Aşkın Bedeli-Star tv

ezel90

İnanmak başarmanın yarısıdır -_-
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2013
487
115
123
35
Bu yılın en çok izlenen kanalında star tv'de 9 Eylülde yeni bir günlük dizi başladı.Beni ekrana kilitleyen bi dizi :)
Dizinin adı AŞKIN BEDELİ.
Dizisinin Başrollerinde “Akasya Durağı” dizisinden tanıdığımız Arda Öziri, Zeynep Aydemir, “Unutulmaz”ın kötü adamı ‘Bartu’ Mert Yavuzcan ve 2012 yılında “Canan” dizisinde rol almış olan Deniz Bolışık..
Dizinin yapımcılığını Düş Gezginleri yapıyor..

HİKAYE
Poyraz, Türkiye’nin sayılı şirketlerinden olan Haznedar Holding’in genç veliahtıdır. Karısı Sedef ile parmakla gösterilen bir çifttirler. Biricik oğulları Uğur altı yaşındadır. Baba Mümtaz oğlu ile gurur duyar. Ancak ailenin bu mutluluğu uzun sürmeyecektir. Çünkü kökleri yıllar öncesine dayanan bir düşmanlık nedeniyle, genç bir adam bu aileden intikam alma peşindedir. Üstelik şimdi elinde büyük bir koz da vardır.

Bir gün Sedef kaçırılır ve hem polis hem aile seferber olsa da kimse izini bulamaz. Ancak birkaç gün sonra Sedef, hiçbir şey olmamış gibi eve döner. Herkes mutludur ama bir terslik vardır: Küçük Uğur daha görür görmez Sedef’e bağırır: Sen benim annem değilsin. Poyraz şoktadır. Karısına ne olmuştur da oğlu onu istemez. Ya da karısı değilse eve gelen ve karısına tıpa tıp benzeyen bu kadın kimdir?

İzleyenleri konuma beklerimmm...
İzlemenizide tavsiye ediyorumm :):16:

Son düzenleme:
bir kac kez denk geldim tam bir brazilya dizisi, biraz yapmacik ve komik.

Brezilya dizisimi,pek alakasi yok bana göre ama tabi herkesin görüşü farklı,konusu çok hoşuma gitti sürekli izlemeyen pek anlamıyo :)

Bu yılın en çok izlenen kanalında star tv'de 9 Eylülde yeni bir günlük dizi başladı.Beni ekrana kilitleyen bi dizi :)
Dizinin adı AŞKIN BEDELİ.
Dizisinin Başrollerinde “Akasya Durağı” dizisinden tanıdığımız Arda Öziri, Zeynep Aydemir, “Unutulmaz”ın kötü adamı ‘Bartu’ Mert Yavuzcan ve 2012 yılında “Canan” dizisinde rol almış olan Deniz Bolışık..
Dizinin yapımcılığını Düş Gezginleri yapıyor..

HİKAYE
Poyraz, Türkiye’nin sayılı şirketlerinden olan Haznedar Holding’in genç veliahtıdır. Karısı Sedef ile parmakla gösterilen bir çifttirler. Biricik oğulları Uğur altı yaşındadır. Baba Mümtaz oğlu ile gurur duyar. Ancak ailenin bu mutluluğu uzun sürmeyecektir. Çünkü kökleri yıllar öncesine dayanan bir düşmanlık nedeniyle, genç bir adam bu aileden intikam alma peşindedir. Üstelik şimdi elinde büyük bir koz da vardır.

Bir gün Sedef kaçırılır ve hem polis hem aile seferber olsa da kimse izini bulamaz. Ancak birkaç gün sonra Sedef, hiçbir şey olmamış gibi eve döner. Herkes mutludur ama bir terslik vardır: Küçük Uğur daha görür görmez Sedef’e bağırır: Sen benim annem değilsin. Poyraz şoktadır. Karısına ne olmuştur da oğlu onu istemez. Ya da karısı değilse eve gelen ve karısına tıpa tıp benzeyen bu kadın kimdir?

İzleyenleri konuma beklerimmm...
İzlemenizide tavsiye ediyorumm :):16:

Ben çok beğendim çok güzel de dizi her gün izliyoz kaynanamla birlikte:1:

Ben çok beğendim çok güzel de dizi her gün izliyoz kaynanamla birlikte:1:

Bende izliyorum hergün tek şey saçma geldi bana,sedefin yüzü değişti sesi değişmeseydi keşke :26:

Bende izliyorum hergün tek şey saçma geldi bana,sedefin yüzü değişti sesi değişmeseydi keşke :26:

Acaba poyrazın karşsına çıktığında ben sedefim dese inanamazda adam dediğin gibi sesi değişmeseydi :26:
Tamer taner herneyse ne intikam alan adammış ya unutulmazdada az intikam almamıştı buradad aynı intikam sanırım:27:

Acaba poyrazın karşsına çıktığında ben sedefim dese inanamazda adam dediğin gibi sesi değişmeseydi :26:
Tamer taner herneyse ne intikam alan adammış ya unutulmazdada az intikam almamıştı buradad aynı intikam sanırım:27:

evet ya fena intikam alıyo valla,ama selende baya kinciymis annesinin elini falan yaraladı,selende tanere yardım ediyo ama intikam alcagi kisi annesi ve sedefti oysa ki..neler olcak ilerleyen zamanlarda cok merak ediyorum :)

Hergün izliyorum. Betül'ü oynayan oyuncuya hayranım.
Özge'de çok güzel bir kız. Sedefin yeni hali güzel olmadı ama makyaj falan yapmadı henüz.
Yasta....

Hergün izliyorum. Betül'ü oynayan oyuncuya hayranım.
Özge'de çok güzel bir kız. Sedefin yeni hali güzel olmadı ama makyaj falan yapmadı henüz.
Yasta....

Evet bende betüle hayranımm :)
Bende izliyorum ve evet bende sedefin yeni halini hiç beğenmedim sesi değişmeseydi daha gerçekçi olabilirdi..Tıpta böyle bişey yok yani yüzü değişti seside değişti :1:
Yinede heyecanlı iyi bi dizi ama,zeynep kendine gelse makyaj falan yapsa belki dizi dahada güzel olabilir ama fena yasta..

hatta "manuela"diye bi dizi vardı ben biraz ona benzettim

Ay evet konusu çok benziyo :) ikiz kız kardeş,sonra kocasının ikiziyle evlenmesi falan oldukça benziyo,hiç aklıma gelmemişti bu :1::9:

Bende izliyorum.. Simdilik guzel gidiyor beni affet gibi bozmazlarsa uzun ömürlü olur.. Oyuncular rollerini gercekci yapiyorlsr bence. Gunluk dizi oldugu icin fazla ilerlemesede izenmeye deger diyebilirim..

Bende izliyorum.. Simdilik guzel gidiyor beni affet gibi bozmazlarsa uzun ömürlü olur.. Oyuncular rollerini gercekci yapiyorlsr bence. Gunluk dizi oldugu icin fazla ilerlemesede izenmeye deger diyebilirim..

Aynen çok gerçekçi oynuyolar..Ben malesef akşam dizilerini izleyemediğim için eşimin yüzünden :1:
Gündüz dizisiyle yetiniyorumm :)

bende 3 gündür bakamıyorum , ah Azad bi konuşsan bi anlatsan Sedef'e tamamdır ..
Hiç dinlemiyo beni hiiiççç :9:

Ben denk geldikte bakıyorum sedef değişti iyi olmadı poyraz şimalle bi saçmalık yaptı onuda saçma buluyorum .. Gülnarayı seviyorum yaman sürekli yanlış anlıyor :( dicleye de yazıkkk :(

Dicle gerçekten hamile mi ? Ferhattan mı ?
Osman zorla yaptı dünkü bölümde..
Ferhat tesadüf duydu yıkıldıııı =(

bozuldu artık bu dizide bakmıyorum pek :)

Back
X