- 16 Haziran 2015
- 52
- 13
- 3
- Konu Sahibi yarali__kalp
Bence aşk falan yalan canım sen biraz zaman ayır ona belki sonra aşık olursun inşallah mutlu olursunuz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayir bizi cok yakistiyolar orda bi sorun yok sadece fazla ilgi bekliyorm galiba arada o bazen olmayinca sinir olabiliyorm herkes gibi.Birlikte cok vakit geciremediginiz icin boyle dusunuyor olabilirsiniz.
Sozlunuzun her hareketine kusur mu buluyorsunuz, yaniniza mi yakistirmiyorsunuz sizi iten sebep nedir?
Cok asik olarak evlenenlerinde evliliklerinin yurumedigi oluyor.
Mantik evliligi yapip sonradan esini sevenlerde var.
Bende seneye evleniyorum sevgilimle ilk tanistigimda bana hic uymadigini dusunmustum sonra daha saygili, efendi beni gercekten seven birini nerden bulacagim dedim.
Kararimdan hic pisman olmadim.
Keske zaman ayurabilsek ama en erken iki ay sonra birbirimizi görme ihtimalimiz varBence aşk falan yalan canım sen biraz zaman ayır ona belki sonra aşık olursun inşallah mutlu olursunuz
Hayir malesef en erken iki aydan once gorusme sansimiz yok.izin alıp görüşme şansınız yok mu? ya da o sizin yanınıza gelse.. belki mesafeler ısınmanıza engel olmuştur. Bi deneyin şans verin ama hala kalbinizde bişey hissetmiyorsanız bitirin derim. hem size hem karşınızdakine yazık olmasın..
Herkese selam ve hayirli ramazanalae öncelikle..
Pek kimseyle bu konuyu konusamadgim icin sizinle konusmak istedm. Evet konu basligindada oldugu gibi asksiz evlilik olurmu? Henuz bi kac aydir sözlüyüm ve tamamen mantikli düsünerek hareket ettim cunku suan 25 yasindayim ve hoslamadan ileri bisey yasamadm simdiye kadar. Ask nedir nasil biseydir bilmiyorm. Benim sözlüm ailemin istedigi bi damat adayi terbiyeli iyi meslegi olan biri ve benide cok seviyo. Aramizdaki en büyük sorun benim baska bi ülkede olmam ve sozden sonra fazla zaman gecirememizdi(izinim bittigi icin). hep kendimi kandirdm o bemi bukadar seviyoken illa severm dedim ama olmuyo onu aramak ona yazmak artik bi görev haline geldi bende. Ne bi kalp carpintisi ve bi özlem yok. Size soruyorm siz asksiz bi evlilik yaparmiydiniz?
olmaz, olamaz.. neden? sevmezsen katlanmakta olmaz sabrın da.. insan kendıyle bazen anlasamazken hele ki sevmedıgı ınsana tahammulü hiç olmazHerkese selam ve hayirli ramazanalae öncelikle..
Pek kimseyle bu konuyu konusamadgim icin sizinle konusmak istedm. Evet konu basligindada oldugu gibi asksiz evlilik olurmu? Henuz bi kac aydir sözlüyüm ve tamamen mantikli düsünerek hareket ettim cunku suan 25 yasindayim ve hoslamadan ileri bisey yasamadm simdiye kadar. Ask nedir nasil biseydir bilmiyorm. Benim sözlüm ailemin istedigi bi damat adayi terbiyeli iyi meslegi olan biri ve benide cok seviyo. Aramizdaki en büyük sorun benim baska bi ülkede olmam ve sozden sonra fazla zaman gecirememizdi(izinim bittigi icin). hep kendimi kandirdm o bemi bukadar seviyoken illa severm dedim ama olmuyo onu aramak ona yazmak artik bi görev haline geldi bende. Ne bi kalp carpintisi ve bi özlem yok. Size soruyorm siz asksiz bi evlilik yaparmiydiniz?