bizde ilişkimizin 2. yılında konuşmaya başladık diyebilirim. daha önceleri beraber olduğumuz için, yani istediğimiz zaman görüşür, sarılırdık, öperdik birbirimizi. sonra ben üni kazandım o askere gitti. askerden önce pek konuşmazdık arada sırada mesajlarda dile getirirdi. askere gittikten sonra mesajlaşmıyoruz tabi ama son 1 ay içinde bu konuyu çok konuşmaya başladık. birde telde :) utanıyodum başta, sonraları alıştım. arada özlem de var tabi. sürekli özlediğini beni istediğini dile getiriyor. yaşadığımız güzel günleri konuşuyoruz. bazen ileri gitmek istediğini bile söylüyor ama ben onu yanlış anlamıyorum veya çekinmiyorum konuşmaktan. istemesini normal buluyorum ama kalkıpta beni bişeyler için zorlamayacağını biliyorum.
bi çok şeyi konuştuk paylaştık. bana göre normal. tabi ağzını bozup garip garip şeyler söylemedikten sonra...
her erkek konuşmak ister. daha da ilerletmek ister ama sen rahatsız oluyosan bunu incitmeden dile getirmelisin. kendini hazır hissetmediğini belirtebilirsin. umarım o da anlayışla karşılar.