Aslan Burcu 24 Temmuz - 23 Ağustos Aşkta Aslan Burcu Erkeği

ladyb0

berenimo
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2011
348
3
118
Ankara
Kızlar aslan burcu erkeği ilişkide nasıldır?
Tecrübe edenler varsa paylaşsınlar lütfen:)

seni çok özel olağanüstü hissettirir, kendini bulutların üzerinde hissedebilirsin, ama tüm bunlar aslında onun kendisini senin gözünde mükemmel gösterme çabalarıdır biraz da.... herkese bayanlara kompliman yapmaya bayılır ve genelde tüm kızlarla arası çok iyidir zaten, mavi boncuk dağıtmaya meyillidir, herkese onun ne kadar mükemmel bir erkek olduğunu görmeli taktir etmelidir.

seni çok özel olağanüstü hissettirir, kendini bulutların üzerinde hissedebilirsin, ama tüm bunlar aslında onun kendisini senin gözünde mükemmel gösterme çabalarıdır biraz da.... herkese bayanlara kompliman yapmaya bayılır ve genelde tüm kızlarla arası çok iyidir zaten, mavi boncuk dağıtmaya meyillidir, herkese onun ne kadar mükemmel bir erkek olduğunu görmeli taktir etmelidir.

Herkese mavi boncuk dağıtacaksa işimiz var valla:)

eşim aslan burcu kimseye karşı eezdirmez bu kişi annesi bile olsa hiç birşeyden eksik kalmamı istemez kimseyle paylaşmak istemez sadece onu sevmemi ister ama benimde bir aile var ve annem benim için paha biçilemez bir insan eşim ise ailemden bile kıskanıyor bu ise bana komik geliyor kısacası aslan ben merkezlidir ondan başkası olmamlı:41:

benim sevgilim aslan. her ne kadar aslan erkeği bakimli kız ister dense de benim sevgilim sade olmaktan yana. ben sahsen makyaj yapmam giyim sadedir. kendi der doğal ol diye. sevdiği kızı ilgi iltifat yağmuruna tutar kendini kralice sanarsin ama kendi de ilgi ister. eleştiri sevmez o mukemmeldir. ve sadıktır evet. ama eğer sabit bir ilişkisi varsa. yoksa flörtöz diyebiliriz. yani her kızla her şeyi yaşamaz. yanlış olmasın. sadece küçük flörtler yapar o da gençlik döneminde ve sabit bir ilişkisi yoksa. ama eğer ilişkisi varsa diğer kızların gozune bile bakmaz. gözü zaten sizinle kör olmuştur. yani ben ilk defa evlilik lafı açan erkek duydum. evlilik hayalleri her türlü fedakarlik ben onda gördüm :) tabi aslan olduğu için sürekli kendini mükemmel görmesi ve ilgi istemesi negatif yanları.

benim sevgilim aslan. her ne kadar aslan erkeği bakimli kız ister dense de benim sevgilim sade olmaktan yana. ben sahsen makyaj yapmam giyim sadedir. kendi der doğal ol diye. sevdiği kızı ilgi iltifat yağmuruna tutar kendini kralice sanarsin ama kendi de ilgi ister. eleştiri sevmez o mukemmeldir. ve sadıktır evet. ama eğer sabit bir ilişkisi varsa. yoksa flörtöz diyebiliriz. yani her kızla her şeyi yaşamaz. yanlış olmasın. sadece küçük flörtler yapar o da gençlik döneminde ve sabit bir ilişkisi yoksa. ama eğer ilişkisi varsa diğer kızların gozune bile bakmaz. gözü zaten sizinle kör olmuştur. yani ben ilk defa evlilik lafı açan erkek duydum. evlilik hayalleri her türlü fedakarlik ben onda gördüm :) tabi aslan olduğu için sürekli kendini mükemmel görmesi ve ilgi istemesi negatif yanları.

diğer kızların gözüne bil ebakmaz mı.... cıks.... burda bi yanlışlık var.. (:

Bende aslan burcuyum hoslandigim erkekte aslan burcu biz 2 sene once tanistik gecen sene birbirimizin bakislarini yakaladik fakulte de farkli amfilerdeyiz onlarin amfisinde benim cok yakin arkadaslarm var onlara sormus benden hoslanan biri mi var diye egoya bak ben de arkadaslarima soylemedigim icin malum aslan burcuyum hayatta gururu birakmam elden karsima gelmeden kimseye soylemem neyse onlarda hayir demisler bizimki kediye dondu etrafimda dolasti ama reddedilmekten korkup yanasamadi bir turlu sinav cikisinda bekledi hatta bir gun ama ben onu tek gorunce heyecanlandim kesin konusacakti cunku hemen geri donup baska bir arkadasimi bulup oyle devam ettim pesimizden geldi ama yine yanasamadi bu sene de ben onu faceden ekledim ama tamamen yanlislikla bakarken dokunmatik ekranin azizligne ugrayip ekmisim o da kabul etmis bildirim gelince anladim ama bir harekette bulunmadi bende o zaman birakirim dedim bu cocuk oyunun pesini biraktim biraz fazla cocukca farkindayim ama hayatinda daha once kimse olmamis onunda benimde belki de ondandir bilmiyorum fazla uzun oldu farkindayim sonuc itibari ile aslan erkekleri de biz kadinlari gibi gururlarina fazla duskunler yanlarinda oblari pohpohlayacak eslere ihtiyac duyuyorlar biz kadinlardan farklari egolari daha hassas o yuzden de ayni burcta arkadas olarak harikalar ama es olarak kivilcim saciyorlar bir dalda iki cambaz misali olmuyor sikmamisimdir umarim :)

Back
X