- 26 Ekim 2020
- 229
- 224
- 33
- 35
- Konu Sahibi Yasemin hale
Merhaba
Guzel ve rahat bir işim var gecen sene maddi zorluk yaşadığım ve canım da sıkıldığı için bir işe başladım.Maddi olarak asla tatmin olmadığım bir şeydi ama beni idare etti.Calıştığım yerin müdürü benden epey büyük amca yasinda hatta evli, boyunca da çocuğu var.Ben de bu rahatlikla konuşuyordum, bana işi bulan arkadaş da kendisi için cok dürüst cok namuslu şupheniz olmasın kadın olarak demisti
Neyse baska bir oda olmadığı icin aralarda kendisinin odansına gidiyorduk sohbet ediyorduk mecburen.Gel zaman git zaman bana özel sorular sormaya basladi neden bosandiniz gibi aldatıldım deyince sizin gibi güzel bir kadın inanmam vs diyor.Kendi de bosanmaya çalışıyormuş yillardir yok oğlanına sınav senesi karşı taraf çirkef bir şey vermek istemiyorum vs diyor.Bana sizin kriterleriniz aradıklarınız neler falan dedi.Ben de artik kayış koptu ben kimseyi aramıyorum evlenmem şu saatten sonra kimsenin kirli çoraplarını toplayip anasını cekemem gencken yaptım bir hata artık olmaz falan dedim.Adam artik ben gitmesem bile kendisi geliyor caylar,kahveler, sigaralar yapıştı resmen.Bir bahane bulup ayrılmak istiyorum daha once denedim ısrar kiyamet telefonlarım hic susmadi ne guzel kurtulmustum
Simdi bunları söyle diyeceksiniz ama erkekleri biliyorsunuz diyecek ki siz yanlış anladınız benim öyle bir niyetim yoktu.Ucuz bir bahanede de yapışır sağlam bir şey bulmam lazım bir sey diyemesin.Cok da yüz göz olamıyorum arada tanıdıklar var
Guzel ve rahat bir işim var gecen sene maddi zorluk yaşadığım ve canım da sıkıldığı için bir işe başladım.Maddi olarak asla tatmin olmadığım bir şeydi ama beni idare etti.Calıştığım yerin müdürü benden epey büyük amca yasinda hatta evli, boyunca da çocuğu var.Ben de bu rahatlikla konuşuyordum, bana işi bulan arkadaş da kendisi için cok dürüst cok namuslu şupheniz olmasın kadın olarak demisti