askı memnu ben değil

efetubi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2009
318
0
96
Ankara
bihterin askı memnuda hastaneden cıkarken giydigi delikli kenarları olan bir beyaz tişörtü nerden alacagımı bulacagımı kaydirigubbakcemile4 istanbulda olupta istinye park taki naked magazasının site adını werecek yada yaw tee istanbula gitme ben zaradan aldım diyenleri bekliyorum of ya taktım resmen CADIARZU

ilahi alemsiniz yaa
takcak başka şey bulamadınızmı

beyaz bi tşört alın kendınızde yapabılırsınızo yırtıklarıaklinialirimsmile

takılacak bi tişörtte deyil bence orasından burasında sallanıyo salaş giyiniyo ben sinir oluyorum bihtere giydiyi kıyafetleri arıyosunuz demek sponsor isimleri dizi bittikten sonra veriliyo bakın oaralara

takılacak bi tişörtte deyil bence orasından burasında sallanıyo salaş giyiniyo ben sinir oluyorum bihtere giydiyi kıyafetleri arıyosunuz demek sponsor isimleri dizi bittikten sonra veriliyo bakın oaralara

yazdıgıma bakarsan :umursamaz: bulmusum markasını ayrıca bu güselmi demeedim yada hatırlamıyorum cok matah pişide olmadıgının farkındayım ben salaş sewiyorum belkide vereliniortak

beyaz bi tşört alın kendınızde yapabılırsınızo yırtıklarıaklinialirimsmile

ohoo yapmammı 2 tane denedim de sarktı kesilen yerler assagıya dogru bi tanede siyah denedim ince kesmişim içinden geçirdim birbirinin örgü gibi sper pişi oldu resmini koyayım ya :hulya:

Son düzenleme:
bihter giydiği için mi sevdiğiniz için mi bu :S

yok ya ne bihteri sewdim cok hosuma gitti halbuki çok basit wede suan fiyatını ögrendim 145 milyonmus tamamaen hewesim gittti kaydirigubbakcemile 145 milyonu kim bi arada görmüşte bi yırtık beyaz tişörte yatırcam o parayı hem beyaz iç gösterebilir :olmaz:

Düz beyaz tişört al, yanlarına makas at.
Bu Bihter de ne giyse moda oluyor yani..
Çok ilginç..:)))

Kendisi de bu durumu ilginç buluyormuş:)))

başlık neden öyle?

GÜZELİM DİLİMİZİ NEDEN KATLEDİYORSUNUZ?

başlıkla , güzelim dilimizin katledildiği ne alakadır? anlamadım doğrusu...

Arkadaş bir şey danışmış verdiğiniz tepkilere bakarmısınız ? Size ne Bihter giydiği için mi istediği , yada bu tişörtü ne yapacağı? Gerçekten heves kırıcı , neyse.

Ne giyse yakışıyor kıza valla hepsi güzel kıyafetlerin en salaşını bile taşıyabiliyor ........kim ne derse desin ayrı bir hava var bihterde .....

başlığı düzeltseniz iyi olacak galiba..
çok saçma çünkü..
"aşkı memnu ben değil"
düşündüm düşündüm zekam yetmedi algılamaya

herkes o bölümü izlememiş olabilir resimle tarif etseniz daha iyi olurdu bence. bilmiyorumkismile

Back
X