• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aşkta kaydırma yaptım sanırım

tenesemisir

Her şey insanlar için
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2012
1.984
440
373
Ya ben nasıl bir ah aldıysam yıllardır aşk hayatım HER ŞEY ters gidiyor.

Birkaç ay önce bir akşam iş yerinden arkadaşlarla yemeğe gidiyoruz, hoşlandığım erkekle utandığım için hiç konuşamıyorum. Bu sırada başka biri ( xxx diyelim ) ile ortamın havası ile samimi oluyorum. Hoşlandığım çocuğu kendime aşık etmek yerine alakasız xxx'in benden hoşlanmasına sebep oluyorum. Ve bunu anlamıyorum da. Beni tiyatroya çağırıyor, her hıyarım var diyene tuzla koştuğum için kabul ediyorum. Bir bakıyorum ki arkadaşları bizim sevgili olduğumuzu düşünüyor, ama ortada öyle bir şey yok. Ya ben başka birinden hoşlanıyordum ona belli edemedim bilee :(
sonra bu tiyatro akşamında bu çocuğun bir arkadaşı ile biraz muhabbet ediyoruz derken dibimden ayrılmaz oluyor. XXX yanıma oturuyor, arkadaşı uzaktan kafasını uzatıp dikkat çekmeye çalışıyor, muhabbet edemiyoruz falan diyip naz ediyor. Ortamda herkes benim xxx'in sevgilisi oldugumu düşündüğü halde (DEĞİLİZ!) bu öyle olmadıgını bir şekilde anlıyor mu bilmiyorum ama açık ara yazıyor.
Akşam face'den ekliyor, sonra 'Nasılsın?' diye mesaj atıyor.
İşin garibi profilinde boy boy resimleri var SEVGİLİSİYLE!
Daha önce de böyle bir şeyle karşılaşmıştım. Şerefsiz 'Sevgilim var ama yaramazlık yapmak istiyorum' demişti. Şimdi bu çocuga 'iyiyim' diye cevap verirsem ve muhabbet edersek yine aynı şeyi duyucam diye korkuorum. Beni sevgilisi olarak gösteren çocuk yine görüşmek isterse nasıl reddedicem bilmiyorum cunku akşam tum içkileri o ısmarladı ve bir sonrakı buluşmamızda sen ismarlarsın dedi. Eminim ki bikaç gün sonra bana bira borcun var diye diye başımın etini yiyecek, nasıl reddedicem bilmiyorum.
Sevgilisi olan çocuktan da çok hoşlanmıştım bu arada. Yani beni face'den eklemesi, mesaj atması benim için çok sevindirici bir şey olabilirdi. sevgilisi olmasaydı...

O iş yemeginde hoşlandıgım çocukla samimi olsaydım şu an nişan fotograflarımı paylaşıyor olabilirdim :(

Tam olarak anlayamadım ama anladigim hoşlandığın çocuk haricinde herkese yeşil ışık Yakabilme yetisindesin :halay:
Hoşlandığının da sevgilisi varmış yapcak bişey yok. Bi umut ayrılırlar diye bekliycen ya da bekleme yapmiycan önündeki maçlara bakıcan :KK55:

Sorunu sen söyledin, çözdün. Her hıyarı olana koşma bacı kardeş. Az bi soluklan. Herşeyin farkındasın. Ne yapman gerektiğini de eminim biliyorsun.

O iş yemeginde hoşlandıgım çocukla samimi olsaydım şu an nişan fotograflarımı paylaşıyor olabilirdim :KK43:

Yok artık.
Flörtleşmeyle oluyor mu hemen nişan ? Kafanızı bu düşüncelerle meşgul etmeyin,ayrıca hoşlanmışsınız sadece kaç kişiden hoşlanırsınız daha kimbilir.

Herkese samimi davranırsanız erkekler zaten avcı üstüne atlar tabii asıl hoşlandığına samimi olsana...
Edit:Aman aman öyle çekicisin ki herkes sana aşık pffff ancak sevgilisi olanların yaramazlıklarına meze olursun böyle herkesle samimi olursan
Samimi olmakla çekici olunup herkesin aşık olduğu kadın olunmuyor yalnız cınım ;)

Back
X