- 5 Mayıs 2021
- 106
- 23
- 13
- 26
- Konu Sahibi Umutsuz olma22
-
Ortam olmamıştır neden bu kadar endişe ettiniz?Kızlar sevgilim askere gitti 2 oldu gitmeden askrcelle geçti 2 gündür hicbir haber yok instagramda felan gördüm herkes görüntülü konuşmuş daha 2.günden neden benimki hâlâ yok çok merak ediyorum
Endişe degilde merak ettim bide alışık değiliz cevremde de herkes 1 gün sonra yazdı o yazmayıncaOrtam olmamıştır neden bu kadar endişe ettiniz?
Benim eşim de bir iki gün yazmamıştı hiç, ortam olmamıştı. Olabilir merak etmeyinEndişe degilde merak ettim bide alışık değiliz cevremde de herkes 1 gün sonra yazdı o yazmayınca
Çok geçmeden yazar heralde dimi çok özledim mesajlaşmak bile ne büyük nimetmisBenim eşim de bir iki gün yazmamıştı hiç, ortam olmamıştı. Olabilir merak etmeyin
Ya yok ben aradım sohbet edelim felan diye degilki sadece bi haber verseadam gezintiye çıkmadı askere gitti, alışın siz de
Tuşlu götürdü iste üstelik askercell sıkıntıda olmaz niye haber yok anlamıyorumİlk başta akıllı telefon kullanmak sıkıntı olabiliyor, tuşlu telefon götürmedi mi?
Sevgilim ilk günlerde geçici koğuşta kalmıştı, inanılmaz kalabalık oluyormuş. Sonra asıl koğuşlarına yerleştiklerinde rahatlamıştık. Büyük ihtimalle erkek arkadaşınız da şu an rahat değil. Bekleyin, hep böyle devam etmeyecekYa yok ben aradım sohbet edelim felan diye degilki sadece bi haber verse
Tuşlu götürdü iste üstelik askercell sıkıntıda olmaz niye haber yok anlamıyorum
askere gitmeden önce nasıl biriydi, ilişkiniz nasıldı?Ya yok ben aradım sohbet edelim felan diye degilki sadece bi haber verse
Tuşlu götürdü iste üstelik askercell sıkıntıda olmaz niye haber yok anlamıyorum
Ne zaman yazmıştı sanaSevgilim ilk günlerde geçici koğuşta kalmıştı, inanılmaz kalabalık oluyormuş. Sonra asıl koğuşlarına yerleştiklerinde rahatlamıştık. Büyük ihtimalle erkek arkadaşınız da şu an rahat değil. Bekleyin, hep böyle devam etmeyecek
İlk gün aramıştı ama iyi olduğunu söyleyip kapatmıştı hemenNe zaman yazmıştı sana
Keske iyiyim diyip kapasa o da yokİlk gün aramıştı ama iyi olduğunu söyleyip kapatmıştı hemen
Fırsat bulamamıştır, endişelenmeKeske iyiyim diyip kapasa o da yok
Her yer aynı değil. Komutan yazıcısı arkadaşım bile bir süre telefon çıkaramadı. Kaldı ki akıllı telefon kabul etmiyorlar acemilik çıkmadan. Sonrasında da bazı yerlerde. Ulaşır size bekleyin biraz.Kızlar sevgilim askere gitti 2 oldu gitmeden askrcelle geçti 2 gündür hicbir haber yok instagramda felan gördüm herkes görüntülü konuşmuş daha 2.günden neden benimki hâlâ yok çok merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?