aski cok isteyince cekemiyor muyuz?

jilliannn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2013
197
26
68
İstanbul
Arkadaslar lutfen yardimci olun 22 yasindayim ve ciddi bir iliski istiyorum elbette kriterlerim var ama cekim yasasi kuantum tarzi seylerle de ilgileniyorum yani cekim yasasi bence kesinlkle var ama ask konusunda basariyi yakalams degilm. Dileyin ve unutun diyorlar sizce napmaliyim. Istedigi gibi bi ask hayati olanlara soruyorum hayatinizdaki insan siz bi arayis icindeyken mi girdi hayatiniza yoksa beklemediginiz anda mi?

Arkadaslar lutfen yardimci olun 22 yasindayim ve ciddi bir iliski istiyorum elbette kriterlerim var ama cekim yasasi kuantum tarzi seylerle de ilgileniyorum yani cekim yasasi bence kesinlkle var ama ask konusunda basariyi yakalams degilm. Dileyin ve unutun diyorlar sizce napmaliyim. Istedigi gibi bi ask hayati olanlara soruyorum hayatinizdaki insan siz bi arayis icindeyken mi girdi hayatiniza yoksa beklemediginiz anda mi?

Aniden hiç beklemediğim ve hiç istemediğim anda hemde..İyiki gelmiş bebişimin babası :)

bence dileyip unutmakla bir şey olmaz, bir filmde ne diyordu bir hayat istiyorsan onu çal :52::52: bir de dinde de ısrarla edilen duanın kabülü var :) hayatını nasıl biri istediğini, nerde bulabileceğini iyi değerlendir :16::16:

çekim yasasıyla ilgili bir çok kitap okudum sır baş ucu kitaplarımdan biri seda diker in kitapları da başarılı ama dileyip unutmaktan başka yapabileceğin şeyler de var :16::16:

Ne kadar guzel :) yani evlenme fikri mi aklinizda yoktu anlamadim. Yada hayal edip daha sonra unuttunuz mu, kac yasinda oldu..
baska yorumlar da bekliyorum arkadaslar sagolunn

Bir ilişkim aldatma yüzünden bitmişti o yüzden hiç kimseyi istemiyordum hayatımda ama aşkım öyle bir anda çıkıp geldi ki herşeyi unutturdu 23 yaşındaydım şimdi ise 29 yaşındayım tam 6 buçuk yıl oldu ve şuan aşkımızın meyvesini bekliyoruz :)) Hiç merak etme senin de hayatının aşkı seni bulacaktır hiç ummadığın anda hemde ;)

Bir ilişkim aldatma yüzünden bitmişti o yüzden hiç kimseyi istemiyordum hayatımda ama aşkım öyle bir anda çıkıp geldi ki herşeyi unutturdu 23 yaşındaydım şimdi ise 29 yaşındayım tam 6 buçuk yıl oldu ve şuan aşkımızın meyvesini bekliyoruz :)) Hiç merak etme senin de hayatının aşkı seni bulacaktır hiç ummadığın anda hemde ;)
Insallah bi an once bulur :) size de mutluluklar :))

Evet bende sirri okudum da unutmak olmuo bende zaten canim. Biraz daha acabilir misin?

o kitap da ilişkilerle ilgili resimlemekten bahsediyordu hayal ettiğin ilişkiyi çizebilirsin yada oradaki bayan hayatına birini istediğini ama hayatını buna göre düzenlemişti sonra hayatına o kişiye yer ayırmıştı. Seda diker de yazılarında kök korkularımızdan bahsediyor ve bilinçaltı temizliğinden artık sana nasıl bir yöntem uyarsa :16::16:

güzel şeyler ummadık zamanlarda olur.
sürekli aynı konuya odaklanmak , iğneye ipliği geçirmek kadar zor olabiliyor bazen.
aynı yere bakmak yerine farklı şeylere yönelmek hem ilgimizi dağıtır hem de farklı insanları tanıyıp doğru kişiyi bulmak adına
adım atmamıza vesile olabilir, hiç ummadığımız zamanda.

Back
X