• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aşkla başım yine derde kızlar:(

karagul

Guru
Kayıtlı Üye
1 Mart 2010
157
0
316
İstanbul
şimdi durumu kısaca şöle özetliğim karşınızda sizi çokkk seven biri var ve sevgisinden eminsiniz sisin için çok mücadele etmiş siz ona karşı müthiş bigüven ve saygı duyuyorsunuz sevgide var tabi ama eksik olan şey birazcık aşk:( diğer tarafta sizi umursamayan ve takmayan hatta sevmeyen aşşağılayan bir adam buadamla 2 yıllık bir ilişki ve 7 ay önce bitiyo... sonra sizi seven adamla bişiler paylaşmaya başlıyosunuz ama içinizde hep bi korku ya birgün diğerini görüpde bişilerin bitmediğini anlarsam die onu kırmaktan çok korkuyorum napcam bilmiyorum şimdi sizlere sorum şu sizi seven birimi yoksa sevdiğiniz ama size değer vermeyen biriylemi hayatnızı birleştirmek istersiniz...

şimdi durumu kısaca şöle özetliğim karşınızda sizi çokkk seven biri var ve sevgisinden eminsiniz sisin için çok mücadele etmiş siz ona karşı müthiş bigüven ve saygı duyuyorsunuz sevgide var tabi ama eksik olan şey birazcık aşk:( diğer tarafta sizi umursamayan ve takmayan hatta sevmeyen aşşağılayan bir adam buadamla 2 yıllık bir ilişki ve 7 ay önce bitiyo... sonra sizi seven adamla bişiler paylaşmaya başlıyosunuz ama içinizde hep bi korku ya birgün diğerini görüpde bişilerin bitmediğini anlarsam die onu kırmaktan çok korkuyorum napcam bilmiyorum şimdi sizlere sorum şu sizi seven birimi yoksa sevdiğiniz ama size değer vermeyen biriylemi hayatnızı birleştirmek istersiniz...

Sizi aşağılayan adamın önce sizi sevmediğini kabul edip böyle birini sevmenizin doğru olmadığına kendinizi inandırmalısınız...
Diğer adamı şimdilik boşverin!
Önce kafanızdaki sorunları çözün!

ilişkiye başladım aslında ben biraz takıntılıyım ilişkim çok güsel gidiyo çok mutluyum onu görünce heycanlanıyorum yaptığı şeyler çok hoşuma gidiyo ama kafamın biköşesinde böle bikorku var belki herkesde vardır böle bişi düşünsenize hiç ummadığınız anda eski sevgilinizi görüyosunuz yani sevgi olmasa dahi insan kendini tuhaf hissetmezmi??? kafam çok karışık onu kaybetmek istemiyorum çünkü onla mutluyum huzurluyum iyi hissediyoum kendimi...

Çivi çiviyi sökmez asla.. Kafanızda hala eski sevgiliniz varsa önce ondan kurtulun...

ilişkiye başladım aslında ben biraz takıntılıyım ilişkim çok güsel gidiyo çok mutluyum onu görünce heycanlanıyorum yaptığı şeyler çok hoşuma gidiyo ama kafamın biköşesinde böle bikorku var belki herkesde vardır böle bişi düşünsenize hiç ummadığınız anda eski sevgilinizi görüyosunuz yani sevgi olmasa dahi insan kendini tuhaf hissetmezmi??? kafam çok karışık onu kaybetmek istemiyorum çünkü onla mutluyum huzurluyum iyi hissediyoum kendimi...

Beni aşağılayan eski sevgilimi görünce tuhaf falan hissetmem ben olsam..
Sadece midem bulanır..:19:

Çivi çiviyi sökmez asla.. Kafanızda hala eski sevgiliniz varsa önce ondan kurtulun...

eski sevgilimi düşünmüyorum hatta aklıma bile gelmiyo gelsede nefret ediyorum sadece şimdi ben nie böle düşündüğümü acıkca sizlerler paylaşayım yanımdaki arkadaşım 2 gün öce böle bişi yaşamış ve geldi benle dertleşti bende hemen olayı kendime uyarladım sanki bende böle bişi yaşarım diye işte böle kızlar:((

eğer arkadaşının başına geleni kendinle kıyaslayıp örtüştürebiliyorsan demekki eski sevgilini henüz tam manasıyla unutamamışsın...
unutmuş olsaydın arkadaşınla konuşurken o aklına bile gelmezdi...
bence kafanda bişeyleri çözmeden kim olursa olsun birini sokma hayatına...
ama ben unuttum eskiyi. hiç bi iz kalmadı diyorsan(ki pek öyle gibi görünmüyor),bu tip şeyleri kafana takma.eğer sevdiğinle mutluysan,ve yeterince seviyorsan(ki o da pek yok sanırım) böyle şeyler kafanı kurcalamasın...

