aşkta müstehcen konu kalmazsa

anlattığın kadarıyla çok rahatsız oluyorsun ve sırf o küsmesin diye devam ediyorsun çok yanlış yapıyorsun sen ona şimdiden tavizi vermişsin bile ayrıca sadece bekareti saklamakla temiz kız olmuyorsun herşeyi yaptıktan sonra onun pek bir önemi kalmıyor sadece kendini ve ilerde evleneceğin eşini kandırmış oluyorsun. seviyeli olmakta her zaman fayda vardır. öpüşmekten ileriye gitmek bana saçma geliyor.

gerçekten yüz verdikçe astarını ister erkekler azcık öpeyim az daha öpeyim dur şurasını da derkennnn bi bakmışsınki neler neler olmuş...ah ah erkekler bunu hiç takmıyor ama biz kızların aklında hep suçluluk duygusu oluyor işte...hiç yanaşmasan olmaz erkeklerin doğasında var çünkü bu illaki isterler yakınlaşsan da böle vicdan meseleleri oluyor en iyisi evlenip dilediğini yaşamak ama bu da ha deyince mümkün olmuyor canım eğer ciddyise bir engel de yoksa onu evliliğe teşvif et biranönce
buarada öpmek koklamak çok güzel bir duygu canım ilişki dahada güçleniyor bence öpüp kokladıkça daha fazla benimsersin
tenin tenine değdikçe birbirinizin sıcağı geçtikçe ilişki dahada güçlenir..ama erkekler dozunda bırakmıyor bizim gibi...sen evliliğe teşvik et ona deki" canım seninle öpüşmeye koklaşmaya bayılıyorum biliyomusun de,,sonra ama daha ileri gittikçe canımı sıkıyor bu durum de eğer benimle ciddi düşünüosan evlilik için adım atmamız lazım de ben böle rahatsız oluyorum canım de...arada nikah olunca herşeyi seninle doya doya yaşamak için sabırsızlanıyorum de (birazda heyecanlandır)...bak bu güzel taktik dene bunu canım...çok kötüyüm ya kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
benim erkek arkadaşımda bir kere öpüşürken daha ileriye gitmek istedi ama taviz vermedim ve kendiside senin istemeyeceğin hiçbirşeyi yapmam dedi ve hiç küslük falan olmadı herşey eskisi gibi devam ediyor.

birde erkeklerin biz ayrılmayız seninle ciddi düşünüyorum gibi vaadleri yokmu bunu deli gibi aşık olan bir erkek de söylese hemen inanmak aptallık olur kızlar erkeklere karşı daha temkinli davranmalı

bana tuhaf gelen senin aranızdaki özel durumu burda paylaşman oldu açıkçası.

yaş olarak senin için neyin doğru neyin yanlış olduğuna karar verebilecek bir yaştasın.

ama bu arada erkek arkadaşının yanlış yaptığını söylemeye çalışmıyorum. kabullenmek gerek. onlar hormonal durumlarını bizim gibi kontrol edemiyorlar.

arkadaşlar yakınlaşma elime tutmaktan ilerisine kaçmadı zaten uzakta yanımda değil yanlış anlaşıldım sadece konuşarak oldu yani cinsel konular konuşuldu tabi söylediğimde beni bırakır diye de korkmuyorum ama incitmeden bu durumu ona anlatmakta zorluk çekiyorum.... çünkü çok alıngan

benimle evlenmek istiyor yani evlendiğimiz günün hayalini kuruyor ve ben söylemesemde dile getiriyor.. ciddi olabileceği kadar ciddi .... ama genede evlenmeden bu tarz seyler yaşamamız bir çok seyi tüketecek ve yanlış anlaşılacağım diyede tedirgin ediyor.. ben duygularımı kontrol edemeyen biriyim... onuda seviyorum onunda beni sevdiğini anlıyorum ama genede dikkatli olmalıyım ....sunu söylemeliyimki yaptıktan sonra bu tarz yakınlaşmalar o an için doğal gibi geliyor sonra yanlız kalınca ben ne yaptım diyorum... ona bunuda anlattım senden sonra üzülüyorum pişmanlık duyuyorum diyince böyle düşününce benide üzersin biz ayrılamayız diye gerilmeye başlıyor......... aslında ben istemezsem yapmaz ama ona bunu üzmeden söylemem gerek ama nasıll yani rencide etmek istemiyorum ne yani ben basitmiyim oluyor bu ne diyeceğimi sasırdımm

burda söylediklerini göre yapmışsın gibi anladım yani sen öyle anlatıyorsun

bir çok kişi yaşımla ilgili küçük olduğumumu düşünüyor hayır değilimm... söylemek istediğim bilen bilmeyene akıl versin akıl akıldan üstündür buna dayanarak yazdım ve ayrıca özel konumu burda paylaşmakta hiç bir sakınca görmüyorum çünkü herkes burda bağımsız dertlerini açabilmekte özgür ve rahat...

