Aşksız evlilik olur mu?

ASKSIZ EVLILIK OLURMU, evlenirmiydiniz

• evet

OY: 56 26,5%
  • hayir

OY: 155 73,5%

• Ankete Katılan
    211
Bence olmaz sevmediğin bir insanla bir ömür allah kimsenin başına vermesin kötü bir durum:50::50:

Olmaz, aşk dışında evlilik oluşturabilecek etkenlere inanmıyorum ben :50: Bir kere katlanamazsın ki o insana sevmezsen

Asla "asla" demek istemem ama ben evlenmek istemem mantık evliliği ile.
Yürütenleri çok gördüm ama.

ya birgün gerçekten aşık olursan? kendi şansını kendin tüketirsin.

Hayır, olmaz. Aşksız olan evlilikleri görüyoruz hep sonu mutsuzluk

hayır tabii ki. çok saçma. insanın midesi kaldırmaz ki. hem amaç ne yani. artı özellikler bir artıdır ama bir ilişkinin anlamı sevgidir.

Merhaba hanimlar. Biraz yanlis yere actim konumu sanirim.

Tanistiginiz erkek, karekteri cok düzgün, ailenize uyan tam bir damat adayi, ama bitürlü asik olamiyorsunuz, ama size cok deger veriyor, ve cok seviyor. EVLENIRMIYDINIZ?
Mantiginiz EVET diyor, Kalbiniz asik olamiyor, evlenirmiydiniz?

hayır evlenmezdim kesinlikle aşık olmam lazım sadece sevilmek ile olmaz :16: :16: :16: :16:

Bence olmaz. Ben sevgilim için ölürüm. Ama aşık olmasaydım bırakın evlenmeyi sevgili olarak bile kalmazdım. Sonuçta her insan gibi bizim ve sevgililerimizin/eşlerimizin de kusurları var. Aşk olmasa ben tahammül edemezdim.

Aşık olmadığım bir erkekle evlenmek istemem. Aşk ve mantığın harmanlanmasıyla oluşan bir evlilik isterim. Ama tabi kader kısmet gelecekte ne olur bilinmez.

Son düzenleme:
Sevmediğin bir insanı öpebilir misin? Sarılabilir misin? İçinde cilve yapmak gelir mi? Benim gelmez. Aşksız evlilik mi olur ya. Mantığı nedir anlayamıyorum da. Bir insan neden sevmediği biriyle evlenir? Sırf iyi huylu diye birisiyle evlenemem -büyük konuşmayayım da:) -

aşık olmadıgım bırısıyle evlenmezdımm..
kadın aşksız yapamayacagı ıcın mutlaka aşık olacak bırısını bulur..kotu olan bunun evliyken basına gelmesi...Allah korusun

Back
X