• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aşksiz evlilik??

Birlikte cok vakit geciremediginiz icin boyle dusunuyor olabilirsiniz.
Sozlunuzun her hareketine kusur mu buluyorsunuz, yaniniza mi yakistirmiyorsunuz sizi iten sebep nedir?
Cok asik olarak evlenenlerinde evliliklerinin yurumedigi oluyor.
Mantik evliligi yapip sonradan esini sevenlerde var.
Bende seneye evleniyorum sevgilimle ilk tanistigimda bana hic uymadigini dusunmustum sonra daha saygili, efendi beni gercekten seven birini nerden bulacagim dedim.
Kararimdan hic pisman olmadim.
Hayir bizi cok yakistiyolar orda bi sorun yok sadece fazla ilgi bekliyorm galiba arada o bazen olmayinca sinir olabiliyorm herkes gibi.
Umarım bendede sizin yasadiklariniz gibi olur ama işte bunun garatisi olmamasi korkutuuo

izin alıp görüşme şansınız yok mu? ya da o sizin yanınıza gelse.. belki mesafeler ısınmanıza engel olmuştur. Bi deneyin şans verin ama hala kalbinizde bişey hissetmiyorsanız bitirin derim. hem size hem karşınızdakine yazık olmasın..
Hayir malesef en erken iki aydan once gorusme sansimiz yok. :( zamana biraktm. Tabi zamana birakilicak biseyde degil ama napicagimida bilmiyorm

Herkese selam ve hayirli ramazanalae öncelikle..
Pek kimseyle bu konuyu konusamadgim icin sizinle konusmak istedm. Evet konu basligindada oldugu gibi asksiz evlilik olurmu? Henuz bi kac aydir sözlüyüm ve tamamen mantikli düsünerek hareket ettim cunku suan 25 yasindayim ve hoslamadan ileri bisey yasamadm simdiye kadar. Ask nedir nasil biseydir bilmiyorm. Benim sözlüm ailemin istedigi bi damat adayi terbiyeli iyi meslegi olan biri ve benide cok seviyo. Aramizdaki en büyük sorun benim baska bi ülkede olmam ve sozden sonra fazla zaman gecirememizdi(izinim bittigi icin). hep kendimi kandirdm o bemi bukadar seviyoken illa severm dedim ama olmuyo onu aramak ona yazmak artik bi görev haline geldi bende. Ne bi kalp carpintisi ve bi özlem yok. Size soruyorm siz asksiz bi evlilik yaparmiydiniz?

aşık olmadığım ya da çok yoğun bir sevgi tutku bağlılık duymadığım biriyle neden evleneyim ki?

ha olur ama hep bişey eksik kalır bence
aşk da sürekli aynı şiddette sürmüyor illaki bi süre sonra yatışıyor ama sen sevmiyorsun da
sadece aileye uygun diye evlenmek çok kötü bir fikir gibi görünüyor buradan

sonuçta bu adamla aynı evde yaşayacak, yakınlaşacak ve aynı yatağa gireceksin
sevmeden nasıl olacak?

Herkese selam ve hayirli ramazanalae öncelikle..
Pek kimseyle bu konuyu konusamadgim icin sizinle konusmak istedm. Evet konu basligindada oldugu gibi asksiz evlilik olurmu? Henuz bi kac aydir sözlüyüm ve tamamen mantikli düsünerek hareket ettim cunku suan 25 yasindayim ve hoslamadan ileri bisey yasamadm simdiye kadar. Ask nedir nasil biseydir bilmiyorm. Benim sözlüm ailemin istedigi bi damat adayi terbiyeli iyi meslegi olan biri ve benide cok seviyo. Aramizdaki en büyük sorun benim baska bi ülkede olmam ve sozden sonra fazla zaman gecirememizdi(izinim bittigi icin). hep kendimi kandirdm o bemi bukadar seviyoken illa severm dedim ama olmuyo onu aramak ona yazmak artik bi görev haline geldi bende. Ne bi kalp carpintisi ve bi özlem yok. Size soruyorm siz asksiz bi evlilik yaparmiydiniz?
olmaz, olamaz.. neden? sevmezsen katlanmakta olmaz sabrın da.. insan kendıyle bazen anlasamazken hele ki sevmedıgı ınsana tahammulü hiç olmaz
o evlılık kısa surer
mutsuz sürer. evlenınce severım demekle de olmaz
kısacası olmaz ;)

Eğer onla cinsel yakınlaşma kurabileceksen başka sevmek aramasan da olur..

Ya işte sevdiğin seni istemiyor.Seveni isteyeni de biz istemyoruz.... Nasıl olacaksa ..

Ne karar verirsen ver o kararın arkasında dur evlenmiyceksen açıkca konuş bitir.
Ailenden sakın bu konuda çekinme nederlerse desinler.

Ama hayır evlencem dersende sonrada aramızda aşk yok ısınamadım diye sakın ayrılık kararı almaya kalkma çok büyük vebal altına girer hayatın boyunca mutsuzluğa mahkum olabilirsin

Yani hatalarınında doğrularınında arkasında dur ergen gibi davranma hiç bir zaman

belki farkli memleketlerde olmasaydiniz, birbirinize zaman ayirabilseydiniz sende asik olurdun.

kendi fikrim, asksiz evlilik zor, herseyi bir yana birak ayni yatagi paylasacaksin
kavga edeceksin küseceksin, kirip dökeceksin. ask yoksa mücadelede etmezsin, cünkü vazgecmek daha kolay gelir

Mantik evliligi yaptim ama evlilik oncesi donemde onu gormek,onunla.konusmak,bulusmak.beni cok heyecanlandiriyordu.Yani kalbimi carptiriyordu.
Aksi olsaydi devam etmez evlenmezdim
İyi dusunun, ask,sevgi duymadiginiz biri ole bor omur gecirmek nasil olur?
Ayrica siz birsey hissetmezken onun sevgisi ikinize yetmez.
Tavsiyem zaman gecirmek icin tekrar izin kullanmaniz yada gelebiliyorsa onun gelmesi.Kestirip atmadan yuz yuze gorusun bol bol bulusun ve kendinize sorun.Bu adamla bir omur gecirebilir miyim diye..

aşksız evliliğe karşıyım ben nedeni ise şu sevdiğin zaman ufak tefek hataları görmüyor insan katlanıyor bir şekilde ama sevmediğin biri olunca en ufak hareketi batıyor göze mantık evliliğini yaparsan pişman olabilirsin hiç özlem duymadan kalp çarpıntısı yaşamadan bu iş olur mu azıcıkta olsa bir his olmalıydı olmayınca olmuyor sonradanda olacağını sanmam çok iyi düşünmelisin sonradan pişman olacağın bir harekette bulunma.

Back
X