benim anlamadığım anlatmana göre erkek arkadaşımla birşeyler yaşadım rahatsız oldum diyorsun. sonra biz sadece el ele tuttuştuk diyorsun pek bişey anlayamadım

yanlış anlaşıldı diyeceğim yakınlaşmalar artmadan buna bir önlem almam lazım o yüzden şimdiden tedirgin oldum hatta başından o kişi ile yatmadım yanlış anlaşılmasın diye .... yinede tşkler yazdığınız yorumlarınız için

yanlış anlaşıldı diyeceğim yakınlaşmalar artmadan buna bir önlem almam lazım o yüzden şimdiden tedirgin oldum hatta başından o kişi ile yatmadım yanlış anlaşılmasın diye .... yinede tşkler yazdığınız yorumlarınız için

alacağın önlem belli canım dur demeyi bileceksin isterse seni bunun yüzünden seni terk edip gitsin bu onun sana sevgisini gösterir.:kahve:

diyeceğim inş bunun mücadelesini veriyorum ....çünkü insan severken gerçekten ne yapacağını bilemiyor bir yerde tırnaklarımı göstermem lazım .... üzülecek olsada..

Bence ıcınden gelenı yapın ve yaptıklarınızdan pısman olmayın

oısman olacaksanız tekrarlamayın..

Eger kırılacagını dusunuyorsanız varsın kırılsın

Sızın duygularınıza ısteklerınıze saygı godtermıyorsa varsın kırılsın..
Erkeklerınde ben senınle kesın evlenmeyı dusunuyorum sozlerıne kamayın..

Gelın ata bınmış ya nasıp demış..

eğer yaptığınız ya da konuştuğunuz şeylerden rahatsız oluyorsanız durdurmak sizin elinizde.
sevgilinize kırmadan anlatırsınız, saygısı varsa kırılmaz zaten.

bize normal mi diye soruyorsanız bence normal.
uzun süreli ilişkilerde laf dönüp dolaşıp illa ki oraya geliyor.boshayallersmile
bazı erkekler bu durumu kullanır bazıları kullanmaz.
onu da en iyi siz anlayabilirsiniz.

uzun süreli ilişkilerde ister istemez konu oraya cekiliyo pişman olunacak bişiler yasamadan konusmayla bişey olmuyo zaten ilk zamanlar olursa adamın niyeti bellidir ama üzerinden bikaç ay gectikden sorna konusmaların baslaması ve en basdan ciddi diye baslanan bi ilişkise cok normal

uzun süreli ilişkilerde ister istemez konu oraya cekiliyo pişman olunacak bişiler yasamadan konusmayla bişey olmuyo zaten ilk zamanlar olursa adamın niyeti bellidir ama üzerinden bikaç ay gectikden sorna konusmaların baslaması ve en basdan ciddi diye baslanan bi ilişkise cok normal[/Q

uzun zamandan sonra oldu ilk lafını bile etmedi tabi ciddi niyetle başladık söylediğiniz gibi

bizde ilişkimizin 2. yılında konuşmaya başladık diyebilirim. daha önceleri beraber olduğumuz için, yani istediğimiz zaman görüşür, sarılırdık, öperdik birbirimizi. sonra ben üni kazandım o askere gitti. askerden önce pek konuşmazdık arada sırada mesajlarda dile getirirdi. askere gittikten sonra mesajlaşmıyoruz tabi ama son 1 ay içinde bu konuyu çok konuşmaya başladık. birde telde :) utanıyodum başta, sonraları alıştım. arada özlem de var tabi. sürekli özlediğini beni istediğini dile getiriyor. yaşadığımız güzel günleri konuşuyoruz. bazen ileri gitmek istediğini bile söylüyor ama ben onu yanlış anlamıyorum veya çekinmiyorum konuşmaktan. istemesini normal buluyorum ama kalkıpta beni bişeyler için zorlamayacağını biliyorum.
bi çok şeyi konuştuk paylaştık. bana göre normal. tabi ağzını bozup garip garip şeyler söylemedikten sonra...

her erkek konuşmak ister. daha da ilerletmek ister ama sen rahatsız oluyosan bunu incitmeden dile getirmelisin. kendini hazır hissetmediğini belirtebilirsin. umarım o da anlayışla karşılar.

Son düzenleme:
Back
X