aşkmı yoksa paramı

• Konu Sahibi Konu Sahibi sweetcurse
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
S

sweetcurse

Ziyaretçi
aşkmı paramı sizce arkadaşlar?

gerçek anlamda birbirine aşık iki kişi bir araya gelip el ele verirlerse eğer emin ol paralarınıda kazanıp hayatlarını idame ettirirler.ikiside önemli benim için..aşk ve para!!!

para hayatta bazı isteklerimizi karşılayabilmek için vardır ve içinde onu edinme çabası varsa mutlaka bi şekilde elde edersinÇok üzgünüm çoook ama aşk mutlu olmak için vardır ve aşk her zaman karşımıza çıkmayabilir bu yüzden bence aşk..

Samanlık seyran olmuyobenneyaptımki

Parasız hiç bişey olmaz aşk bilee!!!!!!!!!

aşkta huzuru sağlayan da para
onun için öncelikli olan para kesinliklee

niye ikiside kararında olmasın ki illa birini tercih etmem ben ...ikiside hayatı güzelleştirior bence..bu sebeple kimseye muhtaç olmayacak kadar param olsun ,aşk olsun keşke ama hepsinden önce SAĞLIK olsunn gerisi hallolur diye düşünüyorum...

aşk tabiki
biz eşimle çok parasız günler geçirdik aramızdaki sevgi azalmadı arttı
ben onun sadece iyi gününde değil kötü günündede en parasız günündede yanındayım
bizim için para ikinci sırada olsada olur olmasada ama eşim olmadan aslaaaa

aşkın varlığına inanmıyorum..

tek gerçek para:jeyyar:

Her ikiside.
Ve tarih döne döne bu gerçeği ıspatlıyor bize.
Kadın adam aşık olup evleniyor maddi sıkıntılar yüzünden birbirlerini yemeye başladıkları vakit aşk falan kalmıyor
Kadın sadece zengin diye aşık olmadığı bir adamla evleniyor yıllar sonra bu boşluğu başkasına aşık olarak kapatıyor, dolayısıyla sıradan bir aldatma hikayesi gelişiyor...
Malesef aşk ve para. ya da para ve aşk.

saolun arkadaşlar yorumlarınız için tsk ederim evet bencede ask ama paranında biras olması gerekir

ask tabiki de..
para icin calisilir emek verilir ne bileyim ne is olsa yapilir olmsa dahi mutlu olunur herkesin ister zengin olayim su olsun bu olsun dye ama olmazsa da bunu takmanin alemi yok.
sagligin gucun kuvvetin yerinde ise girer calisirsin istedigiini de alirsin. yukseklerden ucmanin da alemi yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…