Askıntı

Ayy
Once siz söyleyin ve rahatsiz olduğunuzu belirtin ve oradan ayrılın,
yarin bir gun sizin icin gonulluydu yoksa neden burda calismaya devam etti diyebilir.
Hatta ayrilmayip kalmanizdan da bunu cikartiyor olabilir, bu israrlarin bir tık ilerisini fiziksel boyuta taşımaya cesaret edebilir. O boyuta gelmeden birakin gidin.
Allah korusun ama benim de aklima bıraktıktan sonra iftira atmasi geldi cunku takip ettgini fark etmistim bir kere manyagin cok normal degil

Evet buna katılıyorum. İstemem yan cebime koy.
Gerçekten istemeseydiniz çıkardınız o işten
hayır ne yani,adam mafya babası filan,tehdit ediyor da ondan mı ayrılamıyor.
ya da adama önce yüz verdi şimdi istemyor, adamın elinde de bir takım doneler var.
ondan dolayı mı kurtulmak istiyor.
bana biraz öyle gibi geldi ..:KK14:

Insanin hemcinsi bile buni diyorsa erkek ne demesin kadinin en buyuk dusmani yine kadin
Ben adamı cepte tuttuğunuzu düşünmüyorum hatta yaşadığınız şeyin taciz olduğunu düşünüyorum da şu cümleniz ne alaka yani?

Erkeğin biri gelip sizi iş hayatınız boyunca taciz edince erkek kadının düşmanı olmuyor da burda ağız dalaşı yaptınız diye kadın kadının düşmanı mı oluyor? Erkekler naparsa yapsın düşman olmuyolar hakaten çok ilginç. Sizin bu konuyu açmanıza sebep olan kişi bir erkek umarım farkındasınızdır.

Igrenc bir yaratiksiniz cevap vermeyecegim daha fazla

Insanin hemcinsi bile buni diyorsa erkek ne demesin kadinin en buyuk dusmani yine kadin
neyim iğrenç mesela?
tatlım amacın ne senin?
ah harikayım ,dayının biri peşimde,vazgeçilmezim ben,ahh uhh nasıl kurtulsam bu adamdan filan?
vermek istediğin mesaj bu mu?
yani bu kadar saçma bir konu görmedim.
bitek sen misin iltifat edilen ?
töbe est.dayanamadım artık , bu ne yaa.
herkes iltifata uğruyor, herkesin peşinde birileri olabiliyor,ama herkes tavrı ile duruşu ile olayı çözüyor.
iğrenç kelimesini iade ediyorum,hakeza konu beni baydı,gidiyorum

Ben adamı cepte tuttuğunuzu düşünmüyorum hatta yaşadığınız şeyin taciz olduğunu düşünüyorum da şu cümleniz ne alaka yani?

Erkeğin biri gelip sizi iş hayatınız boyunca taciz edince erkek kadının düşmanı olmuyor da burda ağız dalaşı yaptınız diye kadın kadının düşmanı mı oluyor? Erkekler naparsa yapsın düşman olmuyolar hakaten çok ilginç. Sizin bu konuyu açmanıza sebep olan kişi bir erkek umarım farkındasınızdır.
Ben de oyle olduğunu düşünüyorum.Tepkim boyle hir konuya bile hadi hadi sizin de gönlünüz var hatta zamaninda vermissinizdir imasinda bulunan küçük akıllıya yarin ben bunu dillendirsem herkes boyle düşünecek diyecek.Neden? Bu ülkede kadin olmak boyle bir sey cunku kesin sen kuyruk sallamissindir

Back
X