• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aşkımı itiraf ettim ama...

Yahu kime ne anasının babasının dersaneye harcadığı paradan.
Aşk için bir de yaş sınırı gelsin tam olsun artık.

Neyse,
Bu çocuk bir şey hissetmiyor gibi geldi bana da.Erkekler düzdür çünkü naza çekmeyi bilmez.
Sana bakması da onu sevmeni artık biliyor olması. Biraz uzak dur sessiz kal.

hiç o konuşma geçmemiş ben ona bişey soylememiş gibi davranıyorum zaten.bekleyelim bakalım:D

sanırım çok ilgi gösterdin canım ondan böyle kendini bişey sanmaya başlamış bosver o konusmadıkca sen konusma o gelsin senle konuşmaya çalışsın sen değil canım.. bundan sonrada sen kendini ağırdan sat.. o hiç yokmuş gibi davran bakalım oda seviyomu belli olur :3:

iiyi akşamlar kızlar.yine bir dertle karşınızdayım aslında dert mi bilmiorumama yorumlarınıza ihtiyacım var..olay şöyle vuku buldu.bizim sınıfta bi çocuk var bi süredir ondan hoşlanıodum.sürekli onunla karşılaşmak için uğraşlar falan filan derken bi baktım aynı dersaneye kaydolmuşuz.dersanede ilk dersten sonra teneffüste onu gördüm konuştuk.derse girince bi an kendimi kaybettim sanki -bu aralar niye sürekli seni düşünüyorum-diye mesaj attım.atmaz olaydımm .mesajıma cevap olarak yanlış mı attın falan dedi hayır diyince çok şaşırdım arkadaşlığımız bozulmasın falan filan tamam dedim.ama zaten sınıfta da çok samimi değildik.bu arada aşık olduğum vatandaş aşırı derecede yakışıklı tam anlamıyla playboy.neyse sonra çocuk öyle bi tavır değiştirdi yüzüme dahi bakmıyo burun buruna geliyoruz kafasını çevirip gidiyo anlamadım şok oldum.ama dikkat ediyorum derslerde gizli gizli bana bakıyo sürekli karşımda kızlarla konuşuyo.sınıfta herkes farketmiş siz kavga mı ettiniz falan diyo.şimdi ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım hiç bilmiyorumm.bu arada lütfen bana liseli ergen etiketi yapıştırmayın şu an öyle bir durumdayım ki sizden başka akıl alacak kimsem yok....

:( canım ya üzüldüm .ama gidip konuşma bidaha.zaten o gelip konuşacak sabret.sevildiğini öğrendiğinde kayıtsız kalamıyo bu saflar:) lise zamanlarım geldi aklıma.hatta gelip konuşursa pişman oldum özür dilerim hislerimde yanılmışım dersin ama bekleeeeee ve sende takıl kafana göre onun yanında

:( canım ya üzüldüm .ama gidip konuşma bidaha.zaten o gelip konuşacak sabret.sevildiğini öğrendiğinde kayıtsız kalamıyo bu saflar:) lise zamanlarım geldi aklıma.hatta gelip konuşursa pişman oldum özür dilerim hislerimde yanılmışım dersin ama bekleeeeee ve sende takıl kafana göre onun yanında

inşallah dediğin gibi olur zaten hiç üstelemedim tek isteğim onun beni istemesi ama bu kez de ben istemiycem

sanırım çok ilgi gösterdin canım ondan böyle kendini bişey sanmaya başlamış bosver o konusmadıkca sen konusma o gelsin senle konuşmaya çalışsın sen değil canım.. bundan sonrada sen kendini ağırdan sat.. o hiç yokmuş gibi davran bakalım oda seviyomu belli olur :3:

zaten hiç bişey olmamış gibi davranıyorum ama o öyel bi surat yapıyo ki offf:)=

Back
X