- Konu Sahibi BasakSerince
Merak ettim aramızda askerlikten sonra değistiğini düsündüğü sonradan düzelen bir erkek arkadasınız oldumu? gercekten cevaplar benim icin cok önemli cünkü askerlikte bir tartısma dair yasamadığım bir iliskim varken simdi karsımda değismis bir adam görüyorum sürekli gülen insan somurtuyor sanki hicbirseyden tat almıyormus gibi konusmaya calıstığımda abartmayın yok birsey diyip parlayan bir insan var üstelik aileside farkında ondaki bu değisiklikten. Daha yeni 2 hafta oldu geleli zamana bıraktım üzerine gitmiyorum ama bazen düsünüyorum bu böyle devam eder mi? yada sorun benimle mi alakalı cünkü ona ne zaman yanındayım iyiki varsın dediğimde karsılık alamıyorum artık eskisi gibi sahipleniyor koruyor bakkala bile gitsem geliyor tek yollamıyor aksam saatlerinde fakat eskisi gibi sevgisini hissedemiyorum suan calıstığı yerde eskiden sevdiği kız var sözlenmis ondan mı etkilendi yada duygularından mı emin değil artık anlayamıyorum of of! Onu kaybetmek istemiyorum benlik sorun mu yoksa askerlik sonrası psikolojimi arkadaslar bu?
Son düzenleme: