aşkımı itiraf edebileceğim bir doğum günü hediyesi fikri lazımmmmmmm

fulyaa_56

Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2013
1
0
6
İstanbul
arkadaslar merhaba. başlıktan da anlayabileceğiniz üzere hoşlandığım biri var. duygularımı yüzüne söyleyebilecek cesareti kendimde bulamıyorum. bunu bir hediye ile yapmak fikri geldi aklıma. doğum gününde kendisine verebileceğim bir hediye ile duygularımı anlamasını istiyorum. orijinal ve yaratıcı fikirlerinizi bekliyorum. not : kendi ellerimle yapabileceğim şeyler de olabilir şimdiden teşekkürler :1:

arkadaslar merhaba. başlıktan da anlayabileceğiniz üzere hoşlandığım biri var. duygularımı yüzüne söyleyebilecek cesareti kendimde bulamıyorum. bunu bir hediye ile yapmak fikri geldi aklıma. doğum gününde kendisine verebileceğim bir hediye ile duygularımı anlamasını istiyorum. orijinal ve yaratıcı fikirlerinizi bekliyorum. not : kendi ellerimle yapabileceğim şeyler de olabilir şimdiden teşekkürler :1:

ayy aklıma geldı bırsey ama sonra ıssız adam olayı aklıma geldı kitap al ara sayfalarına da özel seyler yaz onu sevdıgınle ılgılı yada bunu sende yapabılırsın aklından gecenlerı bır kagıda yaz matbaacıya copy center a gıt bunu kitap seklınde istıyorum de boş sayfaların tam ortasında ona söylemek ıstedıklerın olsun 50 sayfalık birşey olsa bile kitap dıye acıp baktıgında önce saka gıbı gelıcek ama senın yazdıklarının oldugu sayfa dakalakalıcak ince dusundum ben nıye yapmamısım böyle bır hedıye dıye dusundum sımdı bak :D

Back