merhaba arkadaşlar.benim bir derdim var dersem abes olmaz sanırım
konu şu ki erkek arkadaşımla yaklaşık 3.5 yıldır beraberdik.beraberdik diyorum zira 3 ay önce askerden döndüğünden beri görüşmedik.önce iş bulma,ev bulma yerleşme problemleri nedeniyle üzerine gitmedim,sıkboğaz etmiyeyim dedim.telefonla haberleşiyorduk.kendisi görüşemedik falan diyordu hatta.bende anlayışlı olma adına sen işlerini hallet elbet görüşürüz diyordum ama baktım 1.5 ay falan geçti tık yok.görüşelim dedim artık.gün belirledik.ama görüşme günü gelip çattığında arayıp hastalandığını söyledi.sesi gerçekten kötü geliyordu.bende geçmiş olsun deyip iyileşince görüşürüz dedim.ama sonrası bulanık
aramadı görüşme talebinde bulunmadı.bende 1 hafta kadar sonra teline "hala askerde olma ihtimalin var mı?"diye kinayeli msj attım.cvp vermedi.bende bir daha ne aradım sordum.hatta doğumgününde dahi kutlamadım.yani iletişimimiz yok artık.iyileştiğini yaşadığını biliyorum
facebook sağolsun.askerdeyken daha sık görüşürdük aramız gayet iyiydi.şimdi anlamakta güçlük çekiyorum bu nedir?ve hala mücadele etmem gereken bir ilişkim var mı sizce merak ediyorum.