• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşkmı / mantıkmı

endulus34

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2009
4.793
2.819
173
İstanbul
kızlar ben hep aşkın peşinden değil önünden gittim,o bana yetişemedi,yalnız kaldım:)
neyse bu işin şkası,ben mantığını kullanıp aşık olmadığı biryle evlenen,ya beraber olanalra sormak istiyorum,sonradan aşık oldunuzmu?benı çok seven biri var iyi arkadaşız,aslında çok iyi bir eş olabilir,ama ben ona aşık değilim,ve o çok istediği halde ben sadece dost olark sevdiğimden uzak duruyorum,bu geldı aklıma,nasıl ınsalar aşık olamdan evlenıyor,birlikte oluyor,

Son düzenleme:
kızlar ben hep aşkın peşinden değil önünde gittim,o bana yetişedi,yalnız kaldım:)
neyse bu işin şkası,ben mantığını kullanıp aşık olmadığı biryle evlenen,ya beraber olanalra sormak istiyorum,sonradan aşık oldunuzmu?benı çok seven biri var iyi arkadaşız,aslında çok iyi bir eş olabilir,ama ben ona aşık değilim,ve o çok istediği halde ben sadece dost olark sevdiğimden uzak duruyorum,bu geldı aklıma,nasıl ınsalar aşık olamdan evlenıyor,birlikte oluyor,

bu ben değilim cevap hakkım yok kaydirigubbakcemile3

kızlar ben hep aşkın peşinden değil önünde gittim,o bana yetişedi,yalnız kaldım:)

Ne istediğine karar ver bir an evvel...
Denemek ve görmek lazım.
Belki de seveceğin bir insandır.
Bunu yaşamadan bilemezsin...
Ama sonucunda o dostunu kaybetmeyi göze alıyor musun bunun cevabını da sen vereceksin...
aklinialirimsmile

körükörüne asik olup adamin negatif yönlerini görememektense
analsabilecegim biriini sevip evlenmeyi tercih ederim

sevgisine saygısına güvenilirliğine inandıktan sonra arkadaşınızdan çokta iyi bir eş olabilir niye olmasın.

iyi bi eş olabilir ama, ben her zaman biraz da aşkın işin içinde olması gerektiğine inanıyorum, sonunda anlaşamazsanız dostluğu da kaybedebilirsiniz...

iyi bi eş olabilir ama, ben her zaman biraz da aşkın işin içinde olması gerektiğine inanıyorum, sonunda anlaşamazsanız dostluğu da kaybedebilirsiniz...

evet haklısın,benım konuyu açmam asla ikilenmede değilim,yapamam,ama bu olayla birlikte hemsınslerımın bunu nasıl yaptığına şaşar oldum.yoksa aşk aşk,yaşasın aşk :))

Back
X