Askerlikte iletisim

Umutsuz olma22

Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2021
106
23
13
26
Kızlar sevgilim askere gitti 2 oldu gitmeden askrcelle geçti 2 gündür hicbir haber yok instagramda felan gördüm herkes görüntülü konuşmuş daha 2.günden neden benimki hâlâ yok çok merak ediyorum

İlk başta akıllı telefon kullanmak sıkıntı olabiliyor, tuşlu telefon götürmedi mi?

Ya yok ben aradım sohbet edelim felan diye degilki sadece bi haber verse

Tuşlu götürdü iste üstelik askercell sıkıntıda olmaz niye haber yok anlamıyorum
Sevgilim ilk günlerde geçici koğuşta kalmıştı, inanılmaz kalabalık oluyormuş. Sonra asıl koğuşlarına yerleştiklerinde rahatlamıştık. Büyük ihtimalle erkek arkadaşınız da şu an rahat değil. Bekleyin, hep böyle devam etmeyecek

Bana yazmadan duramaz bende oyle 1 saat ortada olmayalim merak ederiz yani maşallah gayet iyiydi iste bu yüzden nasıl haber veremedi catliycam artik

Kızlar sevgilim askere gitti 2 oldu gitmeden askrcelle geçti 2 gündür hicbir haber yok instagramda felan gördüm herkes görüntülü konuşmuş daha 2.günden neden benimki hâlâ yok çok merak ediyorum
Her yer aynı değil. Komutan yazıcısı arkadaşım bile bir süre telefon çıkaramadı. Kaldı ki akıllı telefon kabul etmiyorlar acemilik çıkmadan. Sonrasında da bazı yerlerde. Ulaşır size bekleyin biraz.

İlk bir kaç gün zor olur. Sonrasında yemin törenine kadar da daha sıkı bir eğitim. Kalan aylarda rahat edersiniz.

Back
X