• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşkta ve sevgi de bencil misiniz?

kaderim_48

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2008
1.286
3
116
62
Muğla
Hani hepimizin yüreğinde az da olsa bencillik duygusu vardır. En güzeli olmak, en iyi işte çalışmak vs gibi bencilce şeyler düşünebiliriz. Hep kendimiz en iyisi olalım diye bazen çevremizdeki en sevdiklerimize bile zarar verebiliriz. Yürekteki duyguların bencilliği olmaz ama yinede sevdiğimiz birisinin bizden başkasını sevmesini istemediğimiz mutlaka olur diye düşünüyorum. Acaba aşkta ve sevgide bencillik yapılır mı? Siz de aşkta ve sevgide bencil olduğunuzu düşünüyor musunuz?lülülülülülülülülülülülülülülülülülü

ama başka birisini sevmesin diye yapılan bencillikten değil.. ailesini arkadaslarını çok sevsin hoşuma bile gider de.. mesela kendi bişi söler suç olur ama ben diince olabilirdir ağızdan kaçmıştır. bu konuda bencilimdir.. kendimi düşünürüm. kendime aşığım...

ama başka birisini sevmesin diye yapılan bencillikten değil.. ailesini arkadaslarını çok sevsin hoşuma bile gider de.. mesela kendi bişi söler suç olur ama ben diince olabilirdir ağızdan kaçmıştır. bu konuda bencilimdir.. kendimi düşünürüm. kendime aşığım...

Demek ki bencillik var!

bende de evet aşk konusunda extrabencilim sanırım kıskançmıyım anlamadım ki benden başka bişiyi sevmesin istiyorum sanırım aşık olunca ne aile ne arkadaş ne bi hayvan ne bi eşya çok seviyorum demeyi bırak hoşuma gidiyo şu arkadaşımla oturmak bile dese yeter ya da annemi seviyorum demesi bile yetiyo işte yani çok mu bencilim ne:1:

Back
X