askınız nasıl basladı

_NiLy_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2012
238
1
26
İngiltere
Askınız nasıl basladı
nerde ne zaman nasıl kalplerınız bırlestı
ve nelerden vazgectınız o kısı ıcın
nasıl basladı bu ask hıkayenız ?

okulda başladı :)) biz o zamanlar çok yakın arkadaştık benim başka bir erkek arkadaşım vardı ama çok sorunlu bir ilişkiydi.. ben hep ona anlatırdım o bana anlatırdı ben ona :) zaman geçtikçe unutuldu bunlar.. ama bu süreçte birbirimizi çok iyide tanımış olduk.. git gide benden etkilenmeye başladı.. ilk sölediğinde şoklara girdim olamaz imkansız dedim ama oldu işte iyikide olmuş şuan çok mutluyumm...

Okulda başladı o bizim okula yeni gelmişti beni takip ediyormuş sürekli ama ben farketmemiştim onu sonra arkadaşların aracılığıyla konuşmaya başladık telefonda konuştuk yüz yüze görüştük bi kaç kere ben asla olmaz diye düşünmüştüm başta ama birden oldu ve şimdi 2 senedir beraberiz iyide olmuş onunla olmaktan çok mutluyum

Son düzenleme:
Biz üniversitede tanıştık
3 ay kaçamak bakışmanın ardından gelip itiraf etti ve bi süre snrada sevgilim olurmusun dedi:))
ölee başladı 2006 yılında.... snra 2008de sözlendik 2009da nişanlandık 2011de yani geçen sene haziran ayında muhteşeeemmmmm bi düğünle evlendik 5 yıllık birlikteilkten snra evlendk bz beraber büyüdk resmen :)) çok çok çok mutluyuz ... darısı herkesn başına

kızkardeşimin sevgilisi vardı bende yeni ayrılmıştım o ara sevgilimden bunlar tanıştırdı bizi....
ooooooooo çok çok şeylerden vageçtim onun için tamamen değiştim...
ama allah var o da çok değişti ve fedakarlık yaptı zamanında..
şuanda yanındaysam eğer zamanında benim için verdiği mücaleden dolayı...

Okulda basladi. Ikimiyde yeni ayrilmistik sevgililerimizden. O benden cok etkileniyordu. Konustuk, hoslandik ama hic cikmadik. Sonra hayatlar degisti yollarimiy ayrildi. 1.5 sene sonra bir merhaba diyim dedim ona - benim icin hem eskiden hoslandigim birine, hemde eski bir dosta.. O merhabadan sonra beni hic birakmadi öyle iste

Bizimki çok enteresan oldu.Hiç bu tür bişey yaşayacağımı düşünmezdim.Ben yakın arkadaşımın msn adresinin şifresini almıştım arkadaşımdan.Bi gün bi gireyim dedim.Arkadaşımın bi arkadaşıymış.O şekilde tanıştık ama çok uzak şehirlerdeydik.Zaten başta hoşlanma gibi bişey bile yoktu.Telefonla görüşmeler falan derken birbirimizden hoşlandığımızı farkettik ama hala birbirimizi görmemiştik yani.Kameradan gördük ama kameradan görmek ayrı direk karşında olması ayrı.Zaten herkes olmaz bu iş.Kendinizi kandırmayın falan dediler.Ama biz birbirimizi çok sevdik.Öyle sevdikki birbirimiz için ders çalıştık.Özellikle de o çok çalıştı.Benim için sevgilinin ders çalışması evime kamyonla gül dökmesinden daha romantiktir.Çünkü ders çalışmak gerçekten sıkıcı birşey.Çalışmayı severim ama ders çalışmayı hiç sevmiyorum.
İstediğimiz bölümlerdeyiz ama ayrıyız yine.2 yıl sonra üniversite bitecek kavuşacağız inşallah.Şimdi yanımda.2 ay boyunca staj yapıyor bulunduğum şehirde.

İlk yüzyüze görüşmemiz tanıştıktan 3 yıl sonra olmuştu.Herkes duyunca şaşırıyor ama aşk nelere kadir :) Herkes çok dalga geçti bizle.Öyle ilişki mi olur falan diye.Bizde olur mu olmaz mı gösterelim dedik :) 10 gündür yanımda ve çok mutluyuz.Ama birşey var ki onu emin olamayıp bu iş gitmez deyip çok yüzüstü bıraktığım oldu.Ya insan bi kere de mi aman ne halin varsa gör demez.Ama demedi.Sen beni ne zannediyosun biz çocuk değiliz oyun oynamıyoruz kendine gel dedi her defasında ve sabırla bekledi.Ben de uslandım artık.Baktım bu çocuk beni gerçekten seviyor ve ciddiye alıyor.Ben de onu üzmeyi bıraktım artık.

Belki ayrıyız zor ama hem kariyer hedeflerimize hem de evlilik hayallerimize emin adımlarla yaklaşıyoruz :)
Bu arada birbirimizin de ilk aşkıyız

biz farklı şehirlerdeyiz.
iki şehir arası trenle 45dk.
onun iş yerinden arkadaşı ve benim
okuldan arkadaşım trende tanışmışlar.
ve onun iş yerinden arkadaşıyla aynı okuldaymışım tesadüfen.
sonra bir gün bir baktım okulda
kız arkadaşımın yanında 3 tane erkek.
okul başlayalı daha 1 hafta olmuştu.
gittim yanlarına tanıştım.
sevgilim o andan itibaren bir dakika bile susmadı
tam 9.5 saat benden hoşlandığını söyledi,
sürekli çıkma teklifi etti, sürekli konuştu.
ilk bir kaç hafta naz yaptım ama
ben aslında ilk gördüğümde aşık olmuştum zaten
o ilk günden itibaren de hiç ayrılamadık, kavuşalım istiyorum artık off offff...

her aşkın kendine özel bir hikayesi vardır.
bizimkisi de şöyle oldu:
biz aynı apartmanda oturmuşuz 8 -9 yıl kadar oturmuşuz diyorum çünkü birbirimizi hiç görmedik
ne onun benden nede benım ondan hbrım yok.
bu süre içinde ben bir evlilik yaptım kısa sürdü ve ailemin yanına geldim
bir yıl kadar sonrada onun düğünü oldu komsu oğlu ya gittik ailece :)
sadece orda gördüm onu...
hatta oynadım bile:)))
neyse zaman geçti derken o da eşinden ayrılmış ailesinin yanına gelmiş
ama kız o kadar güzeldiki çok üzülmüştüm hatta o güzelim kızı nasıl bırakmış falan yazık dyorum ..
bir arkadasım var onlara oturmaya gitmiştim annesi söledi böle böle sizi tanıştırayım falan (bu arada akraba oluyorlar)
yenı bır evlilik aklımın ucundan bile geçmediği için istemedim ama ablamız sağolsun benden gizli çağırmış oraya
oda geldi 5 dk sonra ben cıktım ordan
sonra ısrar etmiş illa görüşelim die
istemem derken 1 ay kadar bir zmn geçti
ii tamam görüşim dedim ama ölesine yani
umursamaz bir halde
ogün hayatımın günü oldu ve ayaklarım iiki benı onun yanına götürmüş işin enteresan tarafı onun odasıyla benım odamla onun odası altlı üstlü
biz ordan mektuplaştık hatta birbirimize kahveler ikram ettik ordan
ne günlerdi ...
5 yıl oldu birlikteyiz uzun bir nişanlılık döneminden sonra evlendik ve şuan bir kızımız olacak inşallah
günlerimiz sayılı
Allahım bana ikinci baharımı yaşattığın için sana hamdüsenalar olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…