Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:Roflol:ben kutlamadim,ama ablamin nisanlisi kutlar,son kutlamasi da soyleydi bakin yazarkende guluyorum,hadi gel sana pasta aldim bizde kutlayalim demis ablamda gitmis,pastayi getirdiginde ise ablam sok olmus cunki pastanin yarisi yokmus,yani bayagi istahli bir damat:Roflol::Roflol::Roflol:
Nişanlim Ankarada Ben Ise Gebzede Yaşiyorum. Anliycaniz Epey Uzağiz. Doğum Günümden Günler öncesi Bize Nişanlilik Dönemimizi Zehir Edenler Yüzünden Tartişmiştik Ve Birbirimizi çok Kirdik. :çok üzgünümoğum Günümün Olduğu Sabah Arayip Telefonda Kutladi. Ikimizin De Sesi Kisik, üzgün, Bezgin Ve Kirgindi. senağlama"beni Görmek Istermiydin" Dedi, Cevap Vermedim. Tekrar Sordu, Yarim Ağizla "iiiii Evet Ama..." Dedim. "bir şey Dile, Bugün Bir Arzun Gerçek Olacak" Dedi. Telefonu Kapattik. Bana E-maille çok Duygulu Bir Doğum Günü şarkisi Yollamiş. Bütün Gün üzgün Bri şekilde, Yüzüm Avucumda O şarkiyi Dinledim Durdum. Ben Resepsiyonda çalişiyorum. Iki Arkadaşiz. Saat 15:00 Gibi (her Taraf Cam Ve Oturduğumuz Yerden Güvenlikten Girenleri Görebiliyoruz) Arabayla Biri Girdi... Baktim.... Tekrar Baktim... :1shok:Yanimdaki Arkadaşi Elimle çekiştirerek "o Mu... Aşkim Mi Gelmiş" Diye Sordum. :bbo:Heyecandan Dizlerim Titremeye Başladi. Inanamadim. Ankaradan Kalkip O Kadar Yolu Gelmiş. Kalktim Koştum. Sarildim, Gene Sarildim.
Hala Inanamiyodum. Oydu, Gelmişti. Biriciğim, Herbişeyim, Cantanem, Aşklarin En En En Ennnn şahanesi Beni Görmek Için Işini Gücünü Birakip Ankaradan Gelmişti. Kirmizi Gülleri Bana Uzatti... Hala şaşkindim. Biri Beni Uyandirmiycaktı Di Mi ? Gerçekti Di Mi ? O Kadar üzüntünün, Hasretin üstüne Ilaç Gibi Geldi. şirketteki Herkes Bizimle Birlikte Mutlu Oldu. Gelmesi Zordu, çünkü Sonraki Sabah Erkenden Zorunlu Olarak Bulunmasi Gereken bir yerde Işi Vardi. Işyerinden çikip Sahile Gidip 2 Saat Başbaşa Geçirdikten Sonra Geri Döndü. Sabaha Karşi Evine Dönebildi. Beni 2 Saat Görebilmek, Doğum Günümü Kutlayabilmek Için Kilometrelerce Uzaktan Kalkip Gelmesi Yeniden Doğuşum Oldu.
Bunu Hiç Unutmiycam. ömrümüm En Güzel Doğum Günüydü. Aşkim, Nefesim, Cantanem Onu çok Seviyorum.
TEŞEKKÜRLER SEVDİĞİM. BANA YAŞATTIĞIN TÜM GÜZELLİKLER İÇİN. YANIMDA OLDUĞUN İÇİN. SEVDİĞİM OLDUĞUN İÇİN. RABBİM BİZİBİR ÖMÜR MUTLULUK YAZSIN. NAZARLARDAN KORUSUN. SENİ SONSUZ SEVİYORUM. İYİ Kİ VARSIN HAYATIMDA, İYİ Kİ SEVDİM SENİ.:asigim:a.s.![]()