aşkı bulamayan olgun hanımlar ... bu topikte buluşalım ,dertleşelim ....

belin87

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2013
1.372
22
46
İstanbul
aşk için yara aldık . sonra devam ettik yolumuza . özel hayatında mutluluğu yakalayamayan hanımlar gelin dertleşelim ...

İşte geldim burdayım :)

hoşgeldin canım .... sende mi aşkı bulamadın ..

Hoşbuldum canım, aşık olduğum oldu ama doğru insanı bulamadım, hep imkansız, mantıksız, olamıycak kişilerdi, bundan sonra kendimi çok daha iyi kontrol etmeye çalışıyorum, mantık çerçevesi içerisinde olmayan birilerine aşık olmak istemiyorum, inşallah mantığıma uygun birine aşık olurum bundan sonra. Sende durumlar nasıl?

Son düzenleyen: Moderatör:
hoşgeldiniz kızlar ... tanıtın kendinizi . neler yaşadık ettik muhabbet edelim ...
canım beim durumlarda çok karışık . biri vardı sevdim ettim ama değmez biriydi . ayrılmak zorunda kaldım . zaten aldığım haberlere göre evlenmiş . kendisi hayatımı mahvetti gitti . ondan sonra bir türlü dikiş tutturamadım . kimseyi sevemedim .

benim bu yaşa kadar iki sevgilim oldu ilki beni terk etti mesafeyi şunu bunu bahane ederek,ben de hep sert davranıyordum çocuğa bıktı gitti
yakın zamanda ise ikincisinden ayrıldım ailem,yakın çevremden etkilenerek kırdım onu.bir ara barışacak gibi olduk ama artık beklemeyeceğim.bana aşık olanlar,benim aşık olduklarım,ikimizin aşık olduğu ama şartların müsaade etmediği durumlar da oldu ama onlarla çıkmadım.sürekli birileriyle tanıştırıp,çaya yemeğe ikna edenler de oldu.herkes eee evlenmiyor musun,bizim bilmme neye senden bahsettim vs vs konuşuyor bıktım inanın.sırf bu yüzden bayram,tatil,düğünlerden illallah geldi şimdi yine birisi görecek de soracak ee güzel kızsın,yok mu ufukta evlilik diye...yok anacım nasip değilse olmuyor işte,dünya güzeli olsan,işin olsa,dolu kısmetin çıksa da yok napalım...

benim bu yaşa kadar iki sevgilim oldu ilki beni terk etti mesafeyi şunu bunu bahane ederek,ben de hep sert davranıyordum çocuğa bıktı gitti
yakın zamanda ise ikincisinden ayrıldım ailem,yakın çevremden etkilenerek kırdım onu.bir ara barışacak gibi olduk ama artık beklemeyeceğim.bana aşık olanlar,benim aşık olduklarım,ikimizin aşık olduğu ama şartların müsaade etmediği durumlar da oldu ama onlarla çıkmadım.sürekli birileriyle tanıştırıp,çaya yemeğe ikna edenler de oldu.herkes eee evlenmiyor musun,bizim bilmme neye senden bahsettim vs vs konuşuyor bıktım inanın.sırf bu yüzden bayram,tatil,düğünlerden illallah geldi şimdi yine birisi görecek de soracak ee güzel kızsın,yok mu ufukta evlilik diye...yok anacım nasip değilse olmuyor işte,dünya güzeli olsan,işin olsa,dolu kısmetin çıksa da yok napalım...

Bilmiyorum kaç yasindasin.. fakat sanirim ayni durumdayiz (ben 25 yasindayim).. Ben cok severek nisanlimdan ayrildim, ilgi almadigim icin. Ve sanirim beni sevmedigi icin. Onu hala seviyormuyum bilmiyorum ama, 7-8 ay olacak ayrilali.. Bence hic acele etme, cunku istedigin kisi senin karsina cikmamis.. Eger cikarsa, zaten bunu anlarsin.. ve mutlu olursun Inshallah! Ve bence sen ne istedigini cok iyi biliyorsun.. Kriterlerini sorabilirmiyim :)

Canım ilişki olarak bakılırsa benim 1 kişi oldu, o da değmeyecek biriymiş seninki gibi. Dediğin gibi çevre baskısından ben de bıkmış durumdayım.

Bilmiyorum kaç yasindasin.. fakat sanirim ayni durumdayiz (ben 25 yasindayim).. Ben cok severek nisanlimdan ayrildim, ilgi almadigim icin. Ve sanirim beni sevmedigi icin. Onu hala seviyormuyum bilmiyorum ama, 7-8 ay olacak ayrilali.. Bence hic acele etme, cunku istedigin kisi senin karsina cikmamis.. Eger cikarsa, zaten bunu anlarsin.. ve mutlu olursun Inshallah! Ve bence sen ne istedigini cok iyi biliyorsun.. Kriterlerini sorabilirmiyim :)

aşk istiyorum,bakınca içim erisin istiyorum...yakışıklılığı,parası şunu bunu umurumda değil...

kızlar ilişkileriniz bitince kendinizi sorguladınız mı? ben sanırım şu an böyle bir durumdayım ve üzgünüm kendimi sorumlu tutuyorum özellikle ikinci ilişkimin bitmesinden...hep kontrollü,umursamaz davrandım çocuğa...son günlerimizde o kadar azıtmıştım ki işi telefonda canım dese kavga çıkarıyordum,neden tatlım demiyorsun diye...ama bu raddeye beni onun tutarsız davranışları,çevremin ayrıl baskısı getirdi...neymiş efendim bana talip mi yokmuş,neden onun nazını çekecekmişim...ayrıldım işte...kimse teselli etmedi...ayrıca biz onla çıkarken,buldukları tüm talipler de suyunu çekti...sap gibi kaldım...

Bende geldim kac gundur bunalimlardayim belki de bu baslikta dertlesiriz iyi gelir :)))

bende ayrilali 11 ay olacak 22 yasinda tanistim onunla ilk erkek arkadasimdi hersey cok guzeldi birbirimize asiktik deli gibi bir yil sonra evlenme karari aldik ailelere actik konuyu onun ailesi basta ters tepti sonra zamanla benimkilerde tepki koymaya basladi biz ikna etmeye calisirken 5 yil gecti aradan en sonunda benim bi bosluguma denk geldi dayanamdim bitsin artik dedim oda kabullendi demekki onunda canina yetmis artik ama iste Kim pes edecek diye beklemis neyse 3 ay sonra ailesinden bi kizla tanismis bu ay evleniyolar Allah Mutlu mesut etsin neredeyse 1 yil olacak zar zor alistim onsuzluga Hala zaman Zaman yaralarimin sizlandigi oluyor ama hayatin devam ettigini kabullendim 27 yasindayim suan onun yuzunden salladigim okulumu bitirmeye ugrasiyorum... Bazen yanlizliktan cok bunaliyorum birisinin beni sevip sahiplenmesini cok özlüyorum ama kimseye acilamiyorum icimde ki korku o kadar buyuk ki tekrar birisine alisipta onsuz kalmaktansa diyorum simdilik yanliz kalayim diyorum ama boylede cok zor off off ne olacak bilmiyorum

kızlar Bende varım. birinin beni sahiplenmesini sevmesini çok özledim. Artık umudum kalmadı. Bende artık sallamıyor.

Back
X