aşkımız malesef uçuruma doğru gidiyor.yardım edin akıl verin

talibim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2012
4
0
36
Antalya
merhaba arkadaslar. 6 yıldır bi ilişkim var şu an askerde çok kısa zaman kaldı gelmesine. aileler tanıştı isteme oldu. erkek arkadaşımın işi de var maaşı sigortası herşeyi çok güzel. ama son 1 aydır bi sorunla karşı karşıyayız. oturudugu yer ile çalıştığı yer aynı yerde değil. yanı 1.5 saatlik bi mesafe söz konusu. oradaki işi geçiçi 1.5 sene sona evinin oldugu yere dönecek. ancak bu zaman içinde düğün olursa ben kaynanamla alt üst yaşıcam ve eşim haftada 1-2 kere benım yanıma gelecek. iş bitince de tamamen birlikte olcaz. hee ilerde yine uzağa gitme ihtimali var ama uzun süreli iş olursa evi de götürcek. asıl konu ise bu durumu ailem kabullenmıyor. eşin gidince sen nasıl yapacaksın, zor olacak , ezerler senı kocan yanında değil gibi laflarla karşı karşıyayım. oysa ailesi kötü insanlar değil biliyorm. bi tane daha gelin var onun da eşi aynı işte o da erkek arkadasımın ailesiyle kalıyo eşi gidince tane çocuğu var. sorunu yok onun. akıl verin yıllık aşkımdan vazgeçip başkasıyla mı evleneyim. yoksa aşkımın arkasından mı gideyim:5::5::5::5::5::5:

İnsan kendi ailesiyle bile sorun yaşayabiliyor, kayınvalidenlerle de sorun yaşayabilirsin.Evliliğinizin en güzel günlerinde 1 buçuk sene eşinden çok kayınvalidenle zaman geçireceksin.1 buçuk yıl daha bekleyin bence, yada nişanlının yanına gidebilirsen beraber ev tutun.

Son düzenleme:
bir buçuk sene hiç kısa bir zaman dilimi değil. ne yapın edin eşinizle beraber gidin derim ben.
ailenizin kabullenmemeside normal sizin kabul etmeniz biraz anormal bence. eşinizin ailesi sizi ezmeyecek olsa bile hiç mi karışmayacaklar? arkadaşınız yatıya geldi diyelim buna "aa gelinimin evi istediğini yapar" mı diyecekler. veya sizi diğer gelinle kıyaslamayacaklar mı hiç?
bir kere daha düşünün derim ben.

Back
X