Aşktan yara aldım yardım?

Meleyyuzlumm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2018
4
2
36
30
ablalarım tecrübelerinizle yardımlarınızı bekliyorum. 24 yaşındayım üniversiteyden 1 yıllık bi ilişkim oldu . Bu kişi beni gözünden bile sakınırdı ailelesiyle tanıstırdı ailemle tanıstı okul bitip farklı şehirlere gecince sogukluk olustu eski sevgisi yok oldu güven sorunu olustu bana karsı. Hem kıskanctı hem güvenemiyodu. İşim yok diyerek istemeyede gelmiyodu . Bi gün görüşmek istedim o istemedi ama görüştük sarılmadı bile yapamadıgını söyledi bende ayrılalım dedim daha değil dedi ama o günden sonra bi daha hiç konusmadık beni sosyal hesaplardan cıkarmadı kimseyede ayrıldıgımızı dememiş ben buna sitemli bi mesaj attım ne oldugumuz belli değil diye engelledi heryerden 6 aydır ayrıyız şimdi atanmısta işide var . Hiç mi geri dönme ihtimali yok onu cok özlüyorum hayatımda ilk defa onunlayken sevildiğimi hissetmiştim. Ne yapmam lazım uzun oldu ama tecrübelerinize dayanarak bi fikir verin bana lütfen

Daha küçüksün, daha neler yaşayacasın. 6 aydır seninle hiç konuşmuyor ve her yerden engellemiş, tabi ki geri dönüşü yok. Hayatına bak sen de

6 aydır hiç aramayan adamı beklemek benim karakterime ters mesela. Kimse canı isteyince gidip canı isteyince gelemez. Seninde ona olan aşkını görüyor ve kafasına göre takılıyor döndüğünde sizi bulabileceğini sanıyor. Umarım sanı olarak kalır. Böyle bir insanla sizin işiniz olmasın . Kim bilir ne düzgün insanları tepeceksiniz bu yüzden. Unutun

Bu adamı maziye gömmekten başka yapacak bir şey yok. Bunun için de zamana ihtiyacınız var. Biraz da iradenize sahip çıkıp özlüyorum da özlüyorum modunda heba etmeyin günlerinizi.

Bittiyse bitti. Dünyanın sonu değil ya! Belki de bir sonraki ilişkiniz öyle güzel gelecek ki bu ilişkiniz için iyi ki bitti diyeceksiniz.

Dönmeyecek , seninle evlenecek kadar sevememiş seni maalesef canım , her genç kızın hayatında en az 1 kere yaşadığı genel bir durum bu yaşadığın.

Unutmaya bak kendi hayatını kur ve karşına gerçekten sana değer veren , mutlu edeceğine hem kalbinin hem aklının yattığı biriyle evlen

Not: Bu çocuk sana dönmeyecek

Hayır şu saaten sonra geri gelse bile kucak açmak ne kadar büyük gurursuzluk...

Bugün bunu yaparsanız, yarın yine keyfince gidip dönmesi için açık bileti vermiş olursunuz.

Sevildiğini hissettirmiş ama son yaptıkları da sevmediğini hissettirmeliydi.Onca şeyin hatrına bittiğini bilmeyi hak ediyordun bence.Daha değil demesinden belli ki zaten senden ayrılacaktı bir gün.Boşver yoluna bak.Zaman herşeye ilaç.Kendinizi işine gücüne dersine ver.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…