ask zor tabiki ama karşılıksızsa hatta asagılayıcıysa daha da zorlaşır..benliğini kaybettirir insana başkası olup çıkarır..böle bir ilişkiyi eminim kimse istemez..
diger yandan beni mutlu eden en önemlisi saygı duyan ve bende güveniyosam neden olmasın?
tabiki beni sevenle birlikte olurdum bu şartlar altında..

onu unuutum ama herkesi aklına gelmezmi eskiler ara ara bendekide öle bişi bende çok iyi biliyorumki eskiyle olmaz artık çünkü tükenen biten şeyler var.ama beni sevne biriylede mutlu olurum die düşünüyorum bilmiyorum hatamı yapıyorum acaba...

Açıkcası benim aklıma gelmez eskiler. Sokakta görsem de herhengi birinden farksız olur benim için. Bu güne kadar ben asla böyle bir ala böyle bir düşünceye sahip olmamıştım. Bence sen unutamamışsın. Sadece unuttuğunu düşünüp kendini kandırıyorsun. Hala aklında onun olduğuna eminim. Yoksa size kötü davranan sizi sevmeyen biri için böyle düşünmezdin. Sevgi birine körü körüne bağlanmak değil hayatı paylaşmak ve emek harcamak ve mücadele etmektir. Sizinle sevgiyi dahi paylaşmayan birine karşı hala "acaba görsem etkilenirmiyim" diyebilir mi insan. Bu nasıl bir sevgi. Sizi sevmeyecek sizi aşağılayacak size kötü davranacak ve siz hala seviyorum görürsem etkilenirmiyim diyeceksin. Onu kafandan atmadığın gün gibi açık ortada. Eğer şu anda biriyle berabersen ondan başkası aklına bile gelmemeli eski sevgili bile olsa. Bence yeni sevgilinle açık açık konuş onu aldatmaya hakkın yok. Kafandaki herşey netleşsin ondan sonra hayatına bir çizgi çiz.

İkisi hakkında da kafanda soru işaretleri varken, ikisi içinde bir şeylerden emin değilken, ikisiyle de başlamanın sağlıklı olmayacağını düşünüyorum ... Mutlu olmak için bir karar verip, aklından "acabaları"atıp, geçmişe takılı kalmamak gerek bence .. :42:

Eskiyi aklından atamadan yeni bir ilişki içinde olmak hiç doğru değil.
Üstelik sevgi ve aşk olduğunu sanmıyorum sende, sadece gururunu okşayan bir erkek var karşında, o yüzden birliktesin.
Bir ihtimal üzerine bu kadar düşünüp, ya olursa öyle bir şey diye korkuyorum diyorsan hala aklın eski sevgilinde demektir, bu kadar basit.
Onu düşünmesen böyle ihtimalleri de göz önünde bulundurmazdın.
Bence şu anda beraber olduğun insana yazık.
Tabi aynı zamanda sana da yazık, çünkü büyük ihtimalle şu anda beraber olduğun insanı eski sevgilin karşına çıkarsa yarı yolda bırakacaksın ve onun ettiği ahlar senin yanına kalmayacak.
Amma da senaryo yazdım. :27::27:
Ama çok büyük ihtimalle böyle gelişecektir olaylar.
İkisini de düşünmemelisin bana göre. Önce kendi kafanı dinle.

çok düşündüm kızlar gerçekten eskiyi unutamadım mı hala diye ama kararımı verdim yaşadıklarımı hissettiklerimi önüme koydum ölçdüm tarttım ve dedim ki geçmişe mazi derler yaşandı ve bitti şuan mutluyum yeni arkadaşımla ve öle devam etmesi içinde elimden ne geliyosa yapıcam allahın izniyle... herbirinize yorumlaranız için tşk ederim.

Back
X