Aşktan Sonra Yaşam Vardır...

Umudum

geçmize mazi :(
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2008
3.622
12
358
Tüm ayrılıklar zordur...
Dünya başınıza yıkılmış gibi gelebilir

Bir daha asla sevemeyecekmişsiniz gibi hissedebilirsiniz....
Oysa biten bir ilişkinin yasıyla kendinizi yıpratmak yerine önünüze baktığınızda,'Biri giderse öteki gelir' sözünün hiç de yanlı olmadığını görürsünüz...

'Ruh eşi' diye birşeyin olmadığını savunanlara inanmayın ama şunu da bilin ki eğer sevgiliniz sizi terk ettiyse ya da siz ondan ayrılmak zorunda kaldıysanız asıl 'ruh eşiniz' hala dışarıda bir yerlerde size doğru hareket halindedir....

Bu nedenle silkinip ayağa kalkarak yeni hayatınızı ve gerçek aşkınızı karşılamak için hazırlanmanın tam sırasıdır

çünkü sanılanın aksine:AŞKTAN SONRA YAŞAM VARDIR!

Umudummmmmmmmm çooooook güzel bir yazı idi..Yani okuyunca çok iyi hissettim kendimi...
Birşeyler yolunda gitmiyor ise ilerde üzüleceğimizi düşünüyorsak neden hala bile bile devam edilmeli ki??
Ben etmiyorum artık...
Geçmize sünger çekip hayatıma bakmak istiyorum...Allah herkesin yolunu açık etsin....

Hayat durmuyor kaldığı yerden devam ediyor. Etmelide.zemuszemus

Son düzenleme:
aşk bitti yapı paydos deel tabii

yeni biri fikrine alışabilmiş değilim, hala kötü hissedebiliyorum bazen..

hayat ne gösterir bilinmez, üzülmek istemem sadece..

kaydirigubbakcemile5doğrudur ama insan boşluğa düşmüş gibi hissedince bi daha yaşayamıyacağını sanıyor.. allah herkesin gönlüne göre en güzelini nasip etsin

çok dogru sözler ama insan alışıncada çok zorrr oluyor,allah vefasızlardan korusunn.

gerçekten doğru sözler ama insan inanmak istediği halde inanamıyor. Sanki içinde bir boşluk var ve kim gelirse gelsin sanki sen onu kendinden uzaklaştırıyorsun. Eskisine ihanet gibi geliyor bazen. Ama hiç düşünülmüyor ki eskisi zaten ihanet etmiştir tüm yaşanılanlara. Unutmalısın diyorlar, unutamıyorsun. Birlikte vakit geçirdiğiniz yerlerden bir kere daha geçmek ,işkence gibi. Biri sende alışkanlık yaptığında, kolay kolay bu sözler içine işlemiyor işte.

güzel bi yazı keşke uygulayabilsem,daha erken ama mutlaka zamanla böyle düşünmek en mantıklısı

geçen aylarda yakın arkadaşım ayrıldı sevgilisinden ve hiç nedensiz haksız yere terketti çocuk kızı... arkadaşım sanki ölen birinin ardından yas tutar gibiydi kendine bakmıyor, ortamlarda gülmüyor öylecene somurtuyordu.. yazıyı okuduğumda onunla konuşmamız geldi aklıma.. bidaha kimse olmaz olamaz diyordu... bende sen böyle davranmaya devam edersen olmuycak dedim ...herkese hala onu seviyormuş izlenimi veriyorsun dedim bu yüzdende sana yaklaşmak isteyenlerde uzak duruyorlardır... kız sirkelendi kendine geldi ve şuan hayatında yeni biri var çokta mutlular..gidenin yasını tutmak yeri dolmıycakmış gibi düşünmek faydasız... mutlaka yenisi gelicektir

geçen aylarda yakın arkadaşım ayrıldı sevgilisinden ve hiç nedensiz haksız yere terketti çocuk kızı... arkadaşım sanki ölen birinin ardından yas tutar gibiydi kendine bakmıyor, ortamlarda gülmüyor öylecene somurtuyordu.. yazıyı okuduğumda onunla konuşmamız geldi aklıma.. bidaha kimse olmaz olamaz diyordu... bende sen böyle davranmaya devam edersen olmuycak dedim ...herkese hala onu seviyormuş izlenimi veriyorsun dedim bu yüzdende sana yaklaşmak isteyenlerde uzak duruyorlardır... kız sirkelendi kendine geldi ve şuan hayatında yeni biri var çokta mutlular..gidenin yasını tutmak yeri dolmıycakmış gibi düşünmek faydasız... mutlaka yenisi gelicektir

evet güzel açıklamışsın gidenin yasını tutmak anlanmsız o gününü gün ediyor çünkü

Back
X