok ailemde zor durumda ben suan hiçbişe düşünemem şu durumda dedi bende şuan için demiyorum genel anlamda soruyorum ailen zor durumdayken zaten ısrar edecek kadar düşüncesiz değilim dedim evlilik şuan çok uzak dedi beni beklemek zorunda değilsin dedi bende ne demek istiyosun mantık evliliği yapabilirsin mi demek istiyosun dedım evet dedi vicdan azabı çekiyorum bu konular açılınca dedi bende kızdım msj atmadım çok kırgınım eğer beni başkasının koynuna bukadar rahat sokabiliyosan sevgini bi tart derim dedim sizce abartmış mıyım hayallerim çok farklydı ama o benim gibi düşünmüyo sanırım :14: :5:

tatlım boşver bence insan hiç arayıp sormazmı ya tabi bu benim fikrim sende onu arama sorma ayrı şehirlerdemi yaşıyorsunuz

bende arayıp sormuyorum zaten.hatta doğumgününde bile aramadım.hep gece 12de arayan bir insandım düşünün.bu arada aynı şehirdeyiz.

arkadaşlar 3.5 yıllık bir ilişki var sonuçta.hemen kestirip atamıyorum.ne yapmalıyım?fikirlerinizi bekliyorum :47:

arkadaşlar 3.5 yıllık bir ilişki var sonuçta.hemen kestirip atamıyorum.ne yapmalıyım?fikirlerinizi bekliyorum :47:
kelin ilacı olsa kendi başına sürermiş ama :1: ben bi ara konuş derim neden böyle olduk ben seni seviyorum sende seviyosan düzeltelim bu durumu de verdiği cvplara göre hareket edersin yapıcı ol yani yine soğuk ilgisiz konuşursa bile vicdanen rahat olursun ben bu ilişkiye bi şans daha vermiştim dersin :105:

merhaba arkadaşlar.benim bir derdim var dersem abes olmaz sanırım :1: konu şu ki erkek arkadaşımla yaklaşık 3.5 yıldır beraberdik.beraberdik diyorum zira 3 ay önce askerden döndüğünden beri görüşmedik.önce iş bulma,ev bulma yerleşme problemleri nedeniyle üzerine gitmedim,sıkboğaz etmiyeyim dedim.telefonla haberleşiyorduk.kendisi görüşemedik falan diyordu hatta.bende anlayışlı olma adına sen işlerini hallet elbet görüşürüz diyordum ama baktım 1.5 ay falan geçti tık yok.görüşelim dedim artık.gün belirledik.ama görüşme günü gelip çattığında arayıp hastalandığını söyledi.sesi gerçekten kötü geliyordu.bende geçmiş olsun deyip iyileşince görüşürüz dedim.ama sonrası bulanık :37: aramadı görüşme talebinde bulunmadı.bende 1 hafta kadar sonra teline "hala askerde olma ihtimalin var mı?"diye kinayeli msj attım.cvp vermedi.bende bir daha ne aradım sordum.hatta doğumgününde dahi kutlamadım.yani iletişimimiz yok artık.iyileştiğini yaşadığını biliyorum :27:facebook sağolsun.askerdeyken daha sık görüşürdük aramız gayet iyiydi.şimdi anlamakta güçlük çekiyorum bu nedir?ve hala mücadele etmem gereken bir ilişkim var mı sizce merak ediyorum.

Tatlım bence bu çocuğun içinde sevgi azalmış gibime geldi :26:
İnsan sevdiğinden hiç haberdar olmaz mı ya ?
Sen o atana kadar sen hiç atma canım :20::20:
benimde derdim var seninki kadar vahim değil ama genede beni çok üzdü :5: askerden geleli 1 ay oldu ve bana başladı çevrem nezaman nişan falan demeye bi arkadasımın annesı bu yaz yapn artık adını koyun 2 yıl oldu falan dedi bende acelemiz yok bakıcaz diyodum bugun msj attım aşkım geleceğimiz hakkında biraz düşüncelerini öğrenmek ıstıyorum diye ne gibi dedi mesela söz nişan hakkında ne düşünüyosun aklında bi fikir vardır heralde dedim daha işim yok ailemde zor durumda ben suan hiçbişe düşünemem şu durumda dedi bende şuan için demiyorum genel anlamda soruyorum ailen zor durumdayken zaten ısrar edecek kadar düşüncesiz değilim dedim evlilik şuan çok uzak dedi beni beklemek zorunda değilsin dedi bende ne demek istiyosun mantık evliliği yapabilirsin mi demek istiyosun dedım evet dedi vicdan azabı çekiyorum bu konular açılınca dedi bende kızdım msj atmadım çok kırgınım eğer beni başkasının koynuna bukadar rahat sokabiliyosan sevgini bi tart derim dedim sizce abartmış mıyım hayallerim çok farklydı ama o benim gibi düşünmüyo sanırım :14: :5:

Canım senin durum daha berbatmışş
Erkek arkadaşına da sinir oldum. Ne demek ya "beni beklemek zorunda değilsin"
Sende iyi cevabını vermişsin canım.:46:
Sakın üstüne gitme arama mesaj atma ..
Bu erkekleride anlamıyorum niye bu kadar sevildiklerini anlamıyorlar Allah'ım yaa :19::19::19:

Tatlım bence bu çocuğun içinde sevgi azalmış gibime geldi :26:
İnsan sevdiğinden hiç haberdar olmaz mı ya ?
Sen o atana kadar sen hiç atma canım :20::20:

Canım senin durum daha berbatmışş
Erkek arkadaşına da sinir oldum. Ne demek ya "beni beklemek zorunda değilsin"
Sende iyi cevabını vermişsin canım.:46:
Sakın üstüne gitme arama mesaj atma ..
Bu erkekleride anlamıyorum niye bu kadar sevildiklerini anlamıyorlar Allah'ım yaa :19::19::19:

ya maddi sorunları olabilir bunu anlayışla karşılarım ben düşüncesiz bencil bi insan değilim sadece beklediğim en azından aşkım yaza söz yaparız kendı aramızda adı konur en azından acele etme zaten benimsin vs demesini beklerdım ama o beni beklemek zorunda değilsin dedi beni sahiplenmiyo benim üzüldüğüm nokta bu beni 4 yıldır seviyo çıkmadan önce beni daha cok sahipleniyodu çok kıskançtı ama artık kıskanmıyoda anlamıyorum sevgisinin bittiğini sanmıyorum öyle olsa hiç acımadan direk söyler sana olan sevgim bitti ayrılalım der onu tanıyorum ama neden böyle :14:

ya maddi sorunları olabilir bunu anlayışla karşılarım ben düşüncesiz bencil bi insan değilim sadece beklediğim en azından aşkım yaza söz yaparız kendı aramızda adı konur en azından acele etme zaten benimsin vs demesini beklerdım ama o beni beklemek zorunda değilsin dedi beni sahiplenmiyo benim üzüldüğüm nokta bu beni 4 yıldır seviyo çıkmadan önce beni daha cok sahipleniyodu çok kıskançtı ama artık kıskanmıyoda anlamıyorum sevgisinin bittiğini sanmıyorum öyle olsa hiç acımadan direk söyler sana olan sevgim bitti ayrılalım der onu tanıyorum ama neden böyle :14:

ahh ahh canımm seni çok iyi anlıyorum
şu erkekleri bi çözebilsemmm

ahh ahh canımm seni çok iyi anlıyorum
şu erkekleri bi çözebilsemmm

başkalarına bakıyorum kızla evlenmek için ne taklalar atıyo kız naz yapıyo falan ben hiç naz yapamadım hep kovalayan tarafım ben çok mu çirkinim çok mu kötüyüm evlenilmeyecek bi kız mıyım neyim eksik benim başkalarından bukadar rahat başka erkeklerin koynuna atılabilecek kadar değersizim demekki onun için başkasıyla evlensem hiç üzülmez demekki :14:

yav arkadaşlar kusura bakmayında benim konuya dönsek :ssz:

asıl sen kusura bakma cnm ya :17: ben cvp verdim konuna benim fikrim arayıp son kez konuşmandan yana konusunca anlarsın olup olamayacağını diye düşünüyorum iki tarafta gurur yaparak bi yere varamaz bence

Bende asker bekledim ve böyle bir durumla karşılaşmadım. Tamam psikolojileri falan haliyle askerdeyken bozuluyor ama insan aylarca görmediği sevgilisini özlemez mi?

Benim erkek arkadaşım askerden eve adım atar atmaz ilk beni aradı. Aynı şehirdeyiz ama mesafemiz fazla maalesef. Bu nedenle hemen ertesi gün görüştük. Bu süreçte en çok beni özlediğini söylemişti. 1 buçuk ay boyunca askerden dönen sevgilinin seninle görüşmek istememesinin altında başka bir sebep olabilir. Bence bunu kurcala.

Bence üstüne gitme derim canım erkekler sevmiyor pek böyle şeyleri:ssz:üstüne gidersen bu sefer iyice uzaklaştırırsın kendinden:45:Gerçekten başka sıkıntıları vardır belki kafası karışık olabilir,düşünüp tartması gerekiyordur bazı şeyleri.Yani her ne varsa çıkar elbet ortaya.Hep susacağını sanmıyorum.Sabret ve bekle bence o ararsa arar..Senin ne kadar umrunda olsa da ona umrunda değilmiş gibi davran,belli etme çok önemsediğini.

evet arkadaşlar.şu ne yapacağını bilmeyen kararsız arkadaşınız fikirlerinizi bekliyor hala :37:

Back